Berlin/Wilmersdorf/06.05.2006
Nesvakidasnja fudbalska uzakmica odigrana je izmedju islamskih imama i jevandjelistickih svestenika u mjestu Wilmersdorf pokraj Berlina.
Mec je odrzan kao promocija zajednistva i razumjevanja uz sudjenje izraelske sudijske trojke. Credo meca: "Wir sind alle Gewinner"/Mi smo svi pobjednici
I pored poraza imama od 12:1 svi ucesnici nesvakidasnje fudbalske predstave naznacili su veliku pobjedu svih.
http://www.tagesspiegel.de/berlin/nachrichten/64862.asp
sport i religija
- Murat Sabanovic
uhhhhh, da efendiji ,pop i rabin prvu pomoc ne pruzise doslo bi do tuce...
-
republikaBIH
Ehh...jesmo nesretni
znam da je ovo neki deal izmedju sudija jevreja i krscana(kao i uvijek)

-
republikaBIH
Suti Mujo da im ne smetas..jeli?salzburg wrote:Ma ovalo je bolje,bar nas ne osudjuju.
Sve dok gubimo dobro je.
-
pravi-put
Nesvakidasnja fudbalska uzakmica odigrana je izmedju islamskih imama i jevandjelistickih svestenika u mjestu Wilmersdorf pokraj Berlina.
Mec je odrzan kao promocija zajednistva i razumjevanja uz sudjenje izraelske sudijske trojke. Credo meca: "Wir sind alle Gewinner"/Mi smo svi pobjednici.
I pored poraza imama od 12:1 svi ucesnici nesvakidasnje fudbalske predstave naznacili su veliku pobjedu svih.
Ovi nase hodze se ni po cemu ne razlikuju od popova, cak je ovoj popo ispravnije obucen nego ovaj nas hodza, pa zar ne znaju da se moraju noge pokriti do koljena ?!
Da nije dresova mogao bih popovima selam nazvati
Znate sta da nisu prodali utakmnicu?
Ili opat nam to zidovi namjestise?! Ma ja njima ne vjerujem?