specena?!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
jogurt

#1 specena?!

Post by jogurt »

...hajde javi se, pricala si o nekakvom "milegor" jogurtu... sta je to? neki moj rodak, sta li? bih da ga probam:-)
zensko

Post by zensko »

:-) jogurt i ti si zauzet ovih mjeseci jelde? puno specenih bosnjaka trebaju tvoje djelotvorne sastojke u cilju smirivanja specene koze?

nemoj sa rodjakom, to je incest! :)
_BaykoNoor_

Post by _BaykoNoor_ »

...
Last edited by _BaykoNoor_ on 22/08/2004 00:52, edited 1 time in total.
jogurt

Post by jogurt »

zensko wrote::-) jogurt i ti si zauzet ovih mjeseci jelde? puno specenih bosnjaka trebaju tvoje djelotvorne sastojke u cilju smirivanja specene koze?

ti mi nisi ni u komsiluku, a o rodbinskoj vezi da ne govorimo :lol: ... ha, sta kazes?
jogurt

Post by jogurt »

hajde bona specena javi se, pa ce te jogurt namazati :-)
LudoALudjiJA

Post by LudoALudjiJA »

vidi dole, ako te oci ne bole :)
Last edited by LudoALudjiJA on 16/08/2004 14:16, edited 1 time in total.
LudoALudjiJA

Post by LudoALudjiJA »

jogurt wrote:
zensko wrote::-) jogurt i ti si zauzet ovih mjeseci jelde? puno specenih bosnjaka trebaju tvoje djelotvorne sastojke u cilju smirivanja specene koze?

ti mi nisi ni u komsiluku, a o rodbinskoj vezi da ne govorimo :lol: ... ha, sta kazes?
jogurt, ba...i tebi svasta i sa svakim pada na pamet...pa ona je zenstvena toliko da mora naglasiti da je zensko, posto ocito ljude dovodi u dilemu je li ili nije...jah, nevazni su snovi i htijenja, kad nuzda zakon mijenja... :D

(samo da kazem u editu poruke da "zensko" ne poznajem i da nisam mislio nista licno ni lose, vec je to malo neslana sala, ali ipak sala radi sale...nadam se da se prima k znanju i upotpunjuje ga...covjek se uci dok je ziv, a zivot nekad pink, nekad siv :))
Post Reply