Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
u nedostatku laganijih tema, nastavljam..Ima ih na SuperRTL svaki dan od 19:15 do 19:45...Do skora je isao punih sat vremena, do 20:15
odlican crtic, uvrnut do daske
elem...postovani auditoriju, ovo je Spongebob:
i opet spongebob sa svojim najboljim jaranom Patrick-om:
ovo mu je sef Mr. Crabs:
A ovo je komsija i radni kolega Spongebob-a, Tadeus
PR80. wrote:Izgleda da Spongebob ima dosta raje. Radi se o nekom pozitivnom liku jel`?
Spongebob je spuzva koja zivi na dnu okeana u gradnu zvanom Bikini bottom. Ovo su samo glavni likovi, a sporednih isto ima kijamet
Crtic je ko fol za djecu, ali ima toliko skrivenog vica za odrasle.
ma vjerujem da nesto mozes skontat ako njemacke kanale gledas duze....ali stvarno, mali (8 mu godina) nikad nije ucio njemacki iz knjige ili u skoli...Postavljao sam mu pitanja vezana za crtic (na njemackom) i on mi je dao tacne odgovore...meni je to stvarno bilo nepojmljivo
Od moje bivse sestrici takodjer su naucili njemacki s TV-a. Nisu ni posli u skolu, a vec pricaju tecno. Sad im je po 11/12 godina, ljetos sam bio svjedok kako pricaju s njom njemacki. Ja se zijanio. Nikada u skoli, nikakav kurs, ma nista
St.Germain wrote:ma vjerujem da nesto mozes skontat ako njemacke kanale gledas duze....ali stvarno, mali (8 mu godina) nikad nije ucio njemacki iz knjige ili u skoli...Postavljao sam mu pitanja vezana za crtic (na njemackom) i on mi je dao tacne odgovore...meni je to stvarno bilo nepojmljivo
Djeca su pravi mali genijalci za jezike. Ja radim sa djecom u osnovnoj skoli i jos uvijek su mi zanimljivi kako vizuelnim metodama nauce masu stvari.
Prije dvije godine sam uvela ozbiljnu muziku na casovima likovnog vaspitanja, da ruku sa kistom pokrecu u ritmu muzike. Koji rezultati i raspolozenje na casu!
St.Germain wrote:ma vjerujem da nesto mozes skontat ako njemacke kanale gledas duze....ali stvarno, mali (8 mu godina) nikad nije ucio njemacki iz knjige ili u skoli...Postavljao sam mu pitanja vezana za crtic (na njemackom) i on mi je dao tacne odgovore...meni je to stvarno bilo nepojmljivo
Djeca su pravi mali genijalci za jezike. Ja radim sa djecom u osnovnoj skoli i jos uvijek su mi zanimljivi kako vizuelnim metodama nauce masu stvari.
Prije dvije godine sam uvela ozbiljnu muziku na casovima likovnog vaspitanja, da ruku sa kistom pokrecu u ritmu muzike. Koji rezultati i raspolozenje na casu!
mogu misliti
kao sto HD rece...stvarno su cudo. Mi odrasli trazimo objasnjenje za sve na ovoj planeti a kad se desi da recimo neko dijete od 11-12 godina odlicno savlada jezik zemlje koju poznaje samo preko sinhronizacije crtica...To je za mene vec dimenzija koju ne razumijem i koja baca sasvim drugo svjetlo na poimanje svijeta oko mene. Jer je to bas...CUDO. Ja bih volio kad bi mi svi vise ucili od djece.