Sportski TV kanali
Moderator: anex
- motachjointa
#1 Sportski TV kanali
Na ovoj temi mozemo da razgovaramo o slijedecem:
Koji sportski program najcesce pratite i koji po vama ima najkvalitetniji program i komentatore?
Sta najcesce gledate na ovim kanalima?
Zasto ne postoji niti jedan bosanski sportski program?
Sto se mene tice:
Na Eurosportu pretezno gledam biciklizam (odlicni komentatori), ponekad tenis. Na Eurosport 2 bundesliga.
Sportklub pratim NBA, fudbal razno.
Arena sport 4 programa: hokej, brazilska liga u fudbalu, puno razne kosarke uz sjajnog edina avdica.
Najave prenosa su dobrodosle kao i neke anegdote koje upratite kojih sigurno ima svakodnevno
Koji sportski program najcesce pratite i koji po vama ima najkvalitetniji program i komentatore?
Sta najcesce gledate na ovim kanalima?
Zasto ne postoji niti jedan bosanski sportski program?
Sto se mene tice:
Na Eurosportu pretezno gledam biciklizam (odlicni komentatori), ponekad tenis. Na Eurosport 2 bundesliga.
Sportklub pratim NBA, fudbal razno.
Arena sport 4 programa: hokej, brazilska liga u fudbalu, puno razne kosarke uz sjajnog edina avdica.
Najave prenosa su dobrodosle kao i neke anegdote koje upratite kojih sigurno ima svakodnevno
- ja.neron
#2 Re: Sportski TV kanali
fali ti opcija "NE VALJA NI JEDAN " i dok nju ne ubaciš štrajkujem ne glasanjem 
- motachjointa
#3 Re: Sportski TV kanali
ne moze tako, mora valjatija.neron wrote:fali ti opcija "NE VALJA NI JEDAN " i dok nju ne ubaciš štrajkujem ne glasanjem
- karanana
#4 Re: Sportski TV kanali
nemam arenu.
meni je ustvari najbolji espn.
meni je ustvari najbolji espn.
-
elSaik
#5 Re: Sportski TV kanali
Golf na SportKlubu i Karling na EuroSportu - neprocjenjivo!
- Lekler
#6 Re: Sportski TV kanali
Sportklub od slijedece godine prenosi Premiership 
- respo
#7 Re: Sportski TV kanali
ljudi imate internet mozete naci sve programe da gledate ovdje bez da vam je potrebna tv
posebno ovi koji imaju flat
ja imam 2-3 arene mali milion nekih eurosportova onda sporttv ili tako nekako slovenski kanal ima ih cini mi se 2 itd
ja imam 2-3 arene mali milion nekih eurosportova onda sporttv ili tako nekako slovenski kanal ima ih cini mi se 2 itd
-
kakaljin
#8 Re: Sportski TV kanali
respo wrote:ljudi imate internet mozete naci sve programe da gledate ovdje bez da vam je potrebna tv
daj onda linkove gdje se mogu ti gledati ti kanali
- motachjointa
#9 Re: Sportski TV kanali
nekad ne mogu da vjerujem koliko me na prvi pogled glupi i dosadni sportovi zabaveelSaik wrote:Golf na SportKlubu i Karling na EuroSportu - neprocjenjivo!
Hoce li biti onda engleska liga na bht ili je naredne godine pratimo na sportklubu? Naredne sezone šuki i drugovima ostaje jedino liga prvaka izgleda.
- karanana
#10 Re: Sportski TV kanali
sad mogu reci da je steta sto marjan ode sa sportkluba.
-
radostan dan
#11 Re: Sportski TV kanali
Napravio sam grešku-prvo sam glasao, pa tek vidjeh ovaj post. Povlačim glas, a za postja.neron wrote:fali ti opcija "NE VALJA NI JEDAN " i dok nju ne ubaciš štrajkujem ne glasanjem
-
elSaik
#12 Re: Sportski TV kanali
Ja to gore fakat napisah bez zayebancije. Imaju oni ludi komentatori, ismijem im se uvijek. Doduše, karling mi je fakat zanimljiv sport.motachjointa wrote:nekad ne mogu da vjerujem koliko me na prvi pogled glupi i dosadni sportovi zabaveelSaik wrote:Golf na SportKlubu i Karling na EuroSportu - neprocjenjivo!![]()
Hoce li biti onda engleska liga na bht ili je naredne godine pratimo na sportklubu? Naredne sezone šuki i drugovima ostaje jedino liga prvaka izgleda.
A što se Premiershipa tiče, mislim da će oni baš bruku utakmica prenositi svakog vikenda. Još uz kombinaciju sa SportKlub+ kojeg su nam ubacili na BH Cabel Netu, nećemo moći stići sve tekme pregledati.
