pricekaj, dok updateajuelSaik wrote:Ma bjež' ba, u mene u mahali nijedan logor!
koliko sam skontao logiku, gdje god je bio neki srbin, tu je bio logor
pricekaj, dok updateajuelSaik wrote:Ma bjež' ba, u mene u mahali nijedan logor!
Hunkar wrote:pricekaj, dok updateajuelSaik wrote:Ma bjež' ba, u mene u mahali nijedan logor!valja prekucati telefonski imenik
![]()
EdinH. wrote:Najsmijesnije od toga je sto se JA nalazim na spisku a 1989. sam godiste. Osim mene na spisku su jos i moj otac i majka. Zbog ovog spiska moze rat izbiti
Ma ovo su samo oni za koje se 100 odsto provereno zna da su srbojedi. Ali Haag nece da im sudi. A ni milicija nista ne sme.Hunkar wrote:pricekaj, dok updateajuelSaik wrote:Ma bjež' ba, u mene u mahali nijedan logor!valja prekucati telefonski imenik
![]()
Zar i ti sine BruteChmoljo wrote:vidi čo'če... imam u rodbini i ratnih zločinaca![]()
![]()
![]()
To ti je njihov pravi spisak sa opisima itd..patakdaca wrote:ovaj spisak jos bolesnijiBHCluster wrote:Ovo je cijeli spisak od nekih 508 stranica ili 3.88MB...
IZVOD IZ KRIVICIH PRIJAVA OPTUZENIH ZA RATNE ZLOCINE U BiH 1992-1995.
ne brini tvoju optuznicu ce ti dati na latinicimiki.ba wrote:http://www.bosniafacts.info/download/do ... locine.pdf
Pa jel ti stvarno misliš da ja ovo znam pročitati, ja sam u školu išao 90-ih, niko me nije želio učiti ovom pismu, a vjerujem da je još takvih.
miki.ba wrote:http://www.bosniafacts.info/download/do ... locine.pdf
Pa jel ti stvarno misliš da ja ovo znam pročitati, ja sam u školu išao 90-ih, niko me nije želio učiti ovom pismu, a vjerujem da je još takvih.
Bice tu i predskolskog uzrastaAlfons Kauders wrote:hihihi pretrazite malo dokument po datumima rodjenja...
npr... frajera 1979 godiste optuzuju za organizvanje progona srba oko brckog 1992...
Alfons Kauders wrote:hihihi pretrazite malo dokument po datumima rodjenja...
npr... frajera 1979 godiste optuzuju za organizvanje progona srba oko brckog 1992...