Spahicu, molim te vrati se!

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Mahalac

#1 Spahicu, molim te vrati se!

Post by Mahalac »

Image

Molim da se vratis i svojim srcem ponovo zauzmes komandu odbrane u svoje ruke i da svi opet vide koliko hrabrosti te znanje ima jedan Bosanac. Tesko nam je gledati ove mrlje mrljave koje se vuku po terenu i koje levatski preskacu neki instant napadaci.
Molim ako iko licno zna covjeka da mu prenese ove najiskrenije molbe (mene i ogromne vecine ljudi i prijatelja s kojim se druzim i djelim isto misljenje)i da mu poruci koliko nam znaci njegova igra za BiH.
Neka ponovo razmisli o svim pravednim razlozima bojkota ali neka prevagne ljubav prema nama jednoj i jedinoj domovini BiH. To ce se akobogda vec nekako s vremenom rijesiti ali nasi zivci tesko da dalje mogu podnijeti blamaze koje prave sadasnji nazovi odbradbeni igraci.

Ma nek i gubimo al kad tebe vidim u odbrani znam da se niko nece naigrati i da je jebo jeza ko ti stane na put, a srce mi ko Trebevic!

ps. molim admine da ne brisu temu bar nekoliko dana kako bi poruka stigla do Emira.
Umjetnik a

Post by Umjetnik a »

Inače ja bi volio da se vrati on, Bajramović, Hasagić, ostali kako hoće
3per

Post by 3per »

Emir ima obraz!
boston_c

Post by boston_c »

Mislim da bi pored Spahića, i Papac dobro došao nazad, čovjek igra standardno u Rangersima. S njima dvojicom sinoć bi to bila druga priča...
Majstorinho

Post by Majstorinho »

Zamislite njega i Semjona Milosevica kao stoperski par...Beton bi bili.
zenny

Post by zenny »

vise ni bojkot nema smisla...
nekooo

Post by nekooo »

a ja sam cuo pricu da je reko da ce se vratiti. to mi prico jaran. muzurovic ima vikendicu blizu njegove kuce, pa mu kao on to reko. mozda nece da ga pozove jer je reko da ce pozivati one koji su mu se na pocetku odazvali...
isto tako mi je receno da je muzurovic reko da nece pozivati bajramovica dok je on selektor, jer mu je ovaj kao spustio slusalicu, tj. reko da ima drugi vazniji razgovor...
sad, kolko istine u svemu tome ima, vidjecemo......... :? :? :?
Dado dijasporitus
Grijem se na: Trčanje oko zgrade

Post by Dado dijasporitus »

A u PM. :x Svi se ponasaju kao da se radi o reprezentaciji ulice a ne drzave. Ovaj ovome nesto rekao, ovaj ovoga uvrijedio, ovaj ovome spustio slusalicu. Je li se u BiH jos uvijek govori isti jezik ili su svi postali stranci. Lakse bi se dimnim signalima sporazumjeli. :oops:
motachjointa

#9 Re: Spahicu, molim te vrati se!

Post by motachjointa »

Mahalac wrote:Image

Molim da se vratis i svojim srcem ponovo zauzmes komandu odbrane u svoje ruke i da svi opet vide koliko hrabrosti te znanje ima jedan Bosanac. Tesko nam je gledati ove mrlje mrljave koje se vuku po terenu i koje levatski preskacu neki instant napadaci.
Molim ako iko licno zna covjeka da mu prenese ove najiskrenije molbe (mene i ogromne vecine ljudi i prijatelja s kojim se druzim i djelim isto misljenje)i da mu poruci koliko nam znaci njegova igra za BiH.
Neka ponovo razmisli o svim pravednim razlozima bojkota ali neka prevagne ljubav prema nama jednoj i jedinoj domovini BiH. To ce se akobogda vec nekako s vremenom rijesiti ali nasi zivci tesko da dalje mogu podnijeti blamaze koje prave sadasnji nazovi odbradbeni igraci.

