Sprej za samoodbranu
- hepekcina
#151 Re: Sprej za samoodbranu
u Armyshopu niti jedan sprej nema roka upotrebe na dnu boce...svi su redom obrisani 
-
mudrac2
#152 Re: Sprej za samoodbranu
mafijahepekcina wrote:u Armyshopu niti jedan sprej nema roka upotrebe na dnu boce...svi su redom obrisani
- fazer
#153 Re: Sprej za samoodbranu
Da li je ovaj u army shopu CS gas ili peper sprej (OC)?
One dzukule nisu normalne, zamalo da sam na Betaniji nastradao.
-
mudrac2
#154 Re: Sprej za samoodbranu
cs. Ali izgleda gazda mulja i briše rokove trajanja.fazer wrote:Da li je ovaj u army shopu CS gas ili peper sprej (OC)?
da li on imalo djeluje na pse?
- fazer
#155 Re: Sprej za samoodbranu
http://argus.shoppingcentar.com.hr/01-S ... t5099.htmlmudrac2 wrote:cs. Ali izgleda gazda mulja i briše rokove trajanja.fazer wrote:Da li je ovaj u army shopu CS gas ili peper sprej (OC)?
da li on imalo djeluje na pse?
Ovaj Anti hund sadrzi CN i CS, tj. tear gas. Ne djeluje toliko dugo i blaziji je.
Ipak bi ja uzeo sebi peper.
- O'zone
- Globalni moderator
#156 Re: Sprej za samoodbranu
Sad ste me zakopkali pa sam pregledao ove sto je supruga uzela. Datumi su izbrisani ali na jednom ne dovoljno dobro pa je ostala godina 2014 ali se ne vidi mjesec.
-
mudrac2
#157 Re: Sprej za samoodbranu
pa se sad pouzdaj u taj sprej. Bolje nemati ništa, nego ćorak.O'zone wrote:Sad ste me zakopkali pa sam pregledao ove sto je supruga uzela. Datumi su izbrisani ali na jednom ne dovoljno dobro pa je ostala godina 2014 ali se ne vidi mjesec.
Treba pisati ekuponu na ove lopove skinu sa ponude.
-
mudrac2
#158 Re: Sprej za samoodbranu
i još da dodam, na reklami piše papar sprej, a u prodavnici uvaljuju cs sprej.
- oldtajmer
#159 Re: Sprej za samoodbranu
ako je neko uzimao sprej sa takvim rokom neka onda obavezno prijavi inspekciji
-
mudrac2
#160 Re: Sprej za samoodbranu
poslao sam email ekuponu da vidim hoće li išta uraditi. ako se ušute onda ide inspekcija. nije samo sporan rok, na ekuponu kupiš papar sprej, a u radnji ti daju cs sprej.oldtajmer wrote:ako je neko uzimao sprej sa takvim rokom neka onda obavezno prijavi inspekciji
ovaj papar je valjda bolji jer pored ljudi djeluje i na pse, što je kod nas možda i najvažnije.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#161 Re: Sprej za samoodbranu
Meni u drugom srednje htjeli maznut mobitel, ja nisam dao i jbg propisne batine dobio. Nabavim neki ovaj sprej na crno i otada ga redovno nosam uz sebe, sve evo dok nisam počeo čitati temu nisam ni znao da ga muškadija ne smije nosati
U ovih 7 godina 2-3 puta me murija zaustavila u sitna doba, kažu šta imaš u džepovima ja uvijek sve povadim osim spreja, sreća pa ih fino pozdravim i pšravim se sav fin pa me nikad nisu pretresali.
Samo eto čitajuči temu skontah da mu je vrlo vjerovatno dosad i rok istekao, kada bih se našao u nekoj situaciji gdje se ne bih mogao odbranit bez njega bez sekunde razmišljanja bi ga iskoristio, pa nek govna jedu i drotovi i sud. Što bi reko moj profesor Krivičnog "bolje da ti 12-orica sude nego da te 6-orica nose"
Samo eto čitajuči temu skontah da mu je vrlo vjerovatno dosad i rok istekao, kada bih se našao u nekoj situaciji gdje se ne bih mogao odbranit bez njega bez sekunde razmišljanja bi ga iskoristio, pa nek govna jedu i drotovi i sud. Što bi reko moj profesor Krivičnog "bolje da ti 12-orica sude nego da te 6-orica nose"
- O'zone
- Globalni moderator
#162 Re: Sprej za samoodbranu
Poslao sam i ja mail E-kupon a čuo sam se sa firmom u Zenici koja je navedena kao zastupnik za ove KO sprejeve i ljudi su bili extra uslužni i ako kkako kažu vše ne rade sa tom firmom. Rekli su mi da je maximalni rok trajanja 18 mjeseci i da se svakih 4-5 mjeseci treba ispucati jedan mlaz kako bi se provjerilo da li sprej funkcioniše kako treba.mudrac2 wrote:poslao sam email ekuponu da vidim hoće li išta uraditi. ako se ušute onda ide inspekcija. nije samo sporan rok, na ekuponu kupiš papar sprej, a u radnji ti daju cs sprej.oldtajmer wrote:ako je neko uzimao sprej sa takvim rokom neka onda obavezno prijavi inspekciji
ovaj papar je valjda bolji jer pored ljudi djeluje i na pse, što je kod nas možda i najvažnije.
