SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- leškarenje
-
Mustang1
#602 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
A ja mislio Liverpoolova odbrana losa

- zavezata-vreca
#603 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Zavrno hadzija vodu pa da se ne znoje beze kad se vec ne mogu plaknut kasnije
-
nema me tamo
-
Romanija
#605 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Jebali sliku svoju, nisam ovako bio ljut me'scini od rata jos. Da su ovih 11 samnom pod Ozrenskom bili, ne bi se linija ni dan odrzala.
- Capajebo
#606 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Sve je on kriv. Jebes Dzeki ili Ibisevicu mater (kad te vec svi cuju na TV-u) i izvadis ga iz igre u 20oj minuti.emigrazione wrote:To je iluzija, nista on nije kriv, pogledaj nas prvi gol pa niko se ne raduje jebote, frapantno...Capajebo wrote:Sve je kriv Mesa, k'o sto je nekada bio i Safet. Kurve od trenera, 0 karakter i apsolutno nepoznavanje modernog fudbala.emigrazione wrote:Nece ba ljudi da igraju kakav crni Meša, veze ovo sa Mešom nema....mnogim majkojebcima iz Roma, Juventusa, HSV i ostalim je trebalo davno ocitati bukvicu, ovako se samo lupa po selektorima i tako dok se.boje ne rastope, Meša nije kriv sto Dzeko ili Pjanic jesnostavno ne zele da igraju za reprezentaciju
Jooook, prva izmjena izlazi ti jedini igrac koji je fizicki sposoban istrcati kontru... daj ba...
- Logovan
#607 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Šta kaže Baždarević? Je l' zadovoljan? Jesmo li bili strpljivi? 
-
evilbaby
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#609 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
A sta treba da radi kad nije dobio ni jednu jedinu loptu kako treba.....halo on je napadac a ne neko ko treba da otima lopte i gradi igru. Mi tu igru nemamo od kada je otisao Miske i Mesi bi bilo puno bolje da je zvao Medu kakav god da je uvijek vise pokaze od pojedinih.rage_guy wrote:Ne mora da odluci. Bilo je gorih veceras. Al jbt sve vrijeme gleda u pod, isto ko da preko kurca igra. Sta je ono. Nisu ni ostali bolji, al meni najvise krivo kad on izgleda ko da mu se ne igra.hrasno38 wrote:E nek si ti spomenuo Dzeku pa makar. Pa mora li svaku utakmicu Dzeko da odluci. I onda mi kenjate ovdje sto mijesam plavo i bordo.......kako necu kad ovakvi vise zivac izvuku nego ovi na terenu.emigrazione wrote:Nece ba ljudi da igraju kakav crni Meša, veze ovo sa Mešom nema....mnogim majkojebcima iz Roma, Juventusa, HSV i ostalim je trebalo davno ocitati bukvicu, ovako se samo lupa po selektorima i tako dok se.boje ne rastope, Meša nije kriv sto Dzeko ili Pjanic jesnostavno ne zele da igraju za reprezentaciju
Ova reprezentacija veceras je imala neki veliki problem ili neku veliku kurcobolju iz nekog razloga jer ponovit cu da kada Kolasinac ne ide u duele nesto se cudno desava.
- Better Man
#610 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Još se jednom i to po ko zna koji put potvrdilo da smo teški amateri. Još kad je imenovan za selektora moja najbolja prijateljica koja je inače željovac za Mešu je rekla da je papak i mislim da se sad vidi da je bila apsolutno u pravu. Meša je teški amater bez ikakvih trenerskih rezultata osim što je neki tamo klub u Francuskoj uveo u prvu ligu. O igračima ne treba trošiti riječi. Teški amateri, manekeni, koji bi rekao na silu i preko volje igraju za reprezentaciju. Meša ako ima obraza podnijeće neopozