SPLINTER CELL CHAOS THEORY

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Bobi

Post Reply
User avatar
RAZIEL
Posts: 128
Joined: 07/11/2005 20:22
Location: SARAJEVO

SPLINTER CELL CHAOS THEORY

Post by RAZIEL » 26/12/2005 11:28

MOZE LI MI IKO POMPCI :( :(

KAKO DA POKRENEM SPLINTER CELL CHAOS THEORY

HVALA


User avatar
helo
Posts: 641
Joined: 13/03/2005 17:18
Location: Sarajevo

Post by helo » 27/12/2005 01:12

Iskopčavaš uredaje (CD romove) Dabi pokrenuo igru ako ti se to da sada raditi evo ti obnjašnjenje na ovom sajtu http://www.moviefac.com/catalog/product ... 4186a791e5

sarge
Posts: 2
Joined: 06/11/2005 08:59

Post by sarge » 02/01/2006 09:17

Splinter Cell Chaos Theory je moguce pokrenuti bez fizickog iskopcavanja - provjereno.

Potrebni programi:

SFCure
StarForce Nightmare
Alcohol 120% ver. 1.9.5.1305

Sve se moze naci na http://www.gamecopyworld.com

Uzivaj

unknown_user
Posts: 23
Joined: 15/09/2005 19:32

Post by unknown_user » 04/02/2006 00:29

ma ja imo srece da mi stari u njemacku ide i dao mu love za CT (60KM).super Single player,mada ne znam nekako u prvi dio sam se puno vise udubio u pricu i sve,novi Double Agent bi trebo imat boli glava pricu.a CT ima multiplayer za 10239248

pike8
Posts: 80
Joined: 26/07/2005 23:25

Post by pike8 » 30/11/2006 00:45

.
Last edited by pike8 on 25/04/2009 00:34, edited 1 time in total.

User avatar
RAZIEL
Posts: 128
Joined: 07/11/2005 20:22
Location: SARAJEVO

Post by RAZIEL » 30/11/2006 17:22

pike8 wrote:imal neko da je ovo savlado da mi objasni, ja sam probo sve one metode s gamecopyworld, al mi ne ide nikako.


Pa prvo moras imati Windows XP SP2 pa onda odes na stranicu http://www.gamecopyworld.com i nadjes alate koji ti trebaju i detaljno upustvo korak po korak.

Sretno. Trebace ti:)

pike8
Posts: 80
Joined: 26/07/2005 23:25

Post by pike8 » 30/11/2006 19:38

.
Last edited by pike8 on 25/04/2009 00:34, edited 1 time in total.

User avatar
RAZIEL
Posts: 128
Joined: 07/11/2005 20:22
Location: SARAJEVO

Post by RAZIEL » 30/11/2006 21:15

pike8 wrote:znaci ako imam SP1 nista??




Kolko ja znam NISTA!!!

Post Reply