Ukoliko se ovi iz E-kupona ne oglase jer je ipak njihov partner u pitanju mail ću poslati također inspekciji. Nisu problem pare ali je problem da nešto zakaže kad ti je životno potrebno. To bi bilo kao da ti neko proda ćorke pod pravu municiju i kad Vam zatreba cvrc milojka.
Ne znam šta su tebi isporučili moja supruga je preuzela ono što je i predstavljeno na e-kuponu dvije boce KO Pepper spreja jedna verzija JET druga FOG
- O'zone
- Globalni moderator
#163 Re: Sprej za samoodbranu
Evo javili se iz E-kupona kaže proslijedili su moj mail i slike koje sam im poslao prema Army shopu pa će mi javiti čim im ovi odgovore.
-
mudrac2
#164 Re: Sprej za samoodbranu
meni su prodali dvije bočice KO CS spreja. taj papper je izgleda bolji. no u svakom slučaju nijedan ne valja, misliš da imaš nešto a kad ti zatreba ćorak. onako kad nemaš znaš da ti je bježati na vrijeme.O'zone wrote:
Poslao sam i ja mail E-kupon a čuo sam se sa firmom u Zenici koja je navedena kao zastupnik za ove KO sprejeve i ljudi su bili extra uslužni i ako kkako kažu vše ne rade sa tom firmom. Rekli su mi da je maximalni rok trajanja 18 mjeseci i da se svakih 4-5 mjeseci treba ispucati jedan mlaz kako bi se provjerilo da li sprej funkcioniše kako treba.
Ukoliko se ovi iz E-kupona ne oglase jer je ipak njihov partner u pitanju mail ću poslati također inspekciji. Nisu problem pare ali je problem da nešto zakaže kad ti je životno potrebno. To bi bilo kao da ti neko proda ćorke pod pravu municiju i kad Vam zatreba cvrc milojka.
Ne znam šta su tebi isporučili moja supruga je preuzela ono što je i predstavljeno na e-kuponu dvije boce KO Pepper spreja jedna verzija JET druga FOG
-
mudrac2
#165 Re: Sprej za samoodbranu
ja sam im jutros pisao i još mi ništa nisu odgovorili. čekam ih do sutra pa ću ih nazvati.O'zone wrote:Evo javili se iz E-kupona kaže proslijedili su moj mail i slike koje sam im poslao prema Army shopu pa će mi javiti čim im ovi odgovore.
- O'zone
- Globalni moderator
#166 Re: Sprej za samoodbranu
Meni sad predstavlja problem što nemam nikakve dokumentacije da bih dokazao da je uzeto kod njih. Račun uz zahtjev ostaje u MUP-u a bon iz e-kupona ostaje u radnji (nemam ga na mailu jer je kupljen direktno) tako da inspekciji ne mogu predočiti gdje je kupljeno mada ako bude stani pani zatražit ću od MUP-a gdje je prijavljeno posjedovanje da mi izdaju kopiju računa koji je ostao kod njih.mudrac2 wrote: meni su prodali dvije bočice KO CS spreja. taj papper je izgleda bolji. no u svakom slučaju nijedan ne valja, misliš da imaš nešto a kad ti zatreba ćorak. onako kad nemaš znaš da ti je bježati na vrijeme.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#167 Re: Sprej za samoodbranu
vrlo se to jednostavno riješi...ode inspekcija pa pogleda u Armyshopu datume na bocama...nevezano za vaše račune, boce itd.O'zone wrote:Meni sad predstavlja problem što nemam nikakve dokumentacije da bih dokazao da je uzeto kod njih. Račun uz zahtjev ostaje u MUP-u a bon iz e-kupona ostaje u radnji (nemam ga na mailu jer je kupljen direktno) tako da inspekciji ne mogu predočiti gdje je kupljeno mada ako bude stani pani zatražit ću od MUP-a gdje je prijavljeno posjedovanje da mi izdaju kopiju računa koji je ostao kod njih.mudrac2 wrote: meni su prodali dvije bočice KO CS spreja. taj papper je izgleda bolji. no u svakom slučaju nijedan ne valja, misliš da imaš nešto a kad ti zatreba ćorak. onako kad nemaš znaš da ti je bježati na vrijeme.
