aida81 wrote:dok god glasamo kao za spasavnje BiH, mi cemo biti osudjeni na izetbegovice, silajdzice, oni nas kao brane?! sto nas nisu branili 1992? 1993? i svake naredne uzasne godine? silajdzic i jeste odlican lider BiH, kakav narod takav i vodja, ista stvar i sa alijom. mi nismo imali srece da uz nas stoje akademici kao sto je uz srbe stajao cosic. ne nas je predstavljao filipovic, koji vise ni sam ne znam kome pripada, jer je bio kod svakoga po malo. ne mi nismo imali zorana djindjica, mi smo imali bicakcica, hadzpasica, brankovica, i super da je tako! odlicno! ma kakvi, idealno! mi nismo nikada imali zajebane demostrante, vec narod koji sere po posijelima i htjeo bi da jede hljeba bez motike. e nece ice sinko, nikada i nigdje
ma ti si mene odusevila sa primjerima intelektualaca i lidera iz okruzenja:-)Akademik, poznat po divnim bas onako intelektualnim planovima

UUUUUUUUUUu, stvarno steta sto nemamo takve ljude, ne zaboravimo jos Kospicu, dalje onog sto psuje po Hagu, a kao osnov svega onog sto je crko u Hagu i ostale znane i neznane junake, sve u svemu ti su vodili bas onako kako treba svoju zemlju, sada im je nekako kompaktna, a bice i kompaktnija, bas je spasavaju, svaka im cast!!!!