Sportvision - ALL about

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
The BEN10

#1 Sportvision - ALL about

Post by The BEN10 »

Pozdrav svima.
Interesuje me kakva su vaša iskustva sa ovom radnjom. Više puta sam kupovao sportske majice i zadovoljan sam.
E sada me interesuje ima li neko iskustva sa kvalitetom ski opreme tamo.
Npr, gledao sam ovu jaknu:
https://www.sportvision.ba/jakna/527835 ... ski-jacket

Kakva su iskustva sa Ellesse brandom?
Nokian808

#2 Re: Sportvision - ALL about

Post by Nokian808 »

Kupio patike na sniženju (Airmax Sequent 2) u njihovom outletu na Stupu...bile sumnjivo jeftine (130 KM sa nekakvim popustima) ali evo udobne kao original, izgledaju kao original, valjda su original :-D
Kupljene prije 2 mjeseca mislim jos kao nove...ski opremu nisam uzimao ali bi prije i tamo nego u Intersportu;-) Ipak za Ski opremu vjeruj da se isplati do Pandorfa...sad su ti tamo fina snizenja...ako je preskupo uprkos snizenjima a moze malo manje poznat brand Icepeak je OK za pare...
ElRe

#3 Re: Sportvision - ALL about

Post by ElRe »

Kupio Grisport čizme kod njih na snizenju, navodno waterproof, propustile vodu nakon drugog nosenja.
The BEN10

#4 Re: Sportvision - ALL about

Post by The BEN10 »

ElRe wrote:Kupio Grisport čizme kod njih na snizenju, navodno waterproof, propustile vodu nakon drugog nosenja.
Jesi li ih reklamirao?
Nadzorna_ploca

#5 Re: Sportvision - ALL about

Post by Nadzorna_ploca »

Skupi su.
ElRe

#6 Re: Sportvision - ALL about

Post by ElRe »

The BEN10 wrote: Jesi li ih reklamirao?
Jesam, ali ne priznaju bez racuna. A racun odmah bacim, po navici.
Nokian808

#7 Re: Sportvision - ALL about

Post by Nokian808 »

Loša navika mada moram priznati i ja bacam odmah račune od supermarketa, eventualno pogledam i bacim...za odjeću i obuću sačuva supruga nekoliko sedmica...
kanga

#8 Re: Sportvision - ALL about

Post by kanga »

Jedna cijena na stranici, druga cijena pri isporuci pa petljanje i muljanje djevojke koja radi sa kupcima. Te niste dobro vidjeli, te popust je bio dan prije narudzbe pa vratit će mi novac za 15 dana. Kad sam zaprijetila inspekcijom i društvom za zaštitu potrošača mijenja priču i vratit će novac sutra. Nakon razgovora odem ponovo na stranicu, na stranici i dalje stoji cijena po kojoj sam naručila. Nazovem opet i ona me ubjeđuje da je to popust koji je ponovo počeo danas, a pet minuta prije ga nije spominjala i nudi mi patike po toj cijeni. Ni pijaca im nije ravna.
Brišu negativne komentare na fejsu. Uglavnom zaobilaziti ih u širokom luku.
Post Reply