specena?!
-
jogurt
#1 specena?!
...hajde javi se, pricala si o nekakvom "milegor" jogurtu... sta je to? neki moj rodak, sta li? bih da ga probam:-)
-
_BaykoNoor_
-
jogurt
ti mi nisi ni u komsiluku, a o rodbinskoj vezi da ne govorimozensko wrote:jogurt i ti si zauzet ovih mjeseci jelde? puno specenih bosnjaka trebaju tvoje djelotvorne sastojke u cilju smirivanja specene koze?
nemoj sa rodjakom, to je incest!
-
LudoALudjiJA
vidi dole, ako te oci ne bole 
Last edited by LudoALudjiJA on 16/08/2004 14:16, edited 1 time in total.
-
LudoALudjiJA
jogurt, ba...i tebi svasta i sa svakim pada na pamet...pa ona je zenstvena toliko da mora naglasiti da je zensko, posto ocito ljude dovodi u dilemu je li ili nije...jah, nevazni su snovi i htijenja, kad nuzda zakon mijenja...jogurt wrote:ti mi nisi ni u komsiluku, a o rodbinskoj vezi da ne govorimozensko wrote:jogurt i ti si zauzet ovih mjeseci jelde? puno specenih bosnjaka trebaju tvoje djelotvorne sastojke u cilju smirivanja specene koze?
nemoj sa rodjakom, to je incest!... ha, sta kazes?
(samo da kazem u editu poruke da "zensko" ne poznajem i da nisam mislio nista licno ni lose, vec je to malo neslana sala, ali ipak sala radi sale...nadam se da se prima k znanju i upotpunjuje ga...covjek se uci dok je ziv, a zivot nekad pink, nekad siv