- motachjointa
#13 Re: Sportski TV kanali
Ma steta je davno nacinjena poletio covjek za slavom, tamo je bio niko ovdje su ga docekali kao zvijezdu.karanana wrote:sad mogu reci da je steta sto marjan ode sa sportkluba.
Veceras na Arenasport 1 - srbija kamerun u pola 9, arenasport 2 finale grckog playoffa u kosarci u pola 7, arenasport 3 brazilska liga flamengo - goias u pola 12.
Sportklub+ Real Madrid – Caja Laboral u 6
- Lekler
#14 Re: Sportski TV kanali
Kuglanje/bowling na Eurosport 2 obavezno gledati necete se pokajati 
-
samo malo
#15 Re: Sportski TV kanali
Prenosit ce sve utakmice, ili direktno ili u odlozenoj snimci.elSaik wrote:
A što se Premiershipa tiče, mislim da će oni baš bruku utakmica prenositi svakog vikenda. Još uz kombinaciju sa SportKlub+ kojeg su nam ubacili na BH Cabel Netu, nećemo moći stići sve tekme pregledati.
Posto imaju dva kanala, a engleska liga rijetko u istom terminu ima vise od dvije utakmice, racunaj koliko ce utakmica biti u direktnom prijenosu. To ce biti subota i nedelja "zeno/mama/djeco, u ovu sobu danas niste dobrodosli, osim ako u ruci ne nosite hladnu pivu i kilu bureka"
- Globus
#16 Re: Sportski TV kanali
pa subota u 16:00 je vecina utakmica engleske lige .. jedna u 13:45 jedna u 18:30.. jedna u nedjelju u 14:30 i 17:00
- motachjointa
#17 Re: Sportski TV kanali
jel ko gledao veceras grcku kosarku od 8 i 45 kad je pocelo pa do 2 iza ponoci i na kraju opet nisu zavrsili 
- 2407
#18 Re: Sportski TV kanali
Hoce li iko prenositi Serie A?
- karanana
#19 Re: Sportski TV kanali
e, sta je bilo sa tom tekmom? ja nekad iza ponoci upalih teletekst i jos uvijek 4. cetvrtina. pao vodio pa sam konto da su olipijakosovci vjerovatno neku frku napravili.motachjointa wrote:jel ko gledao veceras grcku kosarku od 8 i 45 kad je pocelo pa do 2 iza ponoci i na kraju opet nisu zavrsili
- motachjointa
#20 Re: Sportski TV kanali
u zivotu veci cirkus nisam gledao, lete stolice, baklje, topovski udari a sudija nece da prekine utakmicukaranana wrote:e, sta je bilo sa tom tekmom? ja nekad iza ponoci upalih teletekst i jos uvijek 4. cetvrtina. pao vodio pa sam konto da su olipijakosovci vjerovatno neku frku napravili.motachjointa wrote:jel ko gledao veceras grcku kosarku od 8 i 45 kad je pocelo pa do 2 iza ponoci i na kraju opet nisu zavrsili
-
Gile Kugulager
#21 Re: Sportski TV kanali
Koja pedstava, i ja sam to sa uzivanjem gutao 
-
gerando
#22 Re: Sportski TV kanali
arena jer ima najvise fuceee XDD
-
StupskaBitanga
#23 Re: Sportski TV kanali
Da li je tacna informacija koju su prenijeli neki mediji u HR i Srbiji da cemo Englesku premier ligu gledati na sport klubu a spansku na Areni?
To onda nece biti Engleske na BHT1 i Spanske na Mrezi+(hayat)
-
samo malo
#24 Re: Sportski TV kanali
Tacno je.StupskaBitanga wrote:Da li je tacna informacija koju su prenijeli neki mediji u HR i Srbiji da cemo Englesku premier ligu gledati na sport klubu a spansku na Areni?
Jedino ne znam gdje se to moze gledati Arena (osim na netu)
Na Elobu nema Arene, i nema najave da ce je biti.
- motachjointa
#25 Re: Sportski TV kanali
mene zanima sta ce biti sa silnim komentatorima sa bht, ftv, hayata kad nista od sporta nece prenositi. Ostaje znaci formula 1 i liga prvaka jedino od sporta na nekom bosanskom kanalu
znaci:
njemacka - eurosport 2
engleska, francuska - sportklub
italija, spanija - arena
liga prvaka - bht, ftv, nova, hrt, rts, arena
euroliga - arena, obn
euroliga kosarka - arena
nba - sportklub
ps
arena se moze pratiti u total tv paketu za 10 km sve 4 kanala
znaci:
njemacka - eurosport 2