spolovilo jenne bush!!!!!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
fadil schtil

#1 spolovilo jenne bush!!!!!

Post by fadil schtil »

raja jestel vidjeli spolovilo pomenute dame?? na iskon.hr
i ako imamo kakvog strucnjaka da korigira cenzuru - bilo bi bas po taman. a picic ko picic. svaki razlicit. samo ovaj je jos k tomu od kcereke amtirajuceg presidenta
Bastet

Post by Bastet »

i... sad bi trebali padati u nesvjest... mislim jadan je ovaj svijet...
fadil schtil

Post by fadil schtil »

Bastet wrote:i... sad bi trebali padati u nesvjest... mislim jadan je ovaj svijet...
smijesan si stari. svijet pada u bandak evo vec desetljecima na vec legendarnu sliku od merilin m., na cesti iznad sahta il nesto slicno. i naravno vide joj se none i ocrtavaju gacice. u principu nista narocito. al su gacice i none od m.m. a i picic je od jenne bush a ne od mime sis iz audicije. al ti to ne kontas izgleda.
Bastet

Post by Bastet »

fadil schtil wrote:
Bastet wrote:i... sad bi trebali padati u nesvjest... mislim jadan je ovaj svijet...
smijesan si stari. svijet pada u bandak evo vec desetljecima na vec legendarnu sliku od merilin m., na cesti iznad sahta il nesto slicno. i naravno vide joj se none i ocrtavaju gacice. u principu nista narocito. al su gacice i none od m.m. a i picic je od jenne bush a ne od mime sis iz audicije. al ti to ne kontas izgleda.
prvo smijesna... drugo ne kontam jer mislim da se tu nema sto kontati...
Stitch__

Post by Stitch__ »

pa i nije losa ova jenna :D a ne bi ni bilo lose imat georgea za punca :D :D :D :D
pitt

Post by pitt »

fadil schtil wrote:
koljega Vokri, men se cini da kao prvo sa damom pricate i stoga malo obratite paznju na rjecnik.
Drugo, ako vam je vagina doticne cerke velikog Debila toliko zapremedet, savjetujem da potrazite profesionalnu pomoc :D:D
Bastet

Post by Bastet »

pitt wrote:koljega Vokri, men se cini da kao prvo sa damom pricate i stoga malo obratite paznju na rjecnik.
Drugo, ako vam je vagina doticne cerke velikog Debila toliko zapremedet, avjetujem da potrazite profesionalnu pomoc :D:D
Image
fadil schtil

Post by fadil schtil »

Bastet wrote:
pitt wrote:koljega Vokri, men se cini da kao prvo sa damom pricate i stoga malo obratite paznju na rjecnik.
Drugo, ako vam je vagina doticne cerke velikog Debila toliko zapremedet, avjetujem da potrazite profesionalnu pomoc :D:D
Image
prvo: sta ti je ZAPREMEDET??? kakvi su to uopste arhaicni izrazi??
drugo: ako me Ti mislis ucit pameti i lijepom ponasanju i pritom me persirati trebas pisati. "..., ako Vam je vagina itd. " a osim toga sad sam sliku opet gledao i cini mi se da se i ne radi o pizdi, mislim moglo bi se govoriti i o mudima - al to prepustam sudu su-forumlija
Toozla

Post by Toozla »

fadil schtil wrote:
Bastet wrote:
Image
prvo: sta ti je ZAPREMEDET??? kakvi su to uopste arhaicni izrazi??
drugo: ako me Ti mislis ucit pameti i lijepom ponasanju i pritom me persirati trebas pisati. "..., ako Vam je vagina itd. " a osim toga sad sam sliku opet gledao i cini mi se da se i ne radi o pizdi, mislim moglo bi se govoriti i o mudima - al to prepustam sudu su-forumlija
...nisam znao da se u vasem slucaju radi o vagini... :D :D :D
pitt

Post by pitt »

Mislim da je kasno da te ja ili bilo ko drugi uci lijepom ponasanju. Ostaj mi zdravo i uzivaj u svom cejfu (ako se moze tako nazvat).
Post Reply