Spominjanje Allaha, vrijednosti zikra,kako lakse do Dzenneta
- KotromanichII
#1 Spominjanje Allaha, vrijednosti zikra,kako lakse do Dzenneta
ovo covjeku nije tesko a kako je lahko doci do dzenneta
samo ako se hoce
pogledaj te ovaj video
http://www.youtube.com/watch?v=tDJi4_x8cN8
samo ako se hoce
pogledaj te ovaj video
- seln
#2 Re: Spominjanje Allaha, vrijednosti zikra,kako lakse do Dzen
Ne mogu pogledati, proxy ne dozvoljava. Je li tu prikazano kako covjek ide u dzennet?KotromanichII wrote:ovo covjeku nije tesko a kako je lahko doci do dzenneta
samo ako se hoce
pogledaj te ovaj video
- KotromanichII
neznam sto nemozes pogfledatiNe mogu pogledati, proxy ne dozvoljava. Je li tu prikazano kako covjek ide u dzennet?
radi se o zikr , spominjanu Allaha , vrlo lahko za izgovarati ali to donose ogromne sevape pa da se zasluzi allahova milost pa da se udje u dzennet
jer kako covjek moze da cini velike ogromne grijehe sa jezikom, laganje, potvaranje , ogovaranje itd allah je dao da covjek isto tako lahko moze izgovarati rijeci za koje ce se dobijati nagrada na sudnjem danu
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
morel se to kako automatizirat
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
kopiranje je dozvoljeno, nego morel to da idem snimat te rijeci pa da ih pustim na ipod
- KotromanichII
ako isgovaras zikr ,da tacno,Znaci izgovaranjem rijeci se skupljaju sevapi? I sto vise puta to izgovoris vise sevapa?
naprmijer subhanallah ve bi hamdihi subhanallahil azim ako izgovoris na dan 100 puta , brise se neka kolicina grijeha, allah zna koliko
isto kao sto mozes da rijecima bacis se sam u dno dzehennema tako isto mozes da zaradis dzennet rijecima
pa po islamu ako imas sex sa svojom zenom pise ti se kao sevap isto kao sto ti se pise grijeh ako imas sex van braka , tako to ide pasha moj
-
_BosanaC
KotromanichII wrote:ako isgovaras zikr ,da tacno,Znaci izgovaranjem rijeci se skupljaju sevapi? I sto vise puta to izgovoris vise sevapa?
naprmijer subhanallah ve bi hamdihi subhanallahil azim ako izgovoris na dan 100 puta , brise se neka kolicina grijeha, allah zna koliko
isto kao sto mozes da rijecima bacis se sam u dno dzehennema tako isto mozes da zaradis dzennet rijecima
pa po islamu ako imas sex sa svojom zenom pise ti se kao sevap isto kao sto ti se pise grijeh ako imas sex van braka , tako to ide pasha moj
Nema zime za Eskime
- seln
Kjafire, ne kvari muslimansku omladinu....._BosanaC wrote:KotromanichII wrote:ako isgovaras zikr ,da tacno,Znaci izgovaranjem rijeci se skupljaju sevapi? I sto vise puta to izgovoris vise sevapa?
pa po islamu ako imas sex sa svojom zenom pise ti se kao sevap isto kao sto ti se pise grijeh ako imas sex van braka , tako to ide pasha moj![]()
![]()
![]()
Nema zime za Eskime
-
EliasVeskot
Šortkat za Džennet
I ko nama prijeti džehenemom i upucuje nas u vjeru.
Pa jel ti STVARNO vjerujes u ovo????
I ko nama prijeti džehenemom i upucuje nas u vjeru.
Pa jel ti STVARNO vjerujes u ovo????