SPORT KLUB na MojaTV

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Cavendish

#1 SPORT KLUB na MojaTV

Post by Cavendish »

U ovom trenutku MojaTv ima oko 180 programa od cega je nekih 15 Pinkovih programa poprilicno sumnjivog kvaliteta. nekih 10-ak news programa od sky preko euronews do odih francuskih news programa na francuskom, engleskom i arapskom jeziku, pa zatim srpskih televizija kao sto su kopernikus i slicne. Neko ce reci kako su arene sport i euro sport dovoljne sto se tice sporta ali ako pogledamo ono sto ti programi emituju odnosno ne emituju onda cemo vidjeti da su korisnici MojaTv uskraceni pracenja elitnih sportkih natjecanja kao sto us Engleska fudbalska liga, Spanska liga, Kosarkaska euroliga, NBA liga, Turska kosarkaska liga, Formula 1, Moto GP i mnostvo drugih natjecanja. Cinjenica je da vlasnik sport klubova drzi monopol na ove programe i da jako tesko doci do njih. Posljednom odlukom, mislim RAK-a nisam siguran, ovaj monopol se ukida i oni su duzni imate za sve iste uslove. Ako Bh telecom misli zadrzate veliki broj svojih korisnika treba ozbiljno razmisliti o uvrstavanju ovih programa u svoj paket bez obzira na njovu cijenu i na postavljene uvijete vlasnika navedenih programa.
probook

#2 Re: SPORT KLUB na MojaTV

Post by probook »

Glavni argument ljubitelja bht i arene je domaca liga i dzeko u italiji :lol: :lol:
ZPP

#3 Re: SPORT KLUB na MojaTV

Post by ZPP »

probook wrote:Glavni argument ljubitelja bht i arene je domaca liga i dzeko u italiji :lol: :lol:
Gdje gledaš Ligu prvaka i Evropsku ligu? Na OBN-u uz Vugdalića? :lol: :lol:
probook

#4 Re: SPORT KLUB na MojaTV

Post by probook »

A slabo ti se ima vremena za sport, ali ko voli najbolje arena i sport klub. Samo je glupo sto se famozna arena skoro svugdje dodatno placa,a SK sa boljim programom u osnovnom paketu.
Gigi Govedina

#5 Re: SPORT KLUB na MojaTV

Post by Gigi Govedina »

probook wrote:A slabo ti se ima vremena za sport, ali ko voli najbolje arena i sport klub. Samo je glupo sto se famozna arena skoro svugdje dodatno placa,a SK sa boljim programom u osnovnom paketu.
tu se vodi rat između vlasnika arena i SK, ako i dođu arene na telemah biće u posebnom paketu, a što se tiče konkurencijskog vijeća i sudova samo se mogu :lol:
NediM17

#6 Re: SPORT KLUB na MojaTV

Post by NediM17 »

Gigi Govedina wrote:
probook wrote:A slabo ti se ima vremena za sport, ali ko voli najbolje arena i sport klub. Samo je glupo sto se famozna arena skoro svugdje dodatno placa,a SK sa boljim programom u osnovnom paketu.
tu se vodi rat između vlasnika arena i SK, ako i dođu arene na telemah biće u posebnom paketu, a što se tiče konkurencijskog vijeća i sudova samo se mogu :lol:
Satelitski risver + CS + Max TV. Pa nek se prejebaju ovi iz SK i Arena do sudnjeg dana. 8-)
Gigi Govedina

#7 Re: SPORT KLUB na MojaTV

Post by Gigi Govedina »

bolje kupit neki IP tv box nego se zajebavat sa CS
NediM17

#8 Re: SPORT KLUB na MojaTV

Post by NediM17 »

Gigi Govedina wrote:bolje kupit neki IP tv box nego se zajebavat sa CS
Nikada. Prvo sto IPTV slika i njen kvalitet ne mogu prici satelitu, drugo sto je dobra CS linija stablinija. Pa meni za 90 minuta utakmice CS zatrza jednom ili nijednom.
Ned071

#9 Re: SPORT KLUB na MojaTV

Post by Ned071 »

Card share i prijatno... Ako ima kamera igdje upaljena ima i prenos... Banja
Radar71

#10 Re: SPORT KLUB na MojaTV

Post by Radar71 »

sta ce nam sport klub to je srpsko
Srebrni

#11 Re: SPORT KLUB na MojaTV

Post by Srebrni »

Radar71 wrote:sta ce nam sport klub to je srpsko
Zar nisu i Arene??
Cavendish

#12 Re: SPORT KLUB na MojaTV

Post by Cavendish »

Nije stvar u tome je li nesto srpsko stvar je u tome je li nesto kvalitetno. SK programi imaju jako kvalitetnu programsku shemu, mogu se nekome svidjati ili ne svidjati srpski komentatori i njihove prenaglaseno hvaljenje i isticanje srpskih sportista. MojaTV paket se placa poprilicno skupo a to se ne odrazava na ponudi programa. Nazalost nismo svi u mogucnosti da imamo kablovsku.
Better Man

#13 Re: SPORT KLUB na MojaTV

Post by Better Man »

ZPP wrote:
probook wrote:Glavni argument ljubitelja bht i arene je domaca liga i dzeko u italiji :lol: :lol:
Gdje gledaš Ligu prvaka i Evropsku ligu? Na OBN-u uz Vugdalića? :lol: :lol:
Sve što ima Arena interesantno to je LP, dok sve ostalo je na Sport klubu, tako da mi je Arena nebitna pored Sport kluba.
dale cooper

#14 Re: SPORT KLUB na MojaTV

Post by dale cooper »

