Bakice voze bicikl na nevjerovatnim usponima
Ljudi jel se bavite kakvim sportom??? Eto, ja sam bivsa karatasica i kosarkasica, a sad pomalo planinarim
I super se osjecam poslije sat vremena planinarenja
Moderator: anex
ja se jos bolje super osjecam jer sam ti zadnje vrijeme cesto u fintnesumamica papucarka wrote:ovdje oko mene svi se bave nekim sportom. Ako nista, planinare.
Bakice voze bicikl na nevjerovatnim usponimaJa bih crkla
![]()
Ljudi jel se bavite kakvim sportom??? Eto, ja sam bivsa karatasica i kosarkasica, a sad pomalo planinarimPomalo vozim i bicikl, ali po ravnom
![]()
I super se osjecam poslije sat vremena planinarenja
Salko sto je u vodu skako wrote:ja se jos bolje super osjecam jer sam ti zadnje vrijeme cesto u fintnesumamica papucarka wrote:ovdje oko mene svi se bave nekim sportom. Ako nista, planinare.
Bakice voze bicikl na nevjerovatnim usponimaJa bih crkla
![]()
Ljudi jel se bavite kakvim sportom??? Eto, ja sam bivsa karatasica i kosarkasica, a sad pomalo planinarimPomalo vozim i bicikl, ali po ravnom
![]()
I super se osjecam poslije sat vremena planinarenjana poso idem baciklom zbog radi financijskih i kondicionih razloga i mogu ti reci da dosta pomaze
volio bi pohadjati tecaj karatea ili djudoa ali eto nemam kimono
![]()
i mene capoeira jako interesujerina* wrote:Zadnjih 6 -7 god trcim 2 puta nedeljno,ne zato sto je zdravo vec volim to.
Unazad par mjeseci sam morala prestati, ali cim bude ok opet cu
Volim plivanje, setnje, planinarenje...a razmisljala sam i da se upisem na capoeira.
koji ekstremni sportArslan wrote:ja se vec dugo godina bavim aikido-om, i iaidom...duge setnje u blizini nekih voda, jezera, to plaho volem.. i naravno ekstremni sport, koji inace praktikujem zimi je SAH! i mat!
![]()
nejmam ni ja, samo ih foliram!mamica papucarka wrote:koji ekstremni sportArslan wrote:ja se vec dugo godina bavim aikido-om, i iaidom...duge setnje u blizini nekih voda, jezera, to plaho volem.. i naravno ekstremni sport, koji inace praktikujem zimi je SAH! i mat!
![]()
i ja bih, ali nemam za te stvari *uda
![]()
SAHArslan wrote:nejmam ni ja, samo ih foliram!mamica papucarka wrote:koji ekstremni sportArslan wrote:ja se vec dugo godina bavim aikido-om, i iaidom...duge setnje u blizini nekih voda, jezera, to plaho volem.. i naravno ekstremni sport, koji inace praktikujem zimi je SAH! i mat!
![]()
i ja bih, ali nemam za te stvari *uda
![]()
![]()
jos uvijek zivim u uvjerenju (ili zabludijOFLA wrote:Teško onom ko se u tebe zaljubi pa ti nešto kontrira, ne bih volio probati. Al' dobro je imat takvu curu ili ženu, ono imaš nekog da te brani kad izađete...anais_nin wrote:vrnula sam se mojoj jubavikickboxu....to mi je trenutno najveci izvor uzivanja