Ma nek i gubimo al kad tebe vidim u odbrani znam da se niko nece naigrati i da je jebo jeza ko ti stane na put, a srce mi ko Trebevic!

ps. molim admine da ne brisu temu bar nekoliko dana kako bi poruka stigla do Emira.
Sto se mene tice nikad se nemora vise vratiti, eno mu lopte u rusiji i nek je ganja po cijeli dan. Dobar igrac jeste ali realno sem barbareza nijedan igrac nije zasluzio da se moli da igra za repku, ako hoce nek igra ako nece ko ga jebe... I da napomenem da nije bilo sranja koje napravise papac i spahic ovi sadasnji momci bi na kontu imali 8 bodova vise 8-) Uostalom ne znam koji se qrac vise zamarate reprezentacijom, treba je pratiti i voljeti ali dok govna ne odu nema potrebe toliko se davati i unositi neke emocije, ovo sve jeste ali nije prava reprezentacija Bosne i Hercegovine. pozdrav
El_comadante

#10 Re: Spahicu, molim te vrati se!

Post by El_comadante »

motachjointa wrote:

Sto se mene tice nikad se nemora vise vratiti, eno mu lopte u rusiji i nek je ganja po cijeli dan. Dobar igrac jeste ali realno sem barbareza nijedan igrac nije zasluzio da se moli da igra za repku, ako hoce nek igra ako nece ko ga jebe... I da napomenem da nije bilo sranja koje napravise papac i spahic ovi sadasnji momci bi na kontu imali 8 bodova vise 8-) Uostalom ne znam koji se qrac vise zamarate reprezentacijom, treba je pratiti i voljeti ali dok govna ne odu nema potrebe toliko se davati i unositi neke emocije, ovo sve jeste ali nije prava reprezentacija Bosne i Hercegovine. pozdrav
Kakav Barbarez! On ima 35 godina nemoze on trčati. treba svati mlađe koji mogu potrčati
van Basten

Post by van Basten »

ja bih više volio da se vrate Hasagić i Tolja... da bar jednu loptu naši golmani i odbrane a ne prate samo pogledom :oops:
wizzard

#12 Re: Spahicu, molim te vrati se!

Post by wizzard »

svim srcem potpisujem..a ove kloceve od ljudi koji ga ne zele bih zamolio da se ne javljaju na ovu temu..toliko od mene!
Mahalac

Post by Mahalac »

Evo nocas emisija na OBN u izgleda da su neki razgovori u toku POSTOJE sanse da se mnogi vrate i ponovo zaigraju, mozda cak i protiv Madjara!
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

E to bi stvarno bilo fenomenalno.
Comrad

Post by Comrad »

Mahalac wrote:Evo nocas emisija na OBN u izgleda da su neki razgovori u toku POSTOJE sanse da se mnogi vrate i ponovo zaigraju, mozda cak i protiv Madjara!
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

E to bi stvarno bilo fenomenalno.
Gledao sam emisiju, gost je bio Sinan Sinanovic - novinar koliko znam, dakle ne selektor ili neko iz saveza ko bi bio mozda kompetentniji da govori o tome da li se ili ne vode razgovori. Nigdje ne cuh da se vode razgovori, nego je samo receno da je Muzorovic, kad je tek dosao, zvao potpisnike, ali se et nisu vratili i takodjer je rekao da Muzurovic nema namjeru vise nekoga zivkati jer igraci trebaju sami zeljeti igrati za repku. No, mozda smo razlicite emisije gledali. :? :D
p.s. jedna provala Vilica, kaze ovom Sinanovicu, mozete li nam reci sta se desava i (s tim da je ovo "i" bas naglasio), i oko reprezentacije.
nidje_veze

