Spremni za zestoku psihoanalizu

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

ZOCH

#26 Re: Spremni za zestoku psihoanalizu

Post by ZOCH »

TheMule wrote:Interesantan naslov. Sta se desava na ovoj temi?

:run: :run:

Image
I tebe sam ceko :)
Zviz
Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam

#27 Re: Spremni za zestoku psihoanalizu

Post by Zviz »

desni wrote:
ZOCH wrote:
Zviz wrote:Ajde Zoch ne bubaj molim te. Dok na Balkanu ljudi traze identitete svoje po Danskoj se bosanci, srbi i hrvati druze jedni drugima pomazu koliko toliko i sprdaju se. Sta je Sarajlija ono doba navijalo za Crvenu Zvijezdu a koliko ih je tek islo u BAri 1991. Briga mene ko si kakvo ti je ime ja mogu s svima. Briga mene o ratu, to nije dio mog zivota. Ja mogu i sa Matom, ibrahimom i draganom popricati. Za mene ste ili normalni ili nenormalni. Treceg nema.

Pogino nacijac kao da je pogino sta ja znam sta vec. Zalostno je to, no ne treba od tog praviti zariste.
Naravno, i ja sam sretan zbog toga... Sto si jedan od rijetkih da te boli k...c ! Svaka cast na sminkeraju, i neces mi ti lave, govoriti da bubam ili ne bubam. TO MI mozes uzivo reci. Ovako imas moderaciju pa se njoj obrati ;) Ako si mangup da ja bubam, o FAKTIMA, oko kojih se jos nasi obrazi ne suse, oko trauma koje PICKO jedna ti ne mozes skontati ni da se prijavis volonterski, nemoj mi pricati nista. I nabijem vas pomirne, hipijevske picketine na MPO. Eto, pa ti bubaj (slobodno se javi na PP, najdrazi su mi tu unproforci bili)
Ovaj ti svaki put naglasi da u Danskoj rastura a toliko postova nama sirotinji piše. Mislim kompleksi su čudo,treba ga samo pitati ka će socijala?
Sto se mene tice zaratujte opet. Zaboli mene briga i o jednima, drugima i trecima i vasim sjecanjima. Koji k . . . . c hoces meni da nametnes svoje patriotske brige, ili neko drgugi nebitno kojem toru pripadao. Ja cu se druzititi skim hocu i kad hocu. A ako ti smeta sto nisam na necijojj strani nego neutalan to je tvoj problem.
Bambi_na_kofeinu

#28 Re: Spremni za zestoku psihoanalizu

Post by Bambi_na_kofeinu »

Zviz wrote:
Treba da znaci da se dvoumim izmedju da okrenem ledja i HR, BiH i SRB skupa ili da gubim vrijeme na kompleksne price i jednih i drugih i trecih. Motivi su vam isti a argumentaciji. Srbi mislili dobice rat bez opaljenog metka. Bosnaci mislili ratovati bez zrtava a Hrvati izvodili nake bjedne Svicarce. Danas ste unistim govnima pa sad razmisite za koja govna argumentujete.
Vidi što si ti to fino posložio i sumiro.

Podvuci, pomnoži, izracionališi i svedi iskorijenjene porodice, rasute kosti naokolo i uništene živote na tako prostu definiciju, ha?
Dobro si ti to.

Nije bolest sve što boli....

Nego baška to i tebe na temu privukla ljubav prema zvezdi, žal za zatučenim navijačem ili je tvoja misija uzvišenija?
Last edited by Bambi_na_kofeinu on 25/11/2014 01:05, edited 1 time in total.
ZOCH

#29 Re: Spremni za zestoku psihoanalizu

Post by ZOCH »

PA koji se k..ac javljas na temu ? Boli te briga lave... Imas svoje prihode, zivis ok, taj sistem tamo ti se vise svidja... Sta ces na ovoj temi ? De na muziku pa udri bijelo dugme, ima tema nostalgija i slicno :D Pusti nas balkance sjebane ratom da se malo ispusemo, ti ces sutra na poso, mi ne radimo :D
gnjev

#30 Re: Spremni za zestoku psihoanalizu

Post by gnjev »

Podkovka wrote:Ovdje redovno citamo sve najgore uvrede na racun Srba.. na to smo naucili. Ali kad dodje neki seljo i krene da nam prica o CZ kao malom klubu, onda se moram aktivirati.

