znam dobro sta oni sve izdaju i kakve sve knjige stampaju!KOGOD KADGOD wrote:NAPOMENA: ovo nije MOJ citat, nego citat sa teme navedene ranije na ovom forumu - (negdje na 14-oj strani, nisam sigurna).Bosanac sa dna kace wrote:Ko smo mi da sudimo tamo nekom ''spijuncini'' sto je primio islam?
to je njegovo pravo, i najveci grijesnici imaju pravo da se pokaju ( kao nas islam uci)
svako ima pravo na pokajanje!
cojk nije objavio ni u jednom mediju da je preso na islam!!!
to je ucinio njegov otac , ne znajuci da ce izazvat ovakvu polemiku!
nit mi u dzep a nit iz dzepa!
ma fala him i dje culi i dje ne culi, koji su to uhljupi tobe jarrabbi, pa njima je svako kjafir ko nije u njihovom dzmeatu!!!!KOGOD KADGOD wrote: "Vakuf Ihlas" izdavačka kuća iz Istanbula je objavila ovaj dokumenat u vidu knjižice a i elektronski na Internetu na svom web sajtu pod nazivom: Konfesije Britanskog špijuna i Britansko neprijateljstvo prema Islamu.![]()
kafiri im mi Bosnaci, kafiri im svi Arapi redom, Malezijci, ma svi svi redom sem njih... ne hvala, zaobici ih u sto vecem krugu!
Ovo o cemu knjiga govori su PISANJA TOG COVJEKA O KOJEM SE RADI tj HEMFERA, koji je, navodno kasnije STVARNO primio Islam pa je zato opisao STA JE I KAKO RADIO KAO BRITANSKI SPIJUN da bi muslimane upozorio na mahinacije koje se desavaju duboko u nasoj sredini - zato se knjiga i zova ISPOVIJEST Gospodina Hemfera...
Nisu pisanja nekoga ko je "prosudio" da je ovaj spijun.
Sa postovanjem @bsdk, procitaj prije nego komentarises ili se uzdrzi od komentara jer samo izgledas kao neko ko sam "prosudjuje" o necemu prije nego je provjerio za sebe.![]()
Narocito ako ces neciji citat nekome drugom "prilijepiti"... Hvala na razumijevanju
to je uzas, jedna od tih knjig aj i ova o kojoj ti govoris!
Ti ljudi tvrde da su se Arapi pobunili protiv sultana, da jesu, jer im on nije hito pomoc, nije ga interesovalo, jer on se opijao i imao haerm u Stambolu dok su se oni borili sa raznim kolonizatorima i spijunima!
sto ta knjiga ne bi bila samo jos veca podvala da se napravi jos veci razdor medju muslimanima!
sto taj vakuf ihlas ne prevede i ne izda nesto sto ima vecu vrijednost nesto od Gazalije recimo?
sto stalno izadju knjizice ko kako su svi muslimani kjafiri?
a inace prvi prevod ove knjige od istog vakufa na bosanski je uzas, ne znam kakav je sto si ti postavila link, je rnisam uopste ni gledo!
ja ne priljpljujem nikom nista!