Split: Turisti iz BiH napali vlasnicu apartmana
-
mr.nice
#1 Split: Turisti iz BiH napali vlasnicu apartmana
SPLIT - Vlasnica apartmana u Splitu koji iznajmljuje turistima prijavila je policiji da su ju sinoć napadali gosti, državljani Bosne i Hercegovine, iz Sarajeva i to na nacionalnoj i vjerskoj osnovi.
Prema njezinoj prijavi, na spavanje u apartman primila je troje gostiju iz Sarajeva, i to A. T. (1978.), S. T. (1958.) i J. T. (1953.). Kada je radi njihova odlaska došla u apartman, vlasnica J. Š. (1951.) je križ s raspetim Kristom, koji je inače na zidu, našla bačen na pod. Na njezin upit zašto su to napravili, rekli su joj da je ustaška kučka i da je to njezin Isus, a ne njihov. Osim toga, A. T. ju je udario čašom u glavu. Nakon što su platili račun, pri odlasku su zaprijetili da će doći ponovno za tjedan dana i zapaliti nju i njezinu kuću, govoreći kako treba pobiti sve ustaše kojih je puna Hrvatska.
U splitskoj Policijskoj upravi kažu kako je protiv njih podnesena kaznena prijava za prijetnju. (Hina)
Prema njezinoj prijavi, na spavanje u apartman primila je troje gostiju iz Sarajeva, i to A. T. (1978.), S. T. (1958.) i J. T. (1953.). Kada je radi njihova odlaska došla u apartman, vlasnica J. Š. (1951.) je križ s raspetim Kristom, koji je inače na zidu, našla bačen na pod. Na njezin upit zašto su to napravili, rekli su joj da je ustaška kučka i da je to njezin Isus, a ne njihov. Osim toga, A. T. ju je udario čašom u glavu. Nakon što su platili račun, pri odlasku su zaprijetili da će doći ponovno za tjedan dana i zapaliti nju i njezinu kuću, govoreći kako treba pobiti sve ustaše kojih je puna Hrvatska.
U splitskoj Policijskoj upravi kažu kako je protiv njih podnesena kaznena prijava za prijetnju. (Hina)
-
Jonx
#2 Re: Split: Turisti iz BiH napali vlasnicu apartmana
E draga obitelji T. sto ste se kiselili kiselili ste se. Ladno mozete na Jablanicko; tamo su ustase pobijene......mr.nice wrote:SPLIT - Vlasnica apartmana u Splitu koji iznajmljuje turistima prijavila je policiji da su ju sinoć napadali gosti, državljani Bosne i Hercegovine, iz Sarajeva i to na nacionalnoj i vjerskoj osnovi.
-
Santos
Sta hoces da kazes da ja sad trebam ic na jablanicko radi ove trojice kretena.Ja cu se i dalje kiselit na jadranu a eto ti mi reci razlog da tako i nebude.Trebal si se sad bojat nekakve odmazde prema turistima iz sarajeva radi ove trojice.I ko zna jesu li iz Sarajeva,garant neke doslje a imaju adresu u Sarajevu,jer sumljam da bi prave Sarajlije tako nesto uradile,jer se to nije do sad nikad ni desilo,a ti se idi malo okupaj na Jablanickom kad puste branu tad je najbolje.
-
mr.nice
malo je pravih Sarajlija....Santos wrote:Sta hoces da kazes da ja sad trebam ic na jablanicko radi ove trojice kretena.Ja cu se i dalje kiselit na jadranu a eto ti mi reci razlog da tako i nebude.Trebal si se sad bojat nekakve odmazde prema turistima iz sarajeva radi ove trojice.I ko zna jesu li iz Sarajeva,garant neke doslje a imaju adresu u Sarajevu,jer sumljam da bi prave Sarajlije tako nesto uradile,jer se to nije do sad nikad ni desilo,a ti se idi malo okupaj na Jablanickom kad puste branu tad je najbolje.
-
jugoistocnjak
Opste je poznata cinjenica da u Sarajevu prije rata dok su u njemu zivile prave Sarajlije uopste nije bilo kriminala!Santos wrote:Sta hoces da kazes da ja sad trebam ic na jablanicko radi ove trojice kretena.Ja cu se i dalje kiselit na jadranu a eto ti mi reci razlog da tako i nebude.Trebal si se sad bojat nekakve odmazde prema turistima iz sarajeva radi ove trojice.I ko zna jesu li iz Sarajeva,garant neke doslje a imaju adresu u Sarajevu,jer sumljam da bi prave Sarajlije tako nesto uradile,jer se to nije do sad nikad ni desilo,a ti se idi malo okupaj na Jablanickom kad puste branu tad je najbolje.
