Brazil igra ko Inter 2009/2010 - stijene odbrambeni i defanzivni vezni i u napadu igraci kojima ne treba puno. Tako da ce Brazil vjerovatno pobijedit Spaniju. A i Casillas im je izgleda ispao iz formeŠibicar wrote:Istina da je to dodavanje dosada,ali kad igraju protiv bunkera koji je večeras Portugal demonstrirao,ali vjeruj mi da jedva čekam da se sastanu sa Brazilom,koji niti zna,niti hoće da se brani,mislim da bi to bila odlična utakmica.Bosanski_kralj wrote:Što me nešto krenulo na ovom SP-u, redom ispadaju reprezentacije protiv kojih sam navijao. Prvo Francuska i Srbija, pa Engleska, a evo sad i Portugalci.
Ne znam šta ko vidi u onoj igri Španaca, al ono je meni teška dosada. Kakva je ljepota u bezbroj dodavanja kojima se ništa ne postiže.
Najljepši nogomet na ovom prvenstvu igra Njemačka, merak ih je gledati.
Španija - Portugal
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Bušman
#176 Re: Španija - Portugal
- Šibicar
#177 Re: Španija - Portugal
Moguće,ali vjeruj da mi je to najmanje bitno ko će pobijediti,hoću jednostavno da konačno uživam u nekoj utakmici SP-a,kao što sam i prije uživao,a mislim da bi ta utakmica mogla to da nam ponudi.Bušman wrote:Brazil igra ko Inter 2009/2010 - stijene odbrambeni i defanzivni vezni i u napadu igraci kojima ne treba puno. Tako da ce Brazil vjerovatno pobijedit Spaniju. A i Casillas im je izgleda ispao iz formeŠibicar wrote:Istina da je to dodavanje dosada,ali kad igraju protiv bunkera koji je večeras Portugal demonstrirao,ali vjeruj mi da jedva čekam da se sastanu sa Brazilom,koji niti zna,niti hoće da se brani,mislim da bi to bila odlična utakmica.Bosanski_kralj wrote:Što me nešto krenulo na ovom SP-u, redom ispadaju reprezentacije protiv kojih sam navijao. Prvo Francuska i Srbija, pa Engleska, a evo sad i Portugalci.
Ne znam šta ko vidi u onoj igri Španaca, al ono je meni teška dosada. Kakva je ljepota u bezbroj dodavanja kojima se ništa ne postiže.
Najljepši nogomet na ovom prvenstvu igra Njemačka, merak ih je gledati.
- fosil
#178 Re: Španija - Portugal
Kralju molim te navijaj za Argentinu od sadBosanski_kralj wrote:Što me nešto krenulo na ovom SP-u, redom ispadaju reprezentacije protiv kojih sam navijao. Prvo Francuska i Srbija, pa Engleska, a evo sad i Portugalci.
-
ludak_
#179 Re: Španija - Portugal
Razumijem sta hoces da kazes s tim za transfer ali nije on trazio 92 miliona vec United... Uglavnom takvu politiku vodi Perez i mi se mozemo samo nadati da ce Platini ogranicit obestecenja jer je ovo otislo predaleko. Evo jedan zanimljiv clanak prije njegovog prelaska u Real..Vernes_AMG wrote:ludak_ wrote:Portugal je za vrijeme Scolaria tj. proslo svjetsko igrao napadacki fudbal... Jedini krivac za sadasnji nacin igre je Queiroz. Samo se zna pljuvat po Ronaldu a spanske zvijezde Xabi, Torres
njih dvojica skupa kostaju duplo manje od ronalda , i ne ocekuje se cudo , ali od covjeka koji je placen 92mil € se ocekuje da sam rijesi utakmicu , ja sam ga gotivio dok nije napravljen taj cudesni transfer , poslije toga je postao hodajuca reklama
http://news.bbc.co.uk/2/hi/business/8094864.stm
Ali opet slabo ko se zali sto je Kaka placen 70 miliona a 3 puta manje golova dao od Ronalda u primeri. Daleko od toga da vrijedi 92 miliona ali je u ovom trenutku sigurno jedan od najboljih igraca svijeta.
