Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
daj ba vise i ti i turska.. kakve veze ima dres sa turskom i zastavama
bili su nekad oni plavi dresovi sa zutim brojevima i kragnom.. to je bilo prije nekih, otprilike, 5-6 godina.. oni su mi pravo dragi bili zbog kombinacije boja
mIRCerka wrote:Zanima me hocete li prestati svaku temu okretati na ZASTAVE?!?!?!?!?!
Tema je PROMOCIJA DRESA REPKE NA TEFERICU.
Ma ko se to luti.
Dresovi su lijepi za kreveta. Inace, u subotu sam primijetio da i Crnogorci nose Legeu. Kazem zato sto je netko na drugoj temi spomenuo kako nose adidas.
ma dresovi smjesni, ali sretni...kakvi su takvi su i to je to...a zastave-bhf je 1000% protiv turcenja i bilo kojih drugih zastava osim zastave BiH (zuti trougao i zute zvjezdice na plavoj pozadini) i stara zastava ona sa ljljanima
mIRCerka wrote:Zanima me hocete li prestati svaku temu okretati na ZASTAVE?!?!?!?!?!
Ma ko se to luti.
Dresovi su lijepi za kreveta. Inace, u subotu sam primijetio da i Crnogorci nose Legeu. Kazem zato sto je netko na drugoj temi spomenuo kako nose adidas.
ljutim se ja i to sa punim pravom, vise mi je njega i price o zastavama i simbolima na vrh glave, svaku temu okrene na to...i kad mu covjek sta kaze, ispadne nepatriota i veleizdajnik, da ne pricam glup i neupucen.
Tema su dresovi i to je to.
Ma ko se to luti.
ljutim se ja i to sa punim pravom, vise mi je njega i price o zastavama i simbolima na vrh glave, svaku temu okrene na to...i kad mu covjek sta kaze, ispadne nepatriota i veleizdajnik, da ne pricam glup i neupucen.
Tema su dresovi i to je to.
Ma dobro, ali mnogima je vise dosta ovih "patriota" sa turskim zastavama, no nastavimo lijepo sa dresovima. I ja sam offtopicario pa da se izvinem nasoj pepoj Mircerki.
kada budu normalni ljudi vodili savez možemo očekivati ozbiljnije ugovore i vrhunsku opremu kakvu naše mega zvijezde zaslužuju.ja vjerujem da je bilo i ponuda vrhunskih dobavljača,ali da su oni otjerani.naši reprezentativci su vrhunske zvijezde i jedino u našem fudbalu na čemu se ne treba raditi.ostalo sve treba dobar remont,savez,navijači,oprema,liga,sudije,stadioni....
Meni su nekako samo bijeli ili plavi bezlicni........daj malo te neke kombinacije,ubaci malo zute
Jel ono sad pucaju kazne za skidanje dresova na terenu.......kvragu,a to mi je bio najdrazi dio
Ja sam ovaj dres napravio na photoshopu kad bi imali nesta slicno bilo bi pravo dobro:
file:///C:/Documents%20and%20Settings/user/Desktop/BiH%20Puma%20home%20kit.jpg
emirates wrote:Ja sam ovaj dres napravio na photoshopu kad bi imali nesta slicno bilo bi pravo dobro:
Kad bi mi mogli ovo otvoriti bilo bi dobro:)
Ovo je link tog fajla u tvom računaru, trebao bi biti na nekom serveru da bi ga ostali mogli vidjeti.
emirates wrote:Ja sam ovaj dres napravio na photoshopu kad bi imali nesta slicno bilo bi pravo dobro:
Kad bi mi mogli ovo otvoriti bilo bi dobro:)
Ovo je link tog fajla u tvom računaru, trebao bi biti na nekom serveru da bi ga ostali mogli vidjeti.