sprema se atentat na Milorada Dodika

Tribun

#1 sprema se atentat na Milorada Dodika

Post by Tribun »

Iz jos nepotvrdjenih izvora sprema se atantat na Milorada Dodika i druge neprijatelje BIh od strane bosankse patriotske militarne frakcije. Izmedju ostalog se govori o tome da organizacija sprema napade na bosnjacku politicku i vjersku elitu ( medju njim Cerica) u okviru te akcije spominju se i hasan Cengic, Edhem Bickacic informacije nisu potvrdjene, ali cuje se u odredjenim krugovima.

Licno sam razmisljao o tome, ali da ce do toga mozda doci nisam vjerovao.
Terorizam, je u Bosni jedna veoma opastna igra, ima valjda dovoljno tajni sluzba i od stranaca i neke nase da to sprijece.

Al se necudim, narod je u tolkoj muci, valjda se nevidi drugi izlaz. Kod nas nema fenomena kao Adenauera ili DeGoulea...
pitt

#2 Re: sprema se atentat na Milorada Dodika

Post by pitt »

joj :lol: :lol: :-) :-) :D :D
katarina_kosaca

#3 Re: sprema se atentat na Milorada Dodika

Post by katarina_kosaca »

Vrlo je moguce da je 13 000 demobilisanih boraca spremno uzeti pravdu u svoje ruke i obracunati se kako sa zlocinackom politikom rs-a i domacim kriminalcima, medju njima i Cericem i ostatkom natruhle politike Alije Izetbegovica.

Sigurna sam da ce se polako u BIh oformiti snaga koje ce djelovati onako kako celnici zasluzuju.

Vrijeme je za novi rat i obracun sa svim neprijateljima BiH bez obzira...
Tribun

#4 Re: sprema se atentat na Milorada Dodika

Post by Tribun »

katarina_kosaca wrote:Vrlo je moguce da je 13 000 demobilisanih boraca spremno uzeti pravdu u svoje ruke i obracunati se kako sa zlocinackom politikom rs-a i domacim kriminalcima, medju njima i Cericem i ostatkom natruhle politike Alije Izetbegovica.

Sigurna sam da ce se polako u BIh oformiti snaga koje ce djelovati onako kako celnici zasluzuju.

Novi rat?

Hm,.. mozda vise za jednu generalnu reformu drustva.
Al ne rat.... kad si ti ljudi (na vrhu) igraju sa nama... valjda nekad bit ce bolje, il ce bit odgovora.
Nadam se da nikad vise nebude rata.
BSn

#5 Re: sprema se atentat na Milorada Dodika

Post by BSn »

pitt wrote:joj :lol: :lol: :-) :-) :D :D
:D

Nije se covjek javlj'o za prvi travnja, pa mora sad. :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D
katarina_kosaca

#6 Re: sprema se atentat na Milorada Dodika

Tribun wrote:
katarina_kosaca wrote:Vrlo je moguce da je 13 000 demobilisanih boraca spremno uzeti pravdu u svoje ruke i obracunati se kako sa zlocinackom politikom rs-a i domacim kriminalcima, medju njima i Cericem i ostatkom natruhle politike Alije Izetbegovica.

Novi rat?

Al ne rat.... kad si ti ljudi (na vrhu) igraju sa nama... valjda nekad bit ce bolje, il ce bit odgovora.

reforma drustva u BiH Moze biti samo radikalna i krvava.
Tribun

#7 Re: sprema se atentat na Milorada Dodika

Post by Tribun »

katarina_kosaca wrote:
Tribun wrote:

Novi rat?

reforma drustva u BiH Moze biti samo radikalna i krvava.

Kako se borit protiv tu stalnu glupost i turbofolk scenu?

Sta bi rekla hocul ti ljudi ubit dodika?
Meni nebi bilo zao...
The Nightwatchman

#8 Re: sprema se atentat na Milorada Dodika

Post by The Nightwatchman »

Image
voajer

#9 Re: sprema se atentat na Milorada Dodika

Post by voajer »

Tribun wrote:Iz jos nepotvrdjenih izvora sprema se atantat na Milorada Dodika i druge neprijatelje BIh od strane bosankse patriotske militarne frakcije. Izmedju ostalog se govori o tome da organizacija sprema napade na bosnjacku politicku i vjersku elitu ( medju njim Cerica) u okviru te akcije spominju se i hasan Cengic, Edhem Bickacic informacije nisu potvrdjene, ali cuje se u odredjenim krugovima.