Dobro je rekao forumas Creasy, cim su na temu sljegli ovi seljaci iz Zepe i okolnih sela, a takvih je danas puno sarajevo, odmah nastao haos.. nemam ja nista protiv Zepe, nego eto, primjer malogradjanstva.. (seljackog u drugom smislu, nema veze sa seljacima sto obradjuju zemlju)

Da jos jednom ponovim. Crvena Zvezda ima nesto sto nijedan drugi sportski kolektiv u regionu nema. I ono sto ima Zvezda, upravo je to izdvaja kao najuspjesniji sportski kolektiv na balkanu.. u bilo kojem sportu. Tacka... kraj.. nema dalje.

Image

Upravo zbog ovoga gore, CZ ce vjerovatno zauvijek ostati najsupjesniji fudbalski klub ex yu, balkana ali i jugoistocne evrope. Tacka i kraj.

I onda meni neko dodje da prica o FK Sarajevu. Jebiga, ne ide to tako.

A ja konto Creasy fino pisao o muslimanima , joj mene budale
Last edited by gnjev on 25/11/2014 01:07, edited 1 time in total.
TheMule

#31 Re: Spremni za zestoku psihoanalizu

Post by TheMule »

ZOCH wrote:
TheMule wrote:Interesantan naslov. Sta se desava na ovoj temi?

:run: :run:

Image
I tebe sam ceko :)

Sto si mene ceko? Bez veze se raspravljate
desni

#32 Re: Spremni za zestoku psihoanalizu

Post by desni »

Naravno, i ja sam sretan zbog toga... Sto si jedan od rijetkih da te boli k...c ! Svaka cast na sminkeraju, i neces mi ti lave, govoriti da bubam ili ne bubam. TO MI mozes uzivo reci. Ovako imas moderaciju pa se njoj obrati ;) Ako si mangup da ja bubam, o FAKTIMA, oko kojih se jos nasi obrazi ne suse, oko trauma koje PICKO jedna ti ne mozes skontati ni da se prijavis volonterski, nemoj mi pricati nista. I nabijem vas pomirne, hipijevske picketine na MPO. Eto, pa ti bubaj (slobodno se javi na PP, najdrazi su mi tu unproforci bili)[/quote]
Ovaj ti svaki put naglasi da u Danskoj rastura a toliko postova nama sirotinji piše. Mislim kompleksi su čudo,treba ga samo pitati ka će socijala?[/quote]

Sto se mene tice zaratujte opet. Zaboli mene briga i o jednima, drugima i trecima i vasim sjecanjima. Koji k . . . . c hoces meni da nametnes svoje patriotske brige, ili neko drgugi nebitno kojem toru pripadao. Ja cu se druzititi skim hocu i kad hocu. A ako ti smeta sto nisam na necijojj strani nego neutalan to je tvoj problem.[/quote]
Mene da boli ko tebe ja ne bih pisao 3000 i više postova :wink: Nema neutralnih oko moje,govno smrdi ,ruža miriše,da se ne lažemo :-x
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#33 Re: Spremni za zestoku psihoanalizu

Post by Chmoljo »

Podkovka wrote:Ovdje redovno citamo sve najgore uvrede na racun Srba.. na to smo naucili. Ali kad dodje neki seljo i krene da nam prica o CZ kao malom klubu, onda se moram aktivirati.

Dobro je rekao forumas Creasy, cim su na temu sljegli ovi seljaci iz Zepe i okolnih sela, a takvih je danas puno sarajevo, odmah nastao haos.. nemam ja nista protiv Zepe, nego eto, primjer malogradjanstva.. (seljackog u drugom smislu, nema veze sa seljacima sto obradjuju zemlju)

Da jos jednom ponovim. Crvena Zvezda ima nesto sto nijedan drugi sportski kolektiv u regionu nema. I ono sto ima Zvezda, upravo je to izdvaja kao najuspjesniji sportski kolektiv na balkanu.. u bilo kojem sportu. Tacka... kraj.. nema dalje.

Image

Upravo zbog ovoga gore, CZ ce vjerovatno zauvijek ostati najsupjesniji fudbalski klub ex yu, balkana ali i jugoistocne evrope. Tacka i kraj.

I onda meni neko dodje da prica o FK Sarajevu. Jebiga, ne ide to tako.
ti si trol koji je otvarao huškačke teme. troši život na nešto pametnije,

a što se tiče mog obećanja

Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» Zokipfc

mjesec
Locked