Post by nidje_veze »

klocevi koji misle da spaha,bajramovic,hasagic,papac....i jos par momcina ne trebaju da se vrate u reprezentaciju su gluplji od ***** (znamo na sta mislim). cuj krivi ljudi za poraz u Zenici. nemas oci jaro!!! Sve dok levati poput Hrgovica,Radeljica i ostalih kar*na igraju za reprezentaciju nema nas nidje. nidje veze!!! svi znamo da su nas Čengić Vile nosale do pobjeda u kvalifikacijama. odbrana nam je suplja ko svicarski sir,sredina i napad kapa dole!!! Spaha,vrati se kralju!!!
Majstorinho

Post by Majstorinho »

nidje_veze wrote:klocevi koji misle da spaha,bajramovic,hasagic,papac....i jos par momcina ne trebaju da se vrate u reprezentaciju su gluplji od ***** (znamo na sta mislim). cuj krivi ljudi za poraz u Zenici. nemas oci jaro!!! Sve dok levati poput Hrgovica,Radeljica i ostalih kar*na igraju za reprezentaciju nema nas nidje. nidje veze!!! svi znamo da su nas Čengić Vile nosale do pobjeda u kvalifikacijama. odbrana nam je suplja ko svicarski sir,sredina i napad kapa dole!!! Spaha,vrati se kralju!!!
Nemoj samo Papca,molim te :shock: Evo i ja pozivam Spahica da se vrati.Hajde Spahicu vrati se.Sjecam se da ti nije nista mogao jedan Henry.Na kosevu kad smo igrali prijateljsku...Svaki si duel s njim dobio.Spahicu vrati se,jer ti falis ovoj reprezentaciji.
elSaik

Post by elSaik »

Ne vraćaj se Spahiću... vidiš da te samo zovu kad treba igrati za bodove koji nas mogu odvesti na Euro :roll: što te nisu zvali čim si rekao da više nećeš igrati za repku... vjerovatno im nisi bio tako dobar... :oops:
Mahalac

Post by Mahalac »

Comrad wrote:
Mahalac wrote:.
Gledao sam emisiju, gost je bio Sinan Sinanovic - novinar koliko znam, dakle ne selektor ili neko iz saveza ko bi bio mozda kompetentniji da govori o tome da li se ili ne vode razgovori. Nigdje ne cuh da se vode razgovori, nego je samo receno da je Muzorovic, kad je tek dosao, zvao potpisnike, ali se et nisu vratili i takodjer je rekao da Muzurovic nema namjeru vise nekoga zivkati jer igraci trebaju sami zeljeti igrati za repku. No, mozda smo razlicite emisije gledali. :? :D
p.s. jedna provala Vilica, kaze ovom Sinanovicu, mozete li nam reci sta se desava i (s tim da je ovo "i" bas naglasio), i oko reprezentacije.
Sto se tebe tice siguran da nismo istu emisiju gledali jer je jasno receno da su cak i ljudi iz saveza kontaktirali neke potpisnike pisma a i Muzur i da je sasvim izvjesno da ce Spahic mozda zaigrati protiv Madjara :roll:
A eno i AS ima zanimljivu naslovnicu danas!

I ostali su mi jako vazni ali Spaha mi je No1, mozda ponajvise sto mi je ublazio zal za M.Konjicem.
Comrad

Post by Comrad »

Mahalac wrote:
Comrad wrote:
Mahalac wrote:.
Sto se tebe tice siguran da nismo istu emisiju gledali jer je jasno receno da su cak i ljudi iz saveza kontaktirali neke potpisnike pisma a i Muzur i da je sasvim izvjesno da ce Spahic mozda zaigrati protiv Madjara :roll:
A eno i AS ima zanimljivu naslovnicu danas!

I ostali su mi jako vazni ali Spaha mi je No1, mozda ponajvise sto mi je ublazio zal za M.Konjicem.
Ma ajd nevazno, al' ni Spaha ne moze pomoci kad su nam one dvije ublehe na golu :roll:
Edin H.

