SP Turska 2010
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Chisum
#252 Re: SP Turska 2010
Ajde ozalosceni... to vam barem nije strano.felipe kajetano wrote:Nije neko vec Srbi....opisacu utakmicu u dvije rijeci, kradja i pasjalukjasko_ba wrote:jebiga, neko je morao izgubiti. turci imali srece ko nikad
sutra haos
Dobra tekma, napeta, zivcana, ali Bosa na kraju - u sridu.
-
sofist
#253 Re: SP Turska 2010
Srbija duplo bolja od Turske ali da bi pobijedio i sudije moras biti bolji bar 200%. Na neutralnom terenu 20 razlike-opušteno. Skandalozno sudjenje. Srbija u bonusu vec nakon 2 minute i trece i cetvrte cetvrtine a Turci ubise ali u bonus udju minut do kraja cetvrtina, samaranje Teodosica od strane Onana u dva navrata i Gonluma jednom sudija ne sankcionise, zamjena šatro povrijednjenog Ašika na slobodnim bacanjima- šprdnja sa pravilima igre.
Svaka cast Dudi i momcima, sta god da urade sutra. Steta je samo sto nece igrati protiv Amera, da odmjere snage sa njima, to bi bilo pravo finale a ne ovo nategnuto. Ali igrace na OI u Londonu.
Svaka cast Dudi i momcima, sta god da urade sutra. Steta je samo sto nece igrati protiv Amera, da odmjere snage sa njima, to bi bilo pravo finale a ne ovo nategnuto. Ali igrace na OI u Londonu.
- kamen spoticanja
#254 Re: SP Turska 2010
nepravda,urota,zavera,vatikanupaljac83 wrote:Srbija je bila bolja
de ba zivot tece dalje...sto se sekirate za prekodrince toliko...oporavit ce se...mi se moramo spremit za europsko
-
olijali_vuk
#255 Re: SP Turska 2010
Tanjevic sve govorı sa njım na bosanskom
evo hıdajeteve zene ısto nasa neka orıgınal na tvuö ı dıjete mu plavo ısto ı ove ım zene ısto nase
evo hıdajeteve zene ısto nasa neka orıgınal na tvuö ı dıjete mu plavo ısto ı ove ım zene ısto nase
- felipe kajetano
#256 Re: SP Turska 2010
Ovohg bi se i Srbi zastidjelikamen spoticanja wrote:hajde ba cestitaj domacinu ...pasjluk obostranfelipe kajetano wrote:Nije neko vec Srbi....opisacu utakmicu u dvije rijeci, kradja i pasjalukjasko_ba wrote:jebiga, neko je morao izgubiti. turci imali srece ko nikad
sutra haos
-
caes
#257 Re: SP Turska 2010
kakve to veze ima, veceras je srbija bila bolja od turaka i to je jasno ko dan; turci nisu zasluzili pobjedu narocito uzimajuci u obzir onaj nefer nastup pojedinih njihovih eprezentativaca.Better Man wrote:Vidi, na isti nacin je Turska pobjedila Srbiju, kao sto je Srbija pobjedila Hrvatsku i Spaniju. kosem u zadnjoj sekundi.caes wrote:ma gdje zasluzeno pobjedili, izjednacili su tek u posljednih pet minuta, da ne pricam o sudjenju i o udaranju po terenu, prava stoka, tacno se vidi od koga smo postali
nisam neki strucnjak za sudjenje, ali je zadnji napad bio faul to se iz aviona vidjelo.
-
Sedrenik
#258 Re: SP Turska 2010
Pa zar opet Kosovo?! Dokle bre?!
-
bambinas
#259 Re: SP Turska 2010
U Turkoj je ludnica, ljudi slave bolje nego iko. A bilo da su zasluzili ili ne, Turci su pobijedili Srbe. To je kraj.
İsto kao i hrvate u nogometu u zadnjoj sekundi. Tako to rade Turci u zadnjoj minuti.