- Baltazar_khan
#180 Re: Španija - Portugal
Večeras je Barcelona zasluženo savladala reprezentaciju Portugala, i to bez Messija

-
sumirprimus
#181 Re: Španija - Portugal
Bogam,villa pojacanje i po
Mada posteno imao je i portugal svojih sansi,kad ona lopta ode iza kasiljasa stadose i vuvuzele na stadionu...
tores totalno podbacio kao i c.r....
Mada posteno imao je i portugal svojih sansi,kad ona lopta ode iza kasiljasa stadose i vuvuzele na stadionu...
tores totalno podbacio kao i c.r....
- jeza u ledja
#182 Re: Španija - Portugal
David Villa po meni do sad najbolji napadac prvenstva, isto kao i prije dvije godine na EP. 
PS: Usudicu se reci da je vec par godina najbolji napadac danasnjice.
PS: Usudicu se reci da je vec par godina najbolji napadac danasnjice.
-
sumirprimus
#183 Re: Španija - Portugal
U vezi offside-a,makar i u liniji da stoji,tesko ce bilo koji sudija ono primjetit,linija, i normalno da je dso slobodne procjene suca,...Kakve stvari nisu svirali na ovom prvenstvu ovo je mala maca...
Neko rece,kako izadje tores a udje ljorente,pocese spanci igrat
- ultima_palabra
#184 Re: Španija - Portugal
Ali baš iste sekundesumirprimus wrote:U vezi offside-a,makar i u liniji da stoji,tesko ce bilo koji sudija ono primjetit,linija, i normalno da je dso slobodne procjene suca,...Kakve stvari nisu svirali na ovom prvenstvu ovo je mala maca...
Što se tiče ofsajda, mislim da niko ne može zamjeriti pomoćnom na par centimetara, to je neki prag tolerancije u fudbalu...vidjeli ste da se ni Portugalci ne bune.
Pojedinci smaraju pričom o Barceloni, ne igra ovdje Barcelona nego reprezentacija Kraljevine Španije
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#185 Re: Španija - Portugal
AhaBaltazar_khan wrote:Večeras je Barcelona zasluženo savladala reprezentaciju Portugala, i to bez Messija![]()
![]()
- zlaataan
#186 Re: Španija - Portugal
Valjda protivfosil wrote:Kralju molim te navijaj za Argentinu od sadBosanski_kralj wrote:Što me nešto krenulo na ovom SP-u, redom ispadaju reprezentacije protiv kojih sam navijao. Prvo Francuska i Srbija, pa Engleska, a evo sad i Portugalci.
-
Vernes_AMG
#187 Re: Španija - Portugal
ali ako se sjecas kako je Zidane igrao u Realu , placen je manje od Ronalda , a realno , Ronaldo pruza nekih 70% od onoga sto je Zidane pruzao , i sad se svi njegovi fanovi qrce da je bolji od Zidane-a zato sto je placen viseludak_ wrote:Razumijem sta hoces da kazes s tim za transfer ali nije on trazio 92 miliona vec United... Uglavnom takvu politiku vodi Perez i mi se mozemo samo nadati da ce Platini ogranicit obestecenja jer je ovo otislo predaleko. Evo jedan zanimljiv clanak prije njegovog prelaska u Real..Vernes_AMG wrote:ludak_ wrote:Portugal je za vrijeme Scolaria tj. proslo svjetsko igrao napadacki fudbal... Jedini krivac za sadasnji nacin igre je Queiroz. Samo se zna pljuvat po Ronaldu a spanske zvijezde Xabi, Torres
njih dvojica skupa kostaju duplo manje od ronalda , i ne ocekuje se cudo , ali od covjeka koji je placen 92mil € se ocekuje da sam rijesi utakmicu , ja sam ga gotivio dok nije napravljen taj cudesni transfer , poslije toga je postao hodajuca reklama
http://news.bbc.co.uk/2/hi/business/8094864.stm
Ali opet slabo ko se zali sto je Kaka placen 70 miliona a 3 puta manje golova dao od Ronalda u primeri. Daleko od toga da vrijedi 92 miliona ali je u ovom trenutku sigurno jedan od najboljih igraca svijeta.
