Spasimo psa na na rubu smrti!

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
domi89

#1 Spasimo psa na na rubu smrti!

Post by domi89 »

Danas sam pronasao psa koji se nalazi u izuzetno losem i neuhranjenom stanju preko puta farme Pilića "Dautbegović" koja se nalazi 3.5 km od restorana "Image T" prema mjestu Srednje.

Psa sam nahranio i dao mu vode, a iskreno mislim da je bio od neuhranjenosti na umoru i da su ga sati dijelili od smrti!!!

Zelim obavijestiti sve one koji su u mogucnsoti da ovog psa uzmu pod svoju njegu i da mu pokusaju pronaci udomitelja jer je ovo stvarno slucaj neuhranjenosti kakav se rijetko vidja, cak i u BiH! Spreman sam snositi troskvoe ishrane i njege dok mu se ne nadje udomitelj!

Image

Image

Image
Cholina_Lokica

#2 Re: Spasimo psa na na rubu smrti!

Post by Cholina_Lokica »

Ako ga neko bude hranio, molim vas da mu ne dajete puno hrane u pocetku, samo manje obroke, i ne suhu hranu... To ce da ga ubije
domi89

#3 Re: Spasimo psa na na rubu smrti!

Post by domi89 »

Zamolio bih nekog da kontaktira društa za zaštitu životinja i da se ovom psu što prije pomogne, jer ja nisam u mogućnosti više da idem na tu lokaciju da ga hranim!
A71

#4 Re: Spasimo psa na na rubu smrti!

Post by A71 »

DA LI JE JOŠ ŽIV OVAJ PAS????
jaca78

#5 Re: Spasimo psa na na rubu smrti!

Post by jaca78 »

Danas sam na trazitu, u blizini raskrsnice za Vraca, vidjela psa, u jos je gorem stanju nego ovaj iz prethodnih postova. crni je, srednje veličine, ustvari mislim da je štenac, ali nesto stariji, crne je boje. imala sam mu dati da jede samo suhu hranu, nije bio za, mislim da je bolestan. dok sam se vratila s konzervom i zdjelom sa vodom njega vise nije bilo. molim sve koji prolaze tim putem ili stanuju u blizini da jave na forum ukoliko ga primjete. hitno mora veterinaru
Post Reply