spolovilo jenne bush!!!!!
-
fadil schtil
#1 spolovilo jenne bush!!!!!
raja jestel vidjeli spolovilo pomenute dame?? na iskon.hr
i ako imamo kakvog strucnjaka da korigira cenzuru - bilo bi bas po taman. a picic ko picic. svaki razlicit. samo ovaj je jos k tomu od kcereke amtirajuceg presidenta
i ako imamo kakvog strucnjaka da korigira cenzuru - bilo bi bas po taman. a picic ko picic. svaki razlicit. samo ovaj je jos k tomu od kcereke amtirajuceg presidenta
-
fadil schtil
smijesan si stari. svijet pada u bandak evo vec desetljecima na vec legendarnu sliku od merilin m., na cesti iznad sahta il nesto slicno. i naravno vide joj se none i ocrtavaju gacice. u principu nista narocito. al su gacice i none od m.m. a i picic je od jenne bush a ne od mime sis iz audicije. al ti to ne kontas izgleda.Bastet wrote:i... sad bi trebali padati u nesvjest... mislim jadan je ovaj svijet...
-
Bastet
prvo smijesna... drugo ne kontam jer mislim da se tu nema sto kontati...fadil schtil wrote:smijesan si stari. svijet pada u bandak evo vec desetljecima na vec legendarnu sliku od merilin m., na cesti iznad sahta il nesto slicno. i naravno vide joj se none i ocrtavaju gacice. u principu nista narocito. al su gacice i none od m.m. a i picic je od jenne bush a ne od mime sis iz audicije. al ti to ne kontas izgleda.Bastet wrote:i... sad bi trebali padati u nesvjest... mislim jadan je ovaj svijet...
- pitt
koljega Vokri, men se cini da kao prvo sa damom pricate i stoga malo obratite paznju na rjecnik.fadil schtil wrote:smijesan si stari. svijet pada u bandak evo vec desetljecima na vec legendarnu sliku od merilin m., na cesti iznad sahta il nesto slicno. i naravno vide joj se none i ocrtavaju gacice. u principu nista narocito. al su gacice i none od m.m. a i picic je od jenne bush a ne od mime sis iz audicije. al ti to ne kontas izgleda.Bastet wrote:i... sad bi trebali padati u nesvjest... mislim jadan je ovaj svijet...
Drugo, ako vam je vagina doticne cerke velikog Debila toliko zapremedet, savjetujem da potrazite profesionalnu pomoc
-
Bastet
pitt wrote:koljega Vokri, men se cini da kao prvo sa damom pricate i stoga malo obratite paznju na rjecnik.
Drugo, ako vam je vagina doticne cerke velikog Debila toliko zapremedet, avjetujem da potrazite profesionalnu pomoc:D
-
fadil schtil
prvo: sta ti je ZAPREMEDET??? kakvi su to uopste arhaicni izrazi??Bastet wrote:pitt wrote:koljega Vokri, men se cini da kao prvo sa damom pricate i stoga malo obratite paznju na rjecnik.
Drugo, ako vam je vagina doticne cerke velikog Debila toliko zapremedet, avjetujem da potrazite profesionalnu pomoc:D
drugo: ako me Ti mislis ucit pameti i lijepom ponasanju i pritom me persirati trebas pisati. "..., ako Vam je vagina itd. " a osim toga sad sam sliku opet gledao i cini mi se da se i ne radi o pizdi, mislim moglo bi se govoriti i o mudima - al to prepustam sudu su-forumlija
-
Toozla
...nisam znao da se u vasem slucaju radi o vagini...fadil schtil wrote:prvo: sta ti je ZAPREMEDET??? kakvi su to uopste arhaicni izrazi??Bastet wrote:pitt wrote:koljega Vokri, men se cini da kao prvo sa damom pricate i stoga malo obratite paznju na rjecnik.
drugo: ako me Ti mislis ucit pameti i lijepom ponasanju i pritom me persirati trebas pisati. "..., ako Vam je vagina itd. " a osim toga sad sam sliku opet gledao i cini mi se da se i ne radi o pizdi, mislim moglo bi se govoriti i o mudima - al to prepustam sudu su-forumlija