Spahicu, molim te vrati se!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Referent za ONO i DSZ
Jedno je sigurno a to je da je pokretac teme mahalac, clan od 2002gd, banovan, kao i ovi nasi bivsi reprezantivci 
-
goshpar
Ma k'o da je Spahic sad neka igracina, pa ga treba nesto moliti. Koliko ga se ja sjecam uvijek me je nervirao nepromisljenim startovima, zutim i crvenim kartonima, a i najveci je krivac za poraz od Madjara... Vrlo je vazno to sto je on je borben, ali, fudbal se igra glavom...
Da ne govorim kako je on bio najzesci zagovornik bojkota i sad bi se bas on trebao vratiti...
Ako iko treba da se vrati, to su onda Hasagic i Bajramovic. Na tim pozicijama najvise skripi...
Ili mozda grijesim...
Da ne govorim kako je on bio najzesci zagovornik bojkota i sad bi se bas on trebao vratiti...
Ako iko treba da se vrati, to su onda Hasagic i Bajramovic. Na tim pozicijama najvise skripi...
Ili mozda grijesim...
-
rikardoreis
ima neki lik, stoper iz praske Slavije, ne sjecam se sad kako se zove...cini mi se da je Srbin, citao sam da je voljan igrati za nasu reprezentaciju...
a Slavija izbacila Ajaxa sinoc...
joj, treb'o sam ovo reci Daidzi..da pobjesni malo

a Slavija izbacila Ajaxa sinoc...
joj, treb'o sam ovo reci Daidzi..da pobjesni malo
- zenny
na poziciji bajramovica (zadnjeg veznog) igra rahimic a guso je dobar golman i on me uopste ne plasi... odbrana je ta koja j.be... nijedan od njih nezna fino iznijet loptu a to je ono sto su radili spahic i papac ali tada nismo imali muslimovica i dzeku, tada smo imali tromog bolica koji je znao dati gol samo kad mu se namjesti i da ga zabije ili da mu se nabaci na glavu...goshpar wrote:Ma k'o da je Spahic sad neka igracina, pa ga treba nesto moliti. Koliko ga se ja sjecam uvijek me je nervirao nepromisljenim startovima, zutim i crvenim kartonima, a i najveci je krivac za poraz od Madjara... Vrlo je vazno to sto je on je borben, ali, fudbal se igra glavom...
Ili mozda grijesim...