- ultima_palabra
#188 Re: Španija - Portugal
Sto puta rekoh, 90 miliona za njega je bagatela u odnosu na 45 za Robinha, 40 za Berbatova, 35 za Gomeza, itd...Vernes_AMG wrote:ali ako se sjecas kako je Zidane igrao u Realu , placen je manje od Ronalda , a realno , Ronaldo pruza nekih 70% od onoga sto je Zidane pruzao , i sad se svi njegovi fanovi qrce da je bolji od Zidane-a zato sto je placen vise
- Romanista 101%
- ultima_palabra
- awekenings
#191 Re: Španija - Portugal
I meni se ucinilo da je bio mali ofsajd ... ali opet .. Spanija ide zasluzeno ....
- -Paja
#192 Re: Španija - Portugal
Ofsajd se vidio iz aviona! Jos jednom se potvrdjuje moja tvrdnja o politici spanskog saveza i medija eno Silva potpisao za City o tome se sigurno znalo u spanskoj reprezentaciji i evo odma ga nema u prvoj postavi vec neko vrijeme pod izgovorom da je bio los protiv Svicarsk. Istina lose je odigrao ali nista nije bio gori od ostatka tima...
-
todd_smith
#193 Re: Španija - Portugal
gdje je ono engleska?
- star(i)mo
#194 Re: Španija - Portugal
Out of Africa. Ima li iko poster filma da postavi?todd_smith wrote:gdje je ono engleska?
edit: glavne uloge J. Terry & W. Rooney.
- -Paja
#195 Re: Španija - Portugal
Ja na ovom prvenstvu i ne navijam za Englesku ne razumijem zasto to pitas mene, jel bi to trebala biti kao neka provokacija?todd_smith wrote:gdje je ono engleska?
-
todd_smith
#196 Re: Španija - Portugal
po cemu si zakljucio da sam tebe pitao?-Paja wrote:Ja na ovom prvenstvu i ne navijam za Englesku ne razumijem zasto to pitas mene, jel bi to trebala biti kao neka provokacija?todd_smith wrote:gdje je ono engleska?
- Bosanski_kralj
#197 Re: Španija - Portugal
Da, zadnjih pola sata, ali jednostavno Španci nisu prikazali u dosadašnjim utakmicama onakvu igru kakva se od njih očekuje. Previše "dave" loptu beskorisnim dodavanjem, ali kako kao kaza @šibicar vjerovatno je to zbog toga što sve ekipe protiv njih igraju maksimalno defanzivno.ultima_palabra wrote: Ali baš iste sekundeIma stručnjaka svakakvih na ovom forumu, ali onako kako su igrali zadnjih pola sata...po meni to nikako ne može biti dosadan fudbal
![]()
Što se tiče ofsajda, mislim da niko ne može zamjeriti pomoćnom na par centimetara, to je neki prag tolerancije u fudbalu...vidjeli ste da se ni Portugalci ne bune.
Pojedinci smaraju pričom o Barceloni, ne igra ovdje Barcelona nego reprezentacija Kraljevine Španije
- ratata
#198 Re: Španija - Portugal
Na ovom SP-u definitivno ne vazi pravilo offside.
Gol iz ofsajda na ovakvoj jednoj utakmici je mnogo vise od blamaze i sramote.
Ali ne....svi bi da pricaju o C.Ronaldu.....
Gol iz ofsajda na ovakvoj jednoj utakmici je mnogo vise od blamaze i sramote.
Ali ne....svi bi da pricaju o C.Ronaldu.....
-
todd_smith
#199 Re: Španija - Portugal
a koji je tim to jos uradio?Bosanski_kralj wrote:Da, zadnjih pola sata, ali jednostavno Španci nisu prikazali u dosadašnjim utakmicama onakvu igru kakva se od njih očekuje. Previše "dave" loptu beskorisnim dodavanjem, ali kako kao kaza @šibicar vjerovatno je to zbog toga što sve ekipe protiv njih igraju maksimalno defanzivno.ultima_palabra wrote: Ali baš iste sekundeIma stručnjaka svakakvih na ovom forumu, ali onako kako su igrali zadnjih pola sata...po meni to nikako ne može biti dosadan fudbal
![]()
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#200 Re: Španija - Portugal
Njemačka. Pokazali i više nego što se od njih očekivalo.todd_smith wrote:a koji je tim to jos uradio?