spomenik na kazanima

Locked

da li se na kazanima treba izgraditi spomen-obiljezje ubijenim srpskim civilima?

1. da
84
67%
2. ne
42
33%

Total votes: 126

Leonid Breznjev

#251 Re: spomenik na kazanima

Post by Leonid Breznjev »

signature wrote:
Arslan wrote:neka raja, bez psovki, vrijedjanja itd..
necemo,ne damo mi bratstvo i jedinstvo kao sto nedamo zjenicu iz oka svoga.
ne interesira me sta ti ne das, ali zar mislis da je zbog ovakog corpusa vrijedno dobiti ban?
saviola

#252 Re: spomenik na kazanima

Post by saviola »

Air Ramiz wrote:
saviola wrote:
Air Ramiz wrote:
Kazani su lokacija na kojoj su izvrsena ubistva izmedju 20 i 30 ljudi od ljeta 1992 do oktobra 1993.

dalje nisam morao ni da citam :roll:
Nazalost ja nisam sklon pisanju mitova i legendi, nego prezentovanju sudski utvrdjenih podataka. Za sve ostalo imas Boj na Kosovu...

napisao je neko vec prije tebe da se radi o najmanje 845 ubistava - sluzbeni podatak :roll:
saviola

#253 Re: spomenik na kazanima

Post by saviola »

ld wrote:na zalost koliko si ti glup momak,nisi skontao zasto sam ti to napisao
s tobom se samo moze ovako pricati
i psovkama
i smjehuljcima

ovdje su ti ljudi napisali toliko postova i pogotovo ovaj zadnji od ramiza i ti se opet nadjes i nesto moras reci,neku usranu srpsku kompleksasku filozofiju
ja znam koji je najbolji nacin razgovora sa vama,na zalost sad se ne moze,a akoBogda ja zivim u nadi da ce i ti dani doci ponovo
vi samo to razumijete
koja tuga,ljudi od srca se javljaju i pisu i govore o suzivotu i osudjuju zlocine,ali ti opet ces uvijek nesto naci
nadam se da ce se bar drugi normalni ljudi skontati da sa vama nema price sem preko nisana

a sad sam se sjetio, ti si onaj mudzahedin sa vozuce koji trenutno zivi u tuđini... pa sto ne kazes da si ti rođo :lol:
signature

#254 Re: spomenik na kazanima

Post by signature »

daj bona ne laprdaj gluposti... sta mene briga za karadzica i mladica... ja ne branim nikog od njih, ali mi sad vec postaje smijesno koliko se trudite da zataskate zlocine ABiH. pa niko, ali bas NIKO na ovom forumu nece da prizna zlocine od strane pripadnika ABiH. :-) :-) :-)
pa mislim, stvarno nema smisla bilo sta drugo raspravljati. svaki vas odgovor se sastoji od pominjanja karadzica, srebrenice, genocida,...
eto ako ce ti biti lakse da se koncentrises i konacno odgovoris na moje pitanje, zamisli da sam ja neki kanađanin i pitam te sta ti znas o zlocinima pripadnika ABiH? :roll:
biti branitelj svoje domovine i agresor nije jedno te isto.
Leonid Breznjev

#255 Re: spomenik na kazanima

ti saviola takodjer skrati jezik... necu se ponavljati!
sebilj

#256 Re: spomenik na kazanima

Post by sebilj »

saviola wrote:
Air Ramiz wrote:
Kazani su lokacija na kojoj su izvrsena ubistva izmedju 20 i 30 ljudi od ljeta 1992 do oktobra 1993.

dalje nisam morao ni da citam :roll:
al pazi ti njega, pazi ove oholosti, ovog pokusaja superiornosti :roll:
recimo da se mi sada svi poklonimo, da trazimo halala svima koji nas dovedose do ovoga gdje smo i da kazemo da nam je zao sto su nas ubijali, proganjali, silovali, klali i ostalo...
nemoj molim te te srpsko-akademsko-naucne, nemoj vise dosta nam je, skontali mi sve, ali bas toliko da je vise nego transparentno, nego daj pogledaj se ti sa tvojom bracom, malo porazgovarajte, prepoznajte bar iole neceg, ako imate, normalnog i ljudskog i recite vama samima da bar probate da zivite kao sav dunjaluk i shvatite ko je agresor, ko sve zapoce, nastavi, unisti, popali, ko i dalje pokusava, proba, trazi nacina da jos vise ucini zla nego sto i jeste...
suplje, suplje, suplje i vise nego providno....fuj,fuj,fuj generacijo buduca VASA !!!!
saviola

#257 Re: spomenik na kazanima

Post by saviola »

signature wrote:
daj bona ne laprdaj gluposti... sta mene briga za karadzica i mladica... ja ne branim nikog od njih, ali mi sad vec postaje smijesno koliko se trudite da zataskate zlocine ABiH. pa niko, ali bas NIKO na ovom forumu nece da prizna zlocine od strane pripadnika ABiH. :-) :-) :-)
pa mislim, stvarno nema smisla bilo sta drugo raspravljati. svaki vas odgovor se sastoji od pominjanja karadzica, srebrenice, genocida,...
eto ako ce ti biti lakse da se koncentrises i konacno odgovoris na moje pitanje, zamisli da sam ja neki kanađanin i pitam te sta ti znas o zlocinima pripadnika ABiH? :roll:

slozices se da to ne opravdava zlocine :roll:
saviola

#258 Re: spomenik na kazanima

Post by saviola »

Arslan wrote:ti saviola takodjer skrati jezik... necu se ponavljati!
ld wrote:na zalost koliko si ti glup momak

kako treba da odreagujem na ovo i slicne uvrede?
Air Ramiz

#259 Re: spomenik na kazanima

Post by Air Ramiz »

saviola wrote:
napisao je neko vec prije tebe da se radi o najmanje 845 ubistava - sluzbeni podatak :roll:

Čiji službeni podatak?

Jedno je napisat, drugo je dokazat. Svašta se nešto pisalo, pa se onda redovno ispostavljalo da se na spiskovima nalaze i živi ljudi, borci Armije koji su poginuli na linijama, Srbi iz Bosanskog Petrovca, Hrvati iz Broda, srpski civili koji su ubijeni od strane srpske vojske granatama i snajperima itd.
sebilj

#260 Re: spomenik na kazanima

Post by sebilj »

saviola wrote:
Arslan wrote:ti saviola takodjer skrati jezik... necu se ponavljati!
ld wrote:na zalost koliko si ti glup momak

kako treba da odreagujem na ovo i slicne uvrede?

reche ti covjek, skrati jezik :-D
signature

#261 Re: spomenik na kazanima

Post by signature »

saviola wrote:
signature wrote:

slozices se da to ne opravdava zlocine :roll:
de ti priznaj da si bio agresor.
shana_majka

#262 Re: spomenik na kazanima

Post by shana_majka »

@saviola ja cu ti odgovorit.
Ako si kanadjanin pitaj generala mackezie-a, zna puno odgovora :P
Josh si "u igri" :shock: napredujesh momak, napredujesh... :P
Air Ramiz

#263 Re: spomenik na kazanima

Post by Air Ramiz »

Arslan wrote:@air ramiz, sad ce ti saviola i ini reci da siris obicnu balijsko-vehabsku propagandu...
Ma on nije morao ni da čita :-D :-)
Leonid Breznjev

#264 Re: spomenik na kazanima

@saviola mislim da ti je poznato sta komentiranje upozorenja donosi...

a idemo malo i

Image
Locked