Dok čekam jutros komercijalu kod studentskih domova u Nedžarićima, dođem do Sprindovog kioska. Pružim tamo marku i tražim sendvič. Onaj od marku normalno. Gospodja od tamo blijedo me nako gleda i kaže:
- Sendvič košta marku i trideset?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bach: Gospodjo ja sam jučer ovdje kupio sendvič i platio ga marku!
Sprind gospodja: Jučer je jucer a danas je danas.
Ipak gospodja mi je dala kesicu na kojoj je bio broj uprave Sprinda. Dobio sam komercijalnog direktora koji nije ni znao da je došlo do poskupljenja. Reako je mi je da hljeb nije poskupio ali je moguće da je poskupio slatki i slani program.
Pitam zašto sendvič eto baš on a tip sa druge strane:
- Pa poskupila je salama????????????????????????????
Totalni bezobrazluk iako je u avazu piše da je vlada dala pšenicu pekarima.
Sprind poskupio
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#3 Re: Sprind poskupio
Gdja Sprinduša?bach wrote:...Sprind gospodja: Jučer je jucer a danas je danas....
-
freckles
#5 Re: Sprind poskupio
Reako je mi je da hljeb nije poskupio ali je moguće da je poskupio slatki i slani program.
u koji se onda, program, ubraja hljeb?
u koji se onda, program, ubraja hljeb?
- Bullet Tooth Tony
#7 Re: Sprind poskupio
cuj poskupila salama, a sigurno je ona podrigusa sto pijes kiselu citav dan poslije nje, salim se, a sat da se radi jelbach wrote:Dok čekam jutros komercijalu kod studentskih domova u Nedžarićima, dođem do Sprindovog kioska. Pružim tamo marku i tražim sendvič. Onaj od marku normalno. Gospodja od tamo blijedo me nako gleda i kaže:
- Sendvič košta marku i trideset?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bach: Gospodjo ja sam jučer ovdje kupio sendvič i platio ga marku!
Sprind gospodja: Jučer je jucer a danas je danas.
Ipak gospodja mi je dala kesicu na kojoj je bio broj uprave Sprinda. Dobio sam komercijalnog direktora koji nije ni znao da je došlo do poskupljenja. Reako je mi je da hljeb nije poskupio ali je moguće da je poskupio slatki i slani program.
Pitam zašto sendvič eto baš on a tip sa druge strane:
- Pa poskupila je salama????????????????????????????
Totalni bezobrazluk iako je u avazu piše da je vlada dala pšenicu pekarima.