-
mudrac2
#168 Re: Sprej za samoodbranu
upravo tako. supruga još nije prijavila u mup, tako da je moj račun kod mene, imam još par dana fore.O'zone wrote:Meni sad predstavlja problem što nemam nikakve dokumentacije da bih dokazao da je uzeto kod njih. Račun uz zahtjev ostaje u MUP-u a bon iz e-kupona ostaje u radnji (nemam ga na mailu jer je kupljen direktno) tako da inspekciji ne mogu predočiti gdje je kupljeno mada ako bude stani pani zatražit ću od MUP-a gdje je prijavljeno posjedovanje da mi izdaju kopiju računa koji je ostao kod njih.mudrac2 wrote: meni su prodali dvije bočice KO CS spreja. taj papper je izgleda bolji. no u svakom slučaju nijedan ne valja, misliš da imaš nešto a kad ti zatreba ćorak. onako kad nemaš znaš da ti je bježati na vrijeme.
a mislim i bon da moraju imati u e-kuponu
-
mudrac2
#169 Re: Sprej za samoodbranu
a neće oni inspekciji pokazati boce bez datuma.JoseMujica wrote:vrlo se to jednostavno riješi...ode inspekcija pa pogleda u Armyshopu datume na bocama...nevezano za vaše račune, boce itd.O'zone wrote:Meni sad predstavlja problem što nemam nikakve dokumentacije da bih dokazao da je uzeto kod njih. Račun uz zahtjev ostaje u MUP-u a bon iz e-kupona ostaje u radnji (nemam ga na mailu jer je kupljen direktno) tako da inspekciji ne mogu predočiti gdje je kupljeno mada ako bude stani pani zatražit ću od MUP-a gdje je prijavljeno posjedovanje da mi izdaju kopiju računa koji je ostao kod njih.mudrac2 wrote: meni su prodali dvije bočice KO CS spreja. taj papper je izgleda bolji. no u svakom slučaju nijedan ne valja, misliš da imaš nešto a kad ti zatreba ćorak. onako kad nemaš znaš da ti je bježati na vrijeme.
- JoseMujica
#170 Re: Sprej za samoodbranu
nešto bih se bio spreman kladiti da i nemaju druge 
- O'zone
- Globalni moderator
#171 Re: Sprej za samoodbranu
Vjerovatno da nemaju
-
mudrac2
#172 Re: Sprej za samoodbranu
nabavit će oni par komada na inspekciju. nisu baš naivni, znaju oni dobro šta rade.
- JoseMujica
#173 Re: Sprej za samoodbranu
evo samo na e-kuponu je prodato 212 kupona (to su 424 spreja) i tek su danas, vjerovatno nakon vaši emajlova okončali ponudu, a orginalo je trebala još 5 dana trajati
Code: Select all
http://www.ekupon.ba/ekupon/ponuda/50-popusta-na-sprej-za-samoodbranu-u-km-trade-shopu-
mudrac2
#174 Re: Sprej za samoodbranu
pa nisu je okončali, još trajeJoseMujica wrote:evo samo na e-kuponu je prodato 212 kupona (to su 424 spreja) i tek su danas, vjerovatno nakon vaši emajlova okončali ponudu, a orginalo je trebala još 5 dana trajati
http://www.ekupon.ba/ekupon/ponuda/50-popusta-na-sprej-za-samoodbranu-u-km-trade-shopu
http://www.ekupon.ba/ekupon/ponuda/osjeti-sigurnost-army-shop-donosi-vam-50-popusta-na-dva-pepper-spreja- O'zone
- Globalni moderator
#175 Re: Sprej za samoodbranu
Nije to ta ponuda MujiceJoseMujica wrote:evo samo na e-kuponu je prodato 212 kupona (to su 424 spreja) i tek su danas, vjerovatno nakon vaši emajlova okončali ponudu, a orginalo je trebala još 5 dana trajati
http://www.ekupon.ba/ekupon/ponuda/50-popusta-na-sprej-za-samoodbranu-u-km-trade-shopu
Ova je što je postavio @mudrac2
http://www.ekupon.ba/ekupon/ponuda/osje ... per-spreja