sprej protiv izjedanja stvari, za cuke i mace

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
semmy

#1 sprej protiv izjedanja stvari, za cuke i mace

Post by semmy »

imamo problem sa novim ukucanom...
grize sve po kuci sto stigne od cipela, namjestaja,krpa..izderao mi je ni sama ne znam koliko kuhinjskih krpa...pa je lagano presao na namjestaj...cim izadjemo iz kuce isprati nas i gospodin se namjesti na trosjed.... :(
kupila sam sprej u zoo centru koji navodno treba da je cukama neugodan i da ne uzimaju stvari koje su naspricane...ali ovaj sprej nefunkcinira kod naseg tornjaka, on i dalje stavlja sve u usta sta stigne...

ljudi pomozite, on je svakog dana sve veci ( moramo ga jos 15-tak dana drzati u kuci dok njegova kucica nebude gotova u dvoristu ), a u kuci mi sve novo....postoji li ista osim ovog spraja i gdje se moze nabaviti
semmy

#2 Re: sprej protiv izjedanja stvari, za cuke i mace

Post by semmy »

dajte ljudi pomozite...nemoguce da ne postoje nikakve metode ili nacini
Pasiflora

#3 Re: sprej protiv izjedanja stvari, za cuke i mace

Post by Pasiflora »

Nemam pojma sto da ti kazem - kod moga zlatnog je sprej odlicno odradio!!! Ne mogu se sjetiti koji sprej je bio u pitanju, ali je bio vrlo efikasan. Kada je zlatni mjenjao zube (bio beba-prije 4 god), grizao je sve cega bi se dokopao. Saznavsi za sprej, fino sam svaki komad namjestaja dobro i iz blizine naspricala dok je on bio napolju. Miris je ugodno osvjezavajuci, nesto kao limun ili sl. Vrlo brzo je miris nestao, a zlatni nikada nista nije zagrizao. Prosle godine sam mjenjala namjestaj, ponovila postupak spricanja i nista nije dirao.
Stvarno mi nije jasno o cemu se kod tebe radi.
Mozda je sprej star i izhlapio? Pojma nemam da li je to uopce moguce, samo glasno razmisljam. Sretno ti u svakom slucaju.
Post Reply