Post by Edin H. »

Pa dobro nije Spahic ili Papac Rio Ferdinand, ali su sigurno bolji od ovih koji nam sada igraju u odbrani.

Sto se tice golmana ja sam zaista bio odusevljen Toljom osobito protiv Spanije, ali izgleda da nije u formi...
Hantraga

Post by Hantraga »

elSaik wrote:Ne vraćaj se Spahiću... vidiš da te samo zovu kad treba igrati za bodove koji nas mogu odvesti na Euro :roll: što te nisu zvali čim si rekao da više nećeš igrati za repku... vjerovatno im nisi bio tako dobar... :oops:
Potpisujem...Ne vracaj se Spahicu, nemoj biti lud...

Nek "novi" reprezenatativci zavrse kvalifikacija i odvedu nas na dugo ocekivano evropsko natjecanje...

Mi cemo da uzjanimo kvalifikacije, zato nevracaj se da bi opet imali izgovor koga da blamiraju...
Rottweiler

Post by Rottweiler »

Spaha kralju, bar za sada i do sada jesi bio KRALJ i to u pravom smisli rijeci, ALI ako se vratis bices i ostaces zauvijek jedan obicna PICKETINA. Zato ostani ti nama kralj
Hakala

Post by Hakala »

spahic i ostali treba da se vrate odmah.

ja znam da bi nas fudbalski saveez najvise volio da se oni nikad ne vrete(ukljucujuci muzurevica,koji se spustio na njihov nivo)iako ce javnost mazati drugom pricom(kao eto oni ih maltene mole na povratak.ali ovi nece..)

jer dok nema njih,otpadnika,oni mogu da nastave preprodaju igraca,odnosno panjeva,koji su se posredstvom bogtepito kakvih relacija obreli u nasem najboljem timu.( ja samo toliki nacionalista,da zelim da mi umjesto kamenog spavacha bajica,igra odlicni S.MILOSEVIC iz meni omrazenog kluba)

dakle,vratite se u inat.jer kada bi se vratili:bajramovic.papac,spahic,hasagic,beslija(trenutno povrijedjen)to samo znaci,da bi pojedini igraci koji su dosli iz vedra neba,da se prodaju na racun bh repke,bi pod moranje nestali,isparili(pa nije valjda da bi imali obraza zovnuti fascinantno sporog radeljica naspram spahica ili papca?!)
u prevodu:manje love pasalicu i ostalima,koji uzimaju procenat od preprodaje

samo da se zna,radeljic se poziva,jer je njegov menadzer nasao postenjacini(al u kurcu) muzuru angazman u japanu prije nekoliko god.i sada mu ovaj logicno vraca uslugu...

muzurevic je meni trenutno najomarezniji od citave te mafijase halke(+ strucno neznanje)

prodao je obraz za 10 milja mjesecno...
Rambo-Amadeus

Post by Rambo-Amadeus »

Svi koji su napustili reprezentaciju kad je bilo najteze nek se ne vracaju!
Sta je sad, pobijedili 2-3 utakmice zaredom i sad bi svi opet nazad, isti je savez koliko ja znam, prema tome ocito je da nije savez kriv za katastrofe uprotiv Madjarske i Grčke nego upravo igrači (i Spahić, i Bajramović i Barbarez i svi ostali).
U nekim drugim kvalifikacijama mozda, za ove ih ne treba vise zvati
PS. Meni je jedino iskreno zao sto ne igra Hasagic jer su nam golmani nahlade žešće :-)
mavcs

Post by mavcs »

Je*ote, sta ste zapeli za Spahica nikoga od njih ne treba moliti, uostalom svi su fino pozvani cim je dajdza preuzeo reprezentaciju. I ne treba ih zvati u ovom ciklusu, zasrali su protiv Madjara, pa Grka, pa samo bod s Moldavijom. Bjezi ba, neka igraju ovi anonimusi barem se trude i bore a i rezultati su tu. Zasad :D
Post Reply