İsto kao i hrvate u nogometu u zadnjoj sekundi. Tako to rade Turci u zadnjoj minuti.
- Chisum
#260 Re: SP Turska 2010
I nisi vala.caes wrote:kakve to veze ima, veceras je srbija bila bolja od turaka i to je jasno ko dan; turci nisu zasluzili pobjedu narocito uzimajuci u obzir onaj nefer nastup pojedinih njihovih eprezentativaca.Better Man wrote:Vidi, na isti nacin je Turska pobjedila Srbiju, kao sto je Srbija pobjedila Hrvatsku i Spaniju. kosem u zadnjoj sekundi.caes wrote:ma gdje zasluzeno pobjedili, izjednacili su tek u posljednih pet minuta, da ne pricam o sudjenju i o udaranju po terenu, prava stoka, tacno se vidi od koga smo postali
nisam neki strucnjak za sudjenje, ali je zadnji napad bio faul to se iz aviona vidjelo.
-
north
#261 Re: SP Turska 2010
Ne želim da budem pogrešno shvaćen, ili da sad ispadnem neki nacionalista, ali kad vidim navijače Srbije sa kapama srpskih generala iz ratnog doba, šajkačama, ili izjavu super košarkaša Teodosića koji spominje nekih 500 godina proganjanja (a momku samo 23 godine i time stvarima se zamara
) kako onda da mi ne bude drago što je uzela Turska....
Pobjeda je slađa još kad se zna da je uzeta u posljednjoj sekundi
A što se tiče same reprezentacije Srbije, s obzirom na njihov prosjek godina sasvim je sigurno da će vrlo brzo osvojiti neko od prvenstava, jer izuzev Amera i španjolaca (ali sa Gasolom i Kalderonom) teško da imaju neku veću konkurenciju...
Realno Turska je uzela na euforiju i mislim da se negdje drugo igralo da bi bila drugačija situacija....
Mislim da sutra u finalu neće biti neke veće neizvjesnosti.....
Pobjeda je slađa još kad se zna da je uzeta u posljednjoj sekundi
A što se tiče same reprezentacije Srbije, s obzirom na njihov prosjek godina sasvim je sigurno da će vrlo brzo osvojiti neko od prvenstava, jer izuzev Amera i španjolaca (ali sa Gasolom i Kalderonom) teško da imaju neku veću konkurenciju...
Realno Turska je uzela na euforiju i mislim da se negdje drugo igralo da bi bila drugačija situacija....
Mislim da sutra u finalu neće biti neke veće neizvjesnosti.....
- felipe kajetano
#262 Re: SP Turska 2010
Dobrodosao na podforum "kosarka", nice to meet you...Chisum wrote:Ajde ozalosceni... to vam barem nije strano.felipe kajetano wrote:Nije neko vec Srbi....opisacu utakmicu u dvije rijeci, kradja i pasjalukjasko_ba wrote:jebiga, neko je morao izgubiti. turci imali srece ko nikad
sutra haos
Last edited by felipe kajetano on 11/09/2010 23:00, edited 1 time in total.
-
olijali_vuk
#263 Re: SP Turska 2010
kako su ım ım zene lıjepe
ne zna se ko je bıo boljı .. nek su pobıjedılı Turcı
stace SRbıjı svıjetsko prvenstvo ?
ne zna se ko je bıo boljı .. nek su pobıjedılı Turcı
stace SRbıjı svıjetsko prvenstvo ?
