Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
the_stick wrote:sve cestitke RAK-u! hvala na zastiti domace televizije... nisam se nadao da ce na kraju smoci snage... jos jednom, svaka cast!
stick..cini se da znas legislativu, pa mi molim te objasni..kako HRT ima pravo da emituje SP na satelitskoj tv, koja moze da se gleda sirom evrope i sire?! Kako mi ne upadamo u tu kategoriju koja moze da bez problema da prati i te programe?
PS ja ne mislim da je ovo nacin da se izbori za gledanost..samo stvara revolt!
HTV-ove utakmice ne mozes gledati preko satelita osim ako platis godisnju pretplatu i imas karticu,
gledala sam prvu utakmicu sa bht.. i bila naprosto odusevljena pametnim izjavama i doskocicama komentatora..
kandidat za izjavu utakmice, ironicni komentar nakon 3 gola njemacke, parafraziram: meni se cini da je ovo bio ofsajd, ali sudija ocito vidi bolje od mene....
zamalo se nisam prevalila preko stolice.... bas je taj sudija bezobrazan, ako je nas komentator vidio da je to bio ofsajd, trebao je tako i suditi..
the_stick wrote:sve cestitke RAK-u! hvala na zastiti domace televizije... nisam se nadao da ce na kraju smoci snage... jos jednom, svaka cast!
stick..cini se da znas legislativu, pa mi molim te objasni..kako HRT ima pravo da emituje SP na satelitskoj tv, koja moze da se gleda sirom evrope i sire?! Kako mi ne upadamo u tu kategoriju koja moze da bez problema da prati i te programe?
HTV-ove utakmice ne mozes gledati preko satelita osim ako platis godisnju pretplatu i imas karticu,
Sve su utakmice kodirane.
Ok..to znaci potpisao si ugovor i placas im da gledas nesto sto oni imaju pravo da emituju sirom evrope..Zar mi nismo uradili istu stvar, posredstvom nasih cable operatera? Oni su sklopili ugovor s njima, a mi sa ovim nasim..ista stvar..Bas me zanima dal brane u svedskoj da se gleda hrt....
koma wrote:
Sve su utakmice kodirane.
Ok..to znaci potpisao si ugovor i placas im da gledas nesto sto oni imaju pravo da emituju sirom evrope..Zar mi nismo uradili istu stvar, posredstvom nasih cable operatera? Oni su sklopili ugovor s njima, a mi sa ovim nasim..ista stvar..Bas me zanima dal brane u svedskoj da se gleda hrt....
Sigurno da ne mogu, u svakom slucaju ne HRT2 koji prenosi utakmice.