Gdje se može nabaviti neka sprava za teretanu za ramena(mislim na podavnice sportske opreme) povoljno(do 150km)?Ne mislim na leptir ili
nešto slično,nego najobičniju spravu za ramena što povoljnije.Molim sve
koje bi znaju nešta o ovome da daju svoj prijedlog.
Sprava za teretanu
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- NeKi_LiK
Da mi je znati gdje nađe vezu između auto-moto podforuma i sprave za ramena
...
Nego... pošto Smith mašina i military press nisu nešto što se može naći po prodavnicama sportske opreme i činjenice da se 80% vježbi za ramena izvodi sa bučicama dovoljno će ti biti da kupiš set bučica.
Imaš u Intersportu Energetics set 2 x 10 kg (2 šipke, 4 x 2,5 kg, 4 x 1,25 kg), cijena bi trebala biti nekih sedamdesetak KM. Možeš uz to kupiti još nešto tegova ako ti 10 kg po ruci za letenja bude malo.
Nego... pošto Smith mašina i military press nisu nešto što se može naći po prodavnicama sportske opreme i činjenice da se 80% vježbi za ramena izvodi sa bučicama dovoljno će ti biti da kupiš set bučica.
Imaš u Intersportu Energetics set 2 x 10 kg (2 šipke, 4 x 2,5 kg, 4 x 1,25 kg), cijena bi trebala biti nekih sedamdesetak KM. Možeš uz to kupiti još nešto tegova ako ti 10 kg po ruci za letenja bude malo.
-
ado-šampion
Jojj...Ovo mi je mlađi brat glupan postavljo, a kod mene auto-login za ovaj forum. Molim moderatora da izbriše ovu temu.
-
whow
Sto bas ti je buraz pamentan ....sport je sport pa cak i ako nije auto moto. Za ramena: kupis recimo Golfa II starog 17 godina , vise ces ga gurati nego voziti , kud ces bolje vjezbe za ramna . A u rijetkim trenutcima dok vozi , otvoris prozor lagano izbacis lakat , i to je dobro za ramena . Kada se dobro nabildas prodas Golfa i kupis Volgu po mogucnosti bez masine , ta elem nikada ne vozi a jos teza za gurati
Sala mala
Sala mala