Sport

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
mamica papucarka

#1 Sport

Post by mamica papucarka »

ovdje oko mene svi se bave nekim sportom. Ako nista, planinare.
Bakice voze bicikl na nevjerovatnim usponima :-) Ja bih crkla :-)
Ljudi jel se bavite kakvim sportom??? Eto, ja sam bivsa karatasica i kosarkasica, a sad pomalo planinarim :oops: Pomalo vozim i bicikl, ali po ravnom :D
I super se osjecam poslije sat vremena planinarenja :)
Salko sto je u vodu skako

#2 Re: Sport

Post by Salko sto je u vodu skako »

mamica papucarka wrote:ovdje oko mene svi se bave nekim sportom. Ako nista, planinare.
Ljudi jel se bavite kakvim sportom??? Eto, ja sam bivsa karatasica i kosarkasica, a sad pomalo planinarim :oops: Pomalo vozim i bicikl, ali po ravnom :D
ja se jos bolje super osjecam jer sam ti zadnje vrijeme cesto u fintnesu :dance: na poso idem baciklom zbog radi financijskih i kondicionih razloga i mogu ti reci da dosta pomaze :dance: volio bi pohadjati tecaj karatea ili djudoa ali eto nemam kimono :kravata: :dance:
spreca

#3 Re: Sport

Post by spreca »

Salko sto je u vodu skako wrote:
mamica papucarka wrote:ovdje oko mene svi se bave nekim sportom. Ako nista, planinare.
ja se jos bolje super osjecam jer sam ti zadnje vrijeme cesto u fintnesu :dance: na poso idem baciklom zbog radi financijskih i kondicionih razloga i mogu ti reci da dosta pomaze :dance: volio bi pohadjati tecaj karatea ili djudoa ali eto nemam kimono :kravata: :dance:

Mozda je bolje da se pocnes baviti fudbalom.

Vicev prezident ruske naftne kompanije "Lukoil" je hrvatskim igracima obecao
cetiri mercedesa u koliko pbjede englesku je bi to znacilo da Rusije ide na EP.Merzedeze bi dobili golman i jos tri naj bolja igraca na utakmici.
callmethebreeeze

Post by callmethebreeeze »

ja hodam, trcim, idem biciklom na posao i idem u teretanu. to radim skoror dvije godine, a prije toga deset godina nisam nista radio. kao mali sam u svedskoj sam igrao kosarku itenis, a do 11 godine u sarajevu sam stigao poceti trenirari cetiri sporta :D
sulesavic

Post by sulesavic »

Deset godina pro¹lo kako sam zadnji put bio ukljuèen u neki sport...
rina*

Post by rina* »

Zadnjih 6 -7 god trcim 2 puta nedeljno,ne zato sto je zdravo vec volim to.
Unazad par mjeseci sam morala prestati, ali cim bude ok opet cu :)
Volim plivanje, setnje, planinarenje...a razmisljala sam i da se upisem na capoeira.
water

Post by water »

poso,kuca, dzim, dzamija :D
pitt

Post by pitt »

water wrote:poso,kuca, dzim, dzamija :D
vidio sam te ja u zelenoj trenerci po oklandu trcis oko mijadza :D:D
anais_nin

Post by anais_nin »

rina* wrote:Zadnjih 6 -7 god trcim 2 puta nedeljno,ne zato sto je zdravo vec volim to.
Unazad par mjeseci sam morala prestati, ali cim bude ok opet cu :)
Volim plivanje, setnje, planinarenje...a razmisljala sam i da se upisem na capoeira.
i mene capoeira jako interesuje :D
Leonid Breznjev

Post by Leonid Breznjev »

ja se vec dugo godina bavim aikido-om, i iaidom... :D duge setnje u blizini nekih voda, jezera, to plaho volem.. i naravno ekstremni sport, koji inace praktikujem zimi je SAH! i mat! :D :D
mamica papucarka

Arslan wrote:ja se vec dugo godina bavim aikido-om, i iaidom... :D duge setnje u blizini nekih voda, jezera, to plaho volem.. i naravno ekstremni sport, koji inace praktikujem zimi je SAH! i mat! :D :D
koji ekstremni sport :oops: i ja bih, ali nemam za te stvari *uda :oops: :D
Leonid Breznjev

Post by Leonid Breznjev »

mamica papucarka wrote:
Arslan wrote:ja se vec dugo godina bavim aikido-om, i iaidom... :D duge setnje u blizini nekih voda, jezera, to plaho volem.. i naravno ekstremni sport, koji inace praktikujem zimi je SAH! i mat! :D :D
nejmam ni ja, samo ih foliram! :D :D
mamica papucarka

Arslan wrote:
mamica papucarka wrote:
nejmam ni ja, samo ih foliram! :D :D
SAH :lol: a joj jesam tuka :D
mali Ninja

Post by mali Ninja »

gdje ces extremnije od guranja miša po podlozi ... :-D

vozim bicikl, freeride i street, za downhill nemam para a vise ni opreme jer sam onu za freeride prodao :)
teretana, trčanje, grudvanje, plivanje, sve to upraznjavam zavisno od situacije :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

neka se treniralo sve sto se moglo uklopiti u raspored :D ponajvise sinhronizovano plivanje i odbojka...

s godinama se postalo muhanato, sad preferiram individualne aktivnosti :oops: nakon par godina pauze vrnula sam se mojoj jubavi :oops: kickboxu....to mi je trenutno najveci izvor uzivanja po pitanju sporta... :D da izbalansiram intenzitet kickbox-a, obicno je tu yoga, a zadnjih mjeseci kad stignem i tai chi :oops: voljela bih u nekoj bliskoj buducnosti uz sve to da se ubace capoeira i nia.

p.s. u slobodno vrijeme avec grand plaisir ove sahiste razvaljujem u tavli :oops: :lol:
chuchumbamayumbe

Post by chuchumbamayumbe »

Razbacim ponekad domina... :)
4bosnia

Post by 4bosnia »

poslije opushtanja (ma citaj zapushtanja :-? ) od par godina, jasno se pokazalo sta znaci, u negativnom smislu, zivjet bez redovnog upraznjavanja nekoga sporta.
tako da sad nema mrdanja - trcanje odmah poslije farza, pa plivanje i fudbal kad je zgodna prilika, te fitness kad uvijeti omogucuju :-D
a.basko

Post by a.basko »

sport...vec 20 godina, profesinalno... :D
jOFLA

Post by jOFLA »

.
Last edited by jOFLA on 14/07/2010 20:40, edited 1 time in total.
anais_nin

Post by anais_nin »

jOFLA wrote:
anais_nin wrote:vrnula sam se mojoj jubavi :oops: kickboxu....to mi je trenutno najveci izvor uzivanja
Teško onom ko se u tebe zaljubi pa ti nešto kontrira, ne bih volio probati. Al' dobro je imat takvu curu ili ženu, ono imaš nekog da te brani kad izađete... :-D
jos uvijek zivim u uvjerenju (ili zabludi :?) da mi je pri konfliktu cak i "zaljubljene" vrste jezik puno opasnije oruzije od kickbox-a :lol: :D mozda je bolje da mi ne dajes nikakve ideje :oops: :lol:
Post Reply