ne znam ko normalan placa ovo??
ja niti jedne godine nisam dao uplatnicu za aktivnosti SPUS-a jer nikad nisam vidio nikakvu konkretnu akciju niti poboljsanje u bilo kojem smislu, a za koji su bili zasluzni ovi iz SPUS-u
prve godine me peglala zena na studentskoj, kasnije je prihvatila da mi ne pada na pamet da im dajem te pare
nije problem u 5 maraka, ali zasto, kome???
SPUS - FINANSIJSKI IZVJEŠTAJ - SKANDALOZNO!
-
El_presidente
- Location: Show me the way to the next whiskey bar, oh, don't ask why
- I naravno Dzej
#77 Re: SPUS - FINANSIJSKI IZVJEŠTAJ - SKANDALOZNO!
PipiDugaDevetka wrote:Jest', pa da se rodi koalče malo!I naravno Dzej wrote:
A mogli su vala i koalirati, kad vec imaju ti mladi iz SDA![]()
Koalirati = Roditi koalu.
- astala_vistala
#78 Re: SPUS - FINANSIJSKI IZVJEŠTAJ - SKANDALOZNO!
Kada se predaje upisni materijal,mora se uplatiti i za famozni SPUS inace nece da prime dokumenta.to jest ne mozete da upiste godinu.
mozel mi neko objasnit kako upasti u ovaj spus ?
mozel mi neko objasnit kako upasti u ovaj spus ?
-
r_faruk
#79 Re: SPUS - FINANSIJSKI IZVJEŠTAJ - SKANDALOZNO!
cetvrtu nisam mogao upisati dok nisam uplatio za ovaj spus. u studentskoj mi nisu znali objasniti koja je uloga ovih majmuna, samo su mi rekli moras inace ne mozes upisati godinu..............
- demetra22
#80 Re: SPUS - FINANSIJSKI IZVJEŠTAJ - SKANDALOZNO!
Samo da apdejtujem: jos mi je krivo.
- chengaba
#81 Re: SPUS - FINANSIJSKI IZVJEŠTAJ - SKANDALOZNO!
Da i ovdje bude.

Znači ja kao redovan student nemam pravo na kartu, jer nisam član SPUS-a, niti želim želim da budem iz očiglednih razloga!!!Zvanični prijedlog SPUS-a u vezi GRAS karti je podržan na Skupštini SPUS-a i izglasan, a taj prijedlog je:
1 - Godišnje studentske GRAS karte koštaju 100 KM za prvu zonu saobraćaja.
2 - Godišnja karta se sastoji od 3 kupona - I kupon za period od januara do juna, II kupon za mjesece juli i avgust i III kupon za period od septembra do decembra.
3 - Pravo na ovu studentsku kartu imaju oni studenti koji su postali članovi SPUS-a uplatom od 5 KM.
4 - Ukoliko neki studenti nisu uplatili 5 KM na račun SPUS-a, mogu obaviti uplatu u bilo kojoj banci u narednom periodu.
5 - Ovo je samo prijedlog SPUS-a i ovaj naš prijedlog je već dobio podršku menadžmenta GRAS-a, dakle, fali nam još ono najvažnije, a to je da Vlada i Skupština Kantona prihvate ovaj prijedlog.
6 - SPUS i sve asocijacije studenata će učiniti sve, što je u zakonskim okvirima, da ovaj naš prijedlog bude usvojen.
7 - Nikakvo povećanje cijene nije prihvatljivo!
-
StupskaBitanga
#82 Re: SPUS - FINANSIJSKI IZVJEŠTAJ - SKANDALOZNO!
Jel još uvijek predsjednica Jasmina Dizdarević
- Vijetnamac13