Zanima me postojili negdje spisak sih radara u bih
Hvala
Moderators: _BataZiv_0809, anex
http://bihamk.ba/index.php?option=com_c ... Itemid=116ariva wrote:Zdravo svima
Zanima me postojili negdje spisak sih radara u bih???????????????????????????????????????
Hvala
Isto na ovoj stranici,evo npr za srednjobosanski kanton ti pise stacionarni radari na tom i tom mjestu,a ovi ispod su ti mobilni,i svaki dan druga lokacija,i drugo vrijemeOptimist wrote:A zna li neko gdje se moze naci raspored i vremena postavljanja mobilnih radara?
Nije istina,u mom gradu takvih "stacionarnih" nema. Ovo su oni,mali crni,sto u grmlje ga sakrijuariva wrote:Mislim da to nisu mobilni nego stacionirani sto premjestaju znam da u Sarajevu to rade tj imaju onu kutiju a unutra radar pa premjestaju u druge i tako
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovo je raspored radarskih kontrola sa patrolama koji odmah zaustavljaju prekrsioce, ovo nije raspored i mobilnih radara ili poznatijih kao tronožaca.saiks wrote:Isto na ovoj stranici,evo npr za srednjobosanski kanton ti pise stacionarni radari na tom i tom mjestu,a ovi ispod su ti mobilni,i svaki dan druga lokacija,i drugo vrijemeOptimist wrote:A zna li neko gdje se moze naci raspored i vremena postavljanja mobilnih radara?
SREDNJOBOSANSKI KANTON
Stacionarni radari: u Kalibunaru (kod BP INA), u Vitezu (kod Impregnacije), u Nević Polju, u Brnjacima i u Trnovači.
PS KISELJAK
16:00 do 20:00 sati Kreševska cesta i Sarajevska cesta
PS BUGOJNO
07:00 do 08:30 sati ulica Armije BiH
09:00 do 10:30 sati Bugojno-N.Travnik, Bristovi
11:00 do 12:30 sati Bugojno- G.Vakuf/Uskoplje, Vrbanja
14:00 do 15:30 sati Bugojno-D.Vakuf, Čaušlije
16:00 do 17:30 sati ulica Terzići I
18:00 do 19:30 sati ulica Slobode
PS GORNJI VAKUF/USKOPLJE
10:00 do 11:30 sati M-16.2 ul.Vrbaska
16:00 do 17:30 sati M-16.2 Krupa
PS NOVI TRAVNIK
13:00 do 15:00 sati Vodovod
18:00 do 20:00 sati Stojkovići
PS VITEZ
08:00 do :16:00 sati Brizjak,Krušćica
Za vitez,bugojno,d.vakuf,travnik,jajce je tocno,dalje i ne vozim. E sad,da li oni smiju na svoju ruku mjenjati lokacije,neznam.Optimist wrote:Upravo za srednjobosanski kanton, za opcinu Kiseljak sam za prosli mjesec imao raspored radara koji je "iscurio" iz MUP-a i rasporedi sa njihovog spiska i rasporedi koji se navode na ovoj stranici bihamka se nisu poklapali.
To potvrdjuje i rubrika na RSG radiju kada slusatelji izvjestavaju o desavanjima na cesti, izmedju ostalog i vidjenim radarima sirom BiH. Vrlo cesto neki slusalac javi da je na toj i toj lokaciji vidio radar a ista nije navedena na Bihamkovoj stranici.
Kod ovih tronozaca nema blica kao kod fiksnih stacionarnih radara, tako da ockeviati je da mi posalju obavijest i nalog za placanje. Ovdje nije bilo policije samo ostavili radar i otisli.relax11 wrote:I sta bi jesi saznao slika li ili ne![]()
Ja sam neki dan prema otoci glavnom oko 75 isao, a ispred mene neki citroen bijeli cak i brze, nisam od njega vidio policiju samo kad sam prosao pored njih skontam policijsko auto i neko je auto bilo zaustavljeno, ali je bio i stalak za radar, nisam uocio nikakav blic, al neku noc cujem da cak i ne skontas da te slikao samo ti dode kazna, nismo se valjda toliko usavrsili
Gledao sam na njihovoj stranici, za tronosce nema nista. Pise da nema najvljenih radarskih kontrola. Samo spisak fiksnih ....saiks wrote:Jesi smotan jbt,na bihamkovoj stranici imas raspored tronozaca pa pogledaj
Znasli slucajno na kojoj udaljenosti tronozac slika? Jednom kad me je fiksni uslikao, blic je sjevnuo na nekih max.15 metara od njega.530i wrote:Bude uvijek policija, samo se negdje parkiraju sa strane. Ako si blizu vidio golfa 4 karavana tamnoplave boje onda je to to - dobio mup zdk od eupm-a te polovne golfove kao donaciju... U sbk znaju neki ogroman radar dovesti Ladom Nivom, ali je obilježena policijskim bojama...
Koji kanton si gledao?condy wrote:Gledao sam na njihovoj stranici, za tronosce nema nista. Pise da nema najvljenih radarskih kontrola. Samo spisak fiksnih ....saiks wrote:Jesi smotan jbt,na bihamkovoj stranici imas raspored tronozaca pa pogledaj
Ze-do.saiks wrote:Koji kanton si gledao?condy wrote:Gledao sam na njihovoj stranici, za tronosce nema nista. Pise da nema najvljenih radarskih kontrola. Samo spisak fiksnih ....saiks wrote:Jesi smotan jbt,na bihamkovoj stranici imas raspored tronozaca pa pogledaj
Za SBK redovno stavljaju