Terorizam, je u Bosni jedna veoma opastna igra, ima valjda dovoljno tajni sluzba i od stranaca i neke nase da to sprijece.

Al se necudim, narod je u tolkoj muci, valjda se nevidi drugi izlaz. Kod nas nema fenomena kao Adenauera ili DeGoulea...
Podjeli sa nama koji su to odredjeni krugovi, ne bilo ti zapovjedjeno.
Nana Rejhana i dajdzinca Hasiba da nisu? Ako tako nastave njih dvije u Guantanamu ce zavrsit, hiljadu puta sam im rek'o :dance:
katarina_kosaca

#10 Re: sprema se atentat na Milorada Dodika

nesto smijesno? Bas bih voljela znati da li se smijete mogucem kraju milorada dodika i srpske zlocinacke politike! ako se tome smijete smijat cu se i ja sa vama!:) Ako ismijavate Tribuna onda vam kazem da stvarate sebi ozbiljnog neprijatelja! Ili mopzda nemate sta reci pa se smijete...Osmijehom prikrivate neznanje ili strah ili ne znam...Forumi nisu mjesta gdje bi se smijelo vec prostor na kojemu se vode rasprave i gdje se uci...Ali ocito ste vi neki komicni likovi...Lakrdijasi...ili...ne znam...Ko ce vam znati kada nista ne kazete...
voajer

#11 Re: sprema se atentat na Milorada Dodika

Post by voajer »

Uh, evo sad kad me ti prekori meni se povrati ozbiljnost...

Nastavi tribune ovako umno pripovjedati, oprosti sto sam te prekin'o
:run:
The Nightwatchman

#12 Re: sprema se atentat na Milorada Dodika

Post by The Nightwatchman »

nije smijesno nego je tuzno.

I REPEAT:

Image
Tribun

#13 Re: sprema se atentat na Milorada Dodika

Post by Tribun »

voajer wrote:
Tribun wrote:Iz jos nepotvrdjenih izvora sprema se atantat na Milorada Dodika i druge neprijatelje BIh od strane bosankse patriotske militarne frakcije. Izmedju ostalog se govori o tome da organizacija sprema napade na bosnjacku politicku i vjersku elitu ( medju njim Cerica) u okviru te akcije spominju se i hasan Cengic, Edhem Bickacic informacije nisu potvrdjene, ali cuje se u odredjenim krugovima.

Podjeli sa nama koji su to odredjeni krugovi, ne bilo ti zapovjedjeno.
Nana Rejhana i dajdzinca Hasiba da nisu? Ako tako nastave njih dvije u Guantanamu ce zavrsit, hiljadu puta sam im rek'o :dance:
ljudi koji uzivaju povjerenje dobivaju informacije, a neznalice se izoliraju, vecinom to rade sami sebi.
Tribun

#14 Re: sprema se atentat na Milorada Dodika

Post by Tribun »

The Nightwatchman wrote:nije smijesno nego je tuzno.

I REPEAT:

Image

Tvoj oblik sine?
voajer

#15 Re: sprema se atentat na Milorada Dodika

Post by voajer »

Evo jos jedan post pa ces se izjednacit sa katarinom na 33.

edit: Odradjeno, svaka chast. Ja najvise volim simetriju, jedan post ti, jedan ona i mirna Bosna :lol:
Last edited by voajer on 14/04/2008 21:09, edited 1 time in total.
BSn

#16 Re: sprema se atentat na Milorada Dodika

Post by BSn »

voajer wrote:Uh, evo sad kad me ti prekori meni se povrati ozbiljnost...