- motachjointa
#264 Re: SP Turska 2010
prepotentni srbi su zasluzili da izgube, sa druge strane turci kao veliki patrioti citavim srcem su igrali i izginuli za svoju domovinu i sasvim zasluzeno idu u finale u kojem realno nemaju sta traziti protiv amera. mislim da i mi bosanci u ovoj pobjedi mozemo naci malu satisfakciju u ovom cjelokupnom nasem sivilu 
-
sofist
#265 Re: SP Turska 2010
Ovo tebe boli.Better Man wrote:Vidi, na isti nacin je Turska pobjedila Srbiju, kao sto je Srbija pobjedila Hrvatsku i Spaniju. kosem u zadnjoj sekundi. Gledajuci tako mogli bi i Hrvati i Spanjolci reci da je Srbija ne zasluzeno pobjedila njih, a nije tako.caes wrote:ma gdje zasluzeno pobjedili, izjednacili su tek u posljednih pet minuta, da ne pricam o sudjenju i o udaranju po terenu, prava stoka, tacno se vidi od koga smo postali
- kamen spoticanja
#266 Re: SP Turska 2010
felipe kajetano wrote: Ovohg bi se i Srbi zastidjeli
- felipe kajetano
#267 Re: SP Turska 2010
Vjeruj da bikamen spoticanja wrote:felipe kajetano wrote: Ovohg bi se i Srbi zastidjelisumnjam
-
smijesni_ste
#268 Re: SP Turska 2010
Ajde ti.....da, Bosa...a i malo sudije na kraju...ako cemo realno...naglasavam realno...Chisum wrote: Ajde ozalosceni... to vam barem nije strano.
p.s. nisam za Srbiju navijao
-
baja
#269 Re: SP Turska 2010
izgubili zasluzeno il nezasluzeno......jebi ih, nek su izgubili...
bar se nece pucat po dobrinji, rahat cemo spavat.snom male bebe.....
bar se nece pucat po dobrinji, rahat cemo spavat.snom male bebe.....
- elixiaboy
#270 Re: SP Turska 2010
sta se ti javljas romanista? roma je bila glavni akter u gangbangu u cagliariju veceras... 5:1 ...Romanista 101% wrote:Prvo Semih Senturk pa sad i Tunceri...dokle bre vise
-
Bodkin
#271 Re: SP Turska 2010
strasna tekma.srbi su trebali ovo dobit,bolje su igrali citavu tekmu.hidi ispala lopta i dosla do tuncerija
a i mislim da je ono bio faul navelickovicu na kraju?sve u svemu finale prije finala i volio bih da turci dobiju amere mada mislim da nemaju snage.
- bingov buraz
#272 Re: SP Turska 2010
Evo upo igrac u bazen jadan nije znao izacifelipe kajetano wrote:Ovohg bi se i Srbi zastidjelikamen spoticanja wrote:hajde ba cestitaj domacinu ...pasjluk obostranfelipe kajetano wrote: Nije neko vec Srbi....opisacu utakmicu u dvije rijeci, kradja i pasjaluk
..kazem ja u 5 dkg
- kamen spoticanja
#273 Re: SP Turska 2010
pas cacu vec smo se utripletili
ti si mene,mi smo vas,vatikan,aaa zavera...svi smo turci,jok mi smo kultura huha dev adam
turska pobjedila komsije u sjajnoj utakmici...mi onanisemo i na jedne i na druge
turska pobjedila komsije u sjajnoj utakmici...mi onanisemo i na jedne i na druge
- nurko
#274 Re: SP Turska 2010
samo da kažem da sam navijao za tursku, kao i uvijek naravno, i da mi je neopisivo drago što su pobijedili srbiju
radost povečava i način na koji su to uradili
sad odoh po zastavu i pravac u grad da proslavim i iskreno zabole me šta ko misli o tome isto kao što bi i druge bilo da je ishod utakmice bio drugačiji
radost povečava i način na koji su to uradili
sad odoh po zastavu i pravac u grad da proslavim i iskreno zabole me šta ko misli o tome isto kao što bi i druge bilo da je ishod utakmice bio drugačiji
- kamen spoticanja
#275 Re: SP Turska 2010
sutra turci puno opustenije...nista ne mogu izgubiti...veceras je biloBodkin wrote:strasna tekma.srbi su trebali ovo dobit,bolje su igrali citavu tekmu.hidi ispala lopta i dosla do tuncerijaa i mislim da je ono bio faul navelickovicu na kraju?sve u svemu finale prije finala i volio bih da turci dobiju amere mada mislim da nemaju snage.