Zanima me vase misljenje o novom casopisu SPORTCENTAR, danas je izasao prvi broj, 46 strana, sve u boji, papir kvalitetan ako uzmemo u obzir da je cijena 1 KM..Sto se sadrzaja tice, nije lose za prvo izdanje, ima tu za svakog ponesto, dobar je intervju uradjen sa Nemanjom Supicem,dosta paznje je posveceno i nasoj jadnoj premijer ligi,ima i kosarke.. i da, na zadnjoj stranici fin tekst Marjana Mijajlovica, volio bih kad bi on dobio neku svoju kolumu u casopisu..
uglavnom, meni je drago da smo dobili jedan sportski sedmicnik,i to jeftin, i nadam se da ce svaki iduci broj biti sadrzajniji i kvalitetniji..
p.s.nadam se da nisam pogrijesio podforum, a koliko sam vidio ne postoji tema vezana za ovaj casopis..u svakom slucaju ako sam pogrijesio s temom, izvinjavam se..
pozdrav!
Sportska informativna revija SPORT CENTAR
Moderator: anex
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#2 Re: Sportska informativna revija SPORT CENTAR
Meni su totalno bezvezne one tabele nekih liga (zauzimaju haman 10 stranica), mozes ih danas pogledati na svakom koraku. Vecinu stvari sam vec ranije procitao na netu, tako da ljudi koji se sluze internetom bash i nemaju neku potrebu kupovati casopis.
Po meni bi trebalo malo vishe autorskih prica, reportaza, intervjua, strucne analize pojedinih takmicenja i sportova.
Ja cu ovo nastaviti kupovati, ali ak budu svi na ovaj isti fazon kao ovaj prvi broj, tesko da ce me zadrzati
Po meni bi trebalo malo vishe autorskih prica, reportaza, intervjua, strucne analize pojedinih takmicenja i sportova.
Ja cu ovo nastaviti kupovati, ali ak budu svi na ovaj isti fazon kao ovaj prvi broj, tesko da ce me zadrzati
- Luke Perry
#3 Re: Sportska informativna revija SPORT CENTAR
jel bolji od tempa ?
-
zlatanko
#4 Re: Sportska informativna revija SPORT CENTAR
Ma i mene zivciraju te tabele, hebo ga kladionica..ima bilten za toAdmir_1984 wrote:Meni su totalno bezvezne one tabele nekih liga (zauzimaju haman 10 stranica), mozes ih danas pogledati na svakom koraku. Vecinu stvari sam vec ranije procitao na netu, tako da ljudi koji se sluze internetom bash i nemaju neku potrebu kupovati casopis.
a zbog tih autorskih prica,reportaza,intervjua i strucnih analiza i molim Boga da dovedu Mijajlovica u redakciju i jos par sposobnih ljudi, pa i da u svakom broju objave neku pricu o nekim slavnim utakmicama poznatih klubova iz BIH, neku navijacku pricu i tako dalje..Jer kao sto si rekao, sve,al' bas sve sam znao ranije, procitao na netu..
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#5 Re: Sportska informativna revija SPORT CENTAR
Luke Perry wrote:jel bolji od tempa ?
Što me vrati u djetinstvo..........