Uvijek imate mogućnost da uvedete Total TV. Ima i Sport Klub a i dostupan je svugdje. Imam ga već 2-3
godine i super sve radi. Jedina eventualna zamjerka je nedostatak HRT-ova.
Cavendish

#15 Re: SPORT KLUB na MojaTV

Post by Cavendish »

Arene jedino sto imaju to je Liga prvaka i italijanska liga. Mako ko ce gledati kosarkaski susret aba lige izmedju Tajfuna i MZT i slicnih ekipa. Tenis nista, iskreno imaju ligu prvaka u rukometu, kosarka jako slabo pogotovo sada kada su cinime se prestali prenositi NCAA, tealno hokej i americki fudbal i nemaju nesto posebno mnogo pokloniko kod nas, brazilsk i argentinsk liga zbog termina odigravanja utakmica i nisu nesto posebno gledane. Sve u svemu arene imaju dobre komentatore, posebno kosarkaske koji su za klasu iznad onih na SK, ali nemaju priliku da se eksponiraju.
bdzs

#16 Re: SPORT KLUB na MojaTV

Post by bdzs »

Ne kontam zašto bi običnom korisniku kablovske TV bilo bitno ko je kupio kakva prava. Ovaj usrani sistem treba sprovoditi sudske odluke i staviti ključ u bravu svakom monopolističkom servisu, u ovom slučaju Telemahu. Dok se to ne desi, od srca preporučujem sjajne streaming servise na jeftinim android boxovima i naravno stari dobri CS :thumbup:
daky585

#17 Re: SPORT KLUB na MojaTV

Post by daky585 »

dale cooper wrote:Uvijek imate mogućnost da uvedete Total TV. Ima i Sport Klub a i dostupan je svugdje. Imam ga već 2-3
godine i super sve radi. Jedina eventualna zamjerka je nedostatak HRT-ova.
Takođe. A i ponuda ostalih kanala je bolja od većine ostalih operatera.
Cavendish

#18 Re: SPORT KLUB na MojaTV

Post by Cavendish »

Ureu ako ne moze SK al zar nije moguce da mojaTV ubaci neke strane sportske progrme. Imate jedan turski NTV spor koji je free to air a ljudi prenose spansku ligu, euroligu isto tako iamte masu programa iz azerbejdjana bugarske koji prenose NBA, englesku ligu na kraju krajeva koga briga sto komentatori nisu nasi.
kupujmodomace

#19 Re: SPORT KLUB na MojaTV

Post by kupujmodomace »

Cavendish wrote:Ureu ako ne moze SK al zar nije moguce da mojaTV ubaci neke strane sportske progrme. Imate jedan turski NTV spor koji je free to air a ljudi prenose spansku ligu, euroligu isto tako iamte masu programa iz azerbejdjana bugarske koji prenose NBA, englesku ligu na kraju krajeva koga briga sto komentatori nisu nasi.
To je isto kao da si pitao može li neka TV da skine film novi s interneta i da ga pusti u programu :skoljka: :-)
Cavendish

#20 Re: SPORT KLUB na MojaTV

Post by Cavendish »

kupujmodomace wrote:
Cavendish wrote:Ureu ako ne moze SK al zar nije moguce da mojaTV ubaci neke strane sportske progrme. Imate jedan turski NTV spor koji je free to air a ljudi prenose spansku ligu, euroligu isto tako iamte masu programa iz azerbejdjana bugarske koji prenose NBA, englesku ligu na kraju krajeva koga briga sto komentatori nisu nasi.
To je isto kao da si pitao može li neka TV da skine film novi s interneta i da ga pusti u programu :skoljka: :-)
Ne kazem da uzmi neki program ne legalno, ako mozes potpisati Nat Geo, Discovery idr sto ne bi mogao i neki sportski
doff

#21 Re: SPORT KLUB na MojaTV

Post by doff »

Cavendish wrote:
kupujmodomace wrote:
Ne kazem da uzmi neki program ne legalno, ako mozes potpisati Nat Geo, Discovery idr sto ne bi mogao i neki sportski
Tv stanice otkupe prava za jedan dio teritorije, tako da je turski NTV spor otkupio prava za prikazivanje na teritoriji Turske...Tako je na ovim prostorima sa SK i AS
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#23 Re: SPORT KLUB na MojaTV

Post by JoseMujica »

NediM17 wrote:
Gigi Govedina wrote:
Satelitski risver + CS + Max TV. Pa nek se prejebaju ovi iz SK i Arena do sudnjeg dana. 8-)
:thumbup: egzekli + bonusi

- ne slušaš Šuku i ostale neandertalce
- ne letaju jogurti, bageri, ćokolade, tamponi preko ekrana
made_in_sarajevo

#25 Re: SPORT KLUB na MojaTV

Post by made_in_sarajevo »

Iza Horizonta wrote:drž te se vi strimova nit će SK na moja tv nit će arene na SK
A sta cemo kad SK dodje na moja tv i druge operatere,a arene na telemach? Doci ce 95% ove godine bar SK na moja tv, jedino da se telemach opet lud pravi i da placa kazne dok im ne svintaju par miliona kaznu. Nije ni telekom toliko lud koliko se misli, znaju oni za svoju guzicu isto kao i ostali operateri.

Ostali sto im arena i domaca liga ne valja. Bujrum na real i manchester svrsavajte,a pustite nas debile da ludujemo i da se jedemo od muke kad gledamo nase domace klubove za koje navijamo. Tesko da cete vi tako nesto ikad shvatiti, taj nacin emocije i ljubavi. Nije isto navijati za real i navijati za sarajevo npr. niti ce ikad biti isto.
Post Reply