Ja se pridruzujem ispricavanju, pogotovo nakon sto nam je katarina rekla da time stvaramo ozbiljnog neprijatelja. :D
Mog'o bi nas Tribun sve ZIK! :lol: :D :run: :mrgreen:
turban

#17 Re: sprema se atentat na Milorada Dodika

Post by turban »

Mozda je gospodin u pravu?!
Nana Hana ogledala u grah... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S
Sreca moja pa mi je nick -turban-inace bi i mene prepoznali kao atentatora na Cerica... :lol: :lol: :lol:
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

#18 Re: sprema se atentat na Milorada Dodika

Post by karabaja-x »

katarina_kosaca wrote:nesto smijesno? Bas bih voljela znati da li se smijete mogucem kraju milorada dodika i srpske zlocinacke politike! ako se tome smijete smijat cu se i ja sa vama!:) Ako ismijavate Tribuna onda vam kazem da stvarate sebi ozbiljnog neprijatelja! Ili mopzda nemate sta reci pa se smijete...Osmijehom prikrivate neznanje ili strah ili ne znam...Forumi nisu mjesta gdje bi se smijelo vec prostor na kojemu se vode rasprave i gdje se uci...Ali ocito ste vi neki komicni likovi...Lakrdijasi...ili...ne znam...Ko ce vam znati kada nista ne kazete...
i ja sam mislio nesto diskutovat, al uplasise me ovi zajebanti
katarina_kosaca

#19 Re: sprema se atentat na Milorada Dodika

BSn wrote:
voajer wrote:Uh, evo sad kad me ti prekori meni se povrati ozbiljnost...

Ja se pridruzujem ispricavanju, pogotovo nakon sto nam je katarina rekla da time stvaramo ozbiljnog neprijatelja. :D
Mog'o bi nas Tribun sve ZIK! :lol: :D :run: :mrgreen:

Ah, ne prijatelj nije onaj ko ce vam prici u lokalnoj kafani i razbiti vam glavu pisvskom flasom ( to je za one sirove i krute). Svaka prica koja se pojavi na ovome forumu a da nije prije toga izvakana u svim medijima biva podvrgnuta smijehu. Sta nam to kaze? To nam kaze da ne znate misliti dalje od onoga sto vam se plasira pa to ond aparafrazirate i mislite da ste otkrili toplu vodu. Eh, jebi ga...S takvima ce se tesko, ali se ipak moze...
Frane-x

#20 Re: sprema se atentat na Milorada Dodika

Post by Frane-x »

Eh šta ste mu napravili od teme!
Do jedno 3.-4. posta ova tema je imala perspektivu da izađe na Pincomu! :-D
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

#21 Re: sprema se atentat na Milorada Dodika

Post by karabaja-x »

tako je, razmisljaj van kutije
Frane-x

#22 Re: sprema se atentat na Milorada Dodika

Post by Frane-x »

Nego, zar nije već bio jedan atentat na Dodika? :D
Frane-x

#23 Re: sprema se atentat na Milorada Dodika

Post by Frane-x »

Ovo me neodoljivo podsjeća na onog Hattaba od prije par mjeseci. :D
Ako se itko sjeća, zaprijetio je Harisu i Ceriću kompromitirajućim snimkama, da je stvar došla do Televizije (a time zasigurno i Haretovih ušiju).
Možda je i taj strah natjerao Hareta da postigne ovako dobre rezultate u reformi policije. :D
Umjetnik a

#24 Re: sprema se atentat na Milorada Dodika

Post by Umjetnik a »

hahhahhhahahha
omar little

#25 Re: sprema se atentat na Milorada Dodika

Post by omar little »

katarina_kosaca wrote:nesto smijesno? Bas bih voljela znati da li se smijete mogucem kraju milorada dodika i srpske zlocinacke politike! ako se tome smijete smijat cu se i ja sa vama!:) Ako ismijavate Tribuna onda vam kazem da stvarate sebi ozbiljnog neprijatelja! Ili mopzda nemate sta reci pa se smijete...Osmijehom prikrivate neznanje ili strah ili ne znam...Forumi nisu mjesta gdje bi se smijelo vec prostor na kojemu se vode rasprave i gdje se uci...Ali ocito ste vi neki komicni likovi...Lakrdijasi...ili...ne znam...Ko ce vam znati kada nista ne kazete...
Pa kako drukcije reagirati na nesto sto pocinje sa "Iz jos nepotvrdjenih izvora" i jos uz to govori o atentatu(?!) na Mileta?!? Mislim, ko ce to ozbiljno uzeti?
Locked