- Ergot
Niti idiota. Dok nisu sljegli seljaci u Sarajevu je u svakom ulazu zivjelo 3,67 nobelovaca, te 2,81 vrhunskih umjetnika raznih profila. Prost puk se oslovljavao sa 'vase gospodstvo', svi su pili caj i jeli keksice, i svak je imao godisnju kartu za operu.jugoistocnjak wrote: Opste je poznata cinjenica da u Sarajevu prije rata dok su u njemu zivile prave Sarajlije uopste nije bilo kriminala!
-
from_dust
#10 Re: Split: Turisti iz BiH napali vlasnicu apartmana
Papak ostaje papak,odakle god bio,kako se god zvao..........Sto je najgore,napali ZENU,seljacine.mr.nice wrote:SPLIT - Vlasnica apartmana u Splitu koji iznajmljuje turistima prijavila je policiji da su ju sinoć napadali gosti, državljani Bosne i Hercegovine, iz Sarajeva i to na nacionalnoj i vjerskoj osnovi.
Da ima imalo pravde,bili bi pohapseni kad se vrate.
Pa majmuni jadni,smeta vam krst,nije problem,idite negdje drugo,sto ides prema krstu kretenu,ako ti smeta.
Zbog ovakvih nas smatraju divljacima,primitivcima........... samo su potvrdili reputaciju........aplauz........
A posto smo mi u pitanju,samo cekam kad ce vijest doci na CNN
Last edited by from_dust on 17/06/2007 15:41, edited 1 time in total.
-
bos
I onda je jedan dio istih preselio na brda iz najhumanijih razloga...Ergot wrote:Niti idiota. Dok nisu sljegli seljaci u Sarajevu je u svakom ulazu zivjelo 3,67 nobelovaca, te 2,81 vrhunskih umjetnika raznih profila. Prost puk se oslovljavao sa 'vase gospodstvo', svi su pili caj i jeli keksice, i svak je imao godisnju kartu za operu.jugoistocnjak wrote: Opste je poznata cinjenica da u Sarajevu prije rata dok su u njemu zivile prave Sarajlije uopste nije bilo kriminala!
-
jugoistocnjak
Ma nista. Jebiga kad dodjes na more trebas odma reci da nisi iz Sarajeva. Valjda ce to nesta pomoci.Sogan wrote:A u mp3 jos malo ce me biti sramota reci da sam iz BosneSarajlije nam svugdje sjebase reputaciju
-
samsonite
#13 vidjecemo
Juka i celo nisu sarajlije vec doslje od roditielja IBeovaca toliko,samo ko vod es e tako jer su zivjeli u Sarajevu, zbog takvih normalni muslimani ce biti sikanirani na Jadranu , rane su svjeze ,
- Ergot
Iz ljubavi prema prirodi i cistom planinskom zraku.bos wrote:I onda je jedan dio istih preselio na brda iz najhumanijih razloga...Ergot wrote:Niti idiota. Dok nisu sljegli seljaci u Sarajevu je u svakom ulazu zivjelo 3,67 nobelovaca, te 2,81 vrhunskih umjetnika raznih profila. Prost puk se oslovljavao sa 'vase gospodstvo', svi su pili caj i jeli keksice, i svak je imao godisnju kartu za operu.jugoistocnjak wrote: Opste je poznata cinjenica da u Sarajevu prije rata dok su u njemu zivile prave Sarajlije uopste nije bilo kriminala!
-
zzzzz
Jao, strasno. Sad cemo kod pismenih Hrvata ispasti divljaci
Kod onih istih Hrvata kod kojih su za svaku utakmicu Hajduka sa Partizanom ili Zvijezdom auta sa BG tablicama zavrsavala u moru. Nekad smo stvarno pateticni do bola.
Pod broj jedan, ne vjerujem da je sve bas ovako bilo dok ne cujem i drugu stranu.Drugo, ako je ovako i bilo to su pojedinci, jedan obicni incident, zbog kojeg bi se sad svi mi kao trebali stidjeti...ma daaaj.
Pod broj jedan, ne vjerujem da je sve bas ovako bilo dok ne cujem i drugu stranu.Drugo, ako je ovako i bilo to su pojedinci, jedan obicni incident, zbog kojeg bi se sad svi mi kao trebali stidjeti...ma daaaj.
- TareSA
Ma ja ovako razmisljam, ako je njoj krst interesantan nije nama, nisam za to da se na pod baca i tuku ljudi, al sto brate ne skloni krst iz soba koje izdaje, pa ne drzimo ni mi mjesec i zvjezdu nigdje, nego stalno mi pazimo na nekakvo bratstvo da nikoga ne uvrijedimo, a oni *ebe se njih oni svoje pa nije bitno ko im to ostavlja pare......naravno ni ja ne vjerujem da su ovi vandali iz sarajeva nema nas jos puno u ovom gradu, al brate vjerski znakovi bi trebali biti eliminisani iz prostorija koje se iznajmljuju, sto bi ja ispod krsta spavao, pa nisam lud.....toliko