sportska oprema BH klubova
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- siki_sa
#1 sportska oprema BH klubova
da nam je sport na samom dnu pokazuje i sportska oprema nasih ekipa kao i reprezentacija.Samo pojedine ekipe imaju kvalitetnu opremu.Recimo da je jedan velez u jednoj sezoni mjenjao opremu kao na traci, jedna utakmica naai, druga nike, ..... desavalo se da vidim da igrac ima dres jedne marke a sorc druge.Npr olimpik nema ni grba na dresu, kod nekih ekipa se grb i ne vidi jer je oprema stara jedno cetri sezone.Gledam sinoc kosarku BiH-Madjarska, jedna madjarska ima nike opremu, a nasa opremu naai, tuzno, fudbalska reprezentacija dresove legea, dresovi jesu kvalitet ali zasto kao susjedne reprezentacije nemamo npr nike, adidas, puma......
- karanana
#2 Re: sportska oprema BH klubova
a fudbalska reprezentacija ima legea dresove i sorceve na kojima su selotejpom prelijepljeni znakovi legea-e jer je fifa rekla da su preveliki. i nasi sposobni ljudi u savezu nisu u stanju sa posranom legeom dogovoriti da se ti logotipi smanje da zadovoljavaju uvjete fife.
-
Eborg
#3 Re: sportska oprema BH klubova
Ide to od lokalnih poznanstava do manjka novca i interesa.
Znam za slučaj jednog BH kluba koji nosi jednu prosječnu marku na osnovu toga jer je dobavljač te opreme za BiH dobar prijatelj sa upravom kluba.
Ne vidim zašto bi Nike ili Adidas imali interes da besplatno opreme recimo Slobodu iz Tuzle ili Laktaše.
Znam za slučaj jednog BH kluba koji nosi jednu prosječnu marku na osnovu toga jer je dobavljač te opreme za BiH dobar prijatelj sa upravom kluba.
Ne vidim zašto bi Nike ili Adidas imali interes da besplatno opreme recimo Slobodu iz Tuzle ili Laktaše.
- Comrad
#4 Re: sportska oprema BH klubova

Ko li je grbove lijepio? Dodo i Špira.
p.s. Pogledajte reklama na dresovima, ko ona odijela za F1
- zecko_kupuz
#5 Re: sportska oprema BH klubova
Rukometaši su uvijek predstavljali mobilne reklame.
Meni nije jasno zašto FK Sarajevo još uvijek nosi dresove Nike ako su nedavno potpisali ugovor sa Legeom. 
- Obuca9
#6 Re: sportska oprema BH klubova
Zato što su pokušali podvaliti škart robu, koja im je vraćena i traženo im je da se donese kvalitet. Navikli valjda s ovim drugim bh. klubovima, da mogu podvaljivati šta im se prvo nađe na traci.zecko_kupuz wrote:Rukometaši su uvijek predstavljali mobilne reklame.Meni nije jasno zašto FK Sarajevo još uvijek nosi dresove Nike ako su nedavno potpisali ugovor sa Legeom.
- Oi
- siki_sa
#8 Re: sportska oprema BH klubova
ja se sjecam prije jedno 7-8 sezona buducnost iz banovica je nosila dresove Borussie Mönchengladbach, to je stvarno bilo zalosnoEborg wrote:Ide to od lokalnih poznanstava do manjka novca i interesa.
- zeljonista
#9 Re: sportska oprema BH klubova
zato sto su imali isti grb,sa velikm slovom B,pa zato valjda..a glavni i osnovni problem je,bar sto se reprezntacije tice,to sto se djele talovi,ne moze mi niko reci da nismo imali boljih ponuda od legea..ima bruku fudbalskih repki,koje nose renomirane marke,mada ima i toga,da nike ili adidias hoce da obuku samo A tim,dok pak druge zele citave selekcije..licno za mene je joma bolja i ljepsa od legea,sto su nosili celik i zeljo...mada ovi novi zeljini zvizde novi iz legea 
-
maxell_sarajevo
#10 Re: sportska oprema BH klubova
Nemojte nas stavljati u isti kos sa drugim bosanskim klubovima
Uvijek korak ispred drugih.

Uvijek korak ispred drugih.

-
Crvena Tifoza
#11 Re: sportska oprema BH klubova
Jedna Farska Ostrva nose dresove marke Puma.

- siki_sa
#12 Re: sportska oprema BH klubova
reprezentacija u fudbalu je nosila adidasove dresove 1998 godine nesto kratko, sjecam se.Naravno da smo imali boljih ponuda od legea, ali uvoznik legea-e je iz hercegovine, a znamo da u savezu ima dosta ljudi iz hercegovine, naravno u pitanju je tal, nazalost.Tuzno je gledati da jedna makedonija nosi pumine dresove, jedna estonija ima nike dresove, a da ne spominjem africke zemlje koje imaju pumine(skoro sve africke repke) jedino, crna gore i sjeverna koreja nose dersove legea, tuznozeljonista wrote:zato sto su imali isti grb,sa velikm slovom B,pa zato valjda..a glavni i osnovni problem je,bar sto se reprezntacije tice,to sto se djele talovi,ne moze mi niko reci da nismo imali boljih ponuda od legea..ima bruku fudbalskih repki,koje nose renomirane marke,mada ima i toga,da nike ili adidias hoce da obuku samo A tim,dok pak druge zele citave selekcije..licno za mene je joma bolja i ljepsa od legea,sto su nosili celik i zeljo...mada ovi novi zeljini zvizde novi iz legea
- siki_sa
#13 Re: sportska oprema BH klubova
armenija HUMEL, estonija NIKE, latvija ADIDAS, bjelorusija PUMA, malta DIADORA,Crvena Tifoza wrote:Jedna Farska Ostrva nose dresove marke Puma.![]()
komsije: srbija NIKE, hrvatska NIKE, slovenija NIKE, makedonija PUMA, samo crna gora je LEGEA
- siki_sa
#14 Re: sportska oprema BH klubova
nazalost opet su potpisali sa legeommaxell_sarajevo wrote:Nemojte nas stavljati u isti kos sa drugim bosanskim klubovima![]()
![]()
Uvijek korak ispred drugih.![]()
- Obuca9
#15 Re: sportska oprema BH klubova
Ali i raskinulisiki_sa wrote:nazalost opet su potpisali sa legeommaxell_sarajevo wrote:Nemojte nas stavljati u isti kos sa drugim bosanskim klubovima![]()
![]()
Kontali nam podvaliti fušersku robu i dobili nogu. Vozdrica, ćao, ćao.
- johnny_blazze
#16 Re: sportska oprema BH klubova
nekoliko klubova u italijanskoj ligi nosi LEGEA dresove, tako da to bas i ne predstavlja nesto pa da se moze reci kako malta ima nike a mi legea to jednostavno nije bitno, bitno je da oprema zadovoljama uslove za koje je namjenjena a ne koja je marka bar ja tako mislim 
- siki_sa
#17 Re: sportska oprema BH klubova
znaci opet NIKEhz__semir wrote:Ali i raskinulisiki_sa wrote:nazalost opet su potpisali sa legeommaxell_sarajevo wrote:Nemojte nas stavljati u isti kos sa drugim bosanskim klubovima![]()
![]()
Kontali nam podvaliti fušersku robu i dobili nogu. Vozdrica, ćao, ćao.