SP Juzna Afrika- kako otici
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- alen_zenica
#1 SP Juzna Afrika- kako otici
Evo nešto razmišljam o mogućnostima odlaska na sp u Africi u slučaju da se plasiramo.( poceo sam skupljati lovu)
Mene interesuje postoje li letovi iz naseg okruzenja u ovu zemlju i trebaju li vize za jar...
Mene interesuje postoje li letovi iz naseg okruzenja u ovu zemlju i trebaju li vize za jar...
- HAVANA
#2 Re: SP Juzna Afrika- kako otici
Treba ti viza i jedno 2300km za povratnu kartu.
Letovi su sa presjedanjem u minhenu ili atini ...zavisno od kompanije kojom putuješ.
Letovi su sa presjedanjem u minhenu ili atini ...zavisno od kompanije kojom putuješ.
- stereotipni
#3 Re: SP Juzna Afrika- kako otici
Ima raznih fela za odlazak, za vize sam cuo da ce ih na aerodromima u JAR davati (inace bi bilo jako zeznuto u suprotnom, jer je ambasada JAR u Atini nerezidetna za BiH). Sto se letova tice, mislim da mi se mi mogli slepati talijanima preko "Livingston" charter kompanije, a ima i mnogo drugih opcija iz Evrope
- Bosanski_kralj
#4 Re: SP Juzna Afrika- kako otici
Koja je procjena ukupnog minimalnog troška za odlazak i boravak u JAR???
Ne bih išao na apsolventsko, zbog toga, samo da se plasiramo(aBd)...
Ne bih išao na apsolventsko, zbog toga, samo da se plasiramo(aBd)...
-
mostarac
#5 Re: SP Juzna Afrika- kako otici
Prvo da se mi kvalifikujemo.
Drugo karta povratna iz frankfurta je 800 eura tu negdje.
Al nece se tako ici sasvim sigurno, nego ce ici charter letovi iz Bosne 100% i neko ce na tom da digne grdnu lovu
Racunaj da ce te otprilike izaci oko 1.500 maraka odlazak na jednu tekmu s kartom. Polazak oko ponoci iz Bosne, dolazak na tekmu 3-5 sati prije i povratak istu noc.
Sigurno ce moci biti placanje i na rate. Uglavnom kad dodje vrijeme od toga bices zapljusnut olujom informacija o tome i sasvim sigurno ce letovi biti iz Bosne (Sarajevo, Tuzla, Mostar) ali da se mi prvo kvalifikujemo pa da onda o ovome diskutujemo.
Drugo karta povratna iz frankfurta je 800 eura tu negdje.
Al nece se tako ici sasvim sigurno, nego ce ici charter letovi iz Bosne 100% i neko ce na tom da digne grdnu lovu
Racunaj da ce te otprilike izaci oko 1.500 maraka odlazak na jednu tekmu s kartom. Polazak oko ponoci iz Bosne, dolazak na tekmu 3-5 sati prije i povratak istu noc.
Sigurno ce moci biti placanje i na rate. Uglavnom kad dodje vrijeme od toga bices zapljusnut olujom informacija o tome i sasvim sigurno ce letovi biti iz Bosne (Sarajevo, Tuzla, Mostar) ali da se mi prvo kvalifikujemo pa da onda o ovome diskutujemo.
- Baltazar_khan
#6 Re: SP Juzna Afrika- kako otici
Skupa je karta avionska za JAR
Za one koji su slabije finansijske situacije...
Brodom do Maroka
Pa kroz Afriku patnja krntijama od buseva 
Brodom do Maroka
-
mostarac
#7 Re: SP Juzna Afrika- kako otici
To je najskuplja varijanta po meni jer bi te putem sto opljackali sto ogulili, a uz to me i pojede lav pa i ne odem na utakmicuBaltazar_khan wrote:Skupa je karta avionska za JAR![]()
Brodom do MarokaPa kroz Afriku patnja krntijama od buseva
ja gledao nakon utakmice u zenici, povratna sa frankfurtskog aerodroma 800 eura.
Obzirom da ce biti charteri, da ce ih biti vise, sasvim sigurno ce kompanija koja to bude organizovala smanjiti i cijenu karte jer ce se naravno pojaviti i konkurencija. Ako je komercijalnim letom 800 eura u sta je ukalkulisano i da avion ne bude pun, onda ce charteri koji ce biti popunjeni do zadnjeg mjesta i kojih ce biti dosta sasvim sigurno biti pristupacnijih cijena.
Po meni se vrti to tu negdje oko 1.500 maraka sa kartom za tekmu.
- rado_vidjen
#8 Re: SP Juzna Afrika- kako otici
ne ber'te brigu za prevoz, necemo ni otic 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#9 Re: SP Juzna Afrika- kako otici
A postoji solucija da igramo nagradne igre i da tako odemo Juznu Afriku
Avaz,Oslobodjenje..pasteta Argeta
,robot,merkator,BBI....laganini sve igre se igraju..i vidimo se u JA

Avaz,Oslobodjenje..pasteta Argeta
- odvijac
#10 Re: SP Juzna Afrika- kako otici
naravno nemojte zaboraviti kabanice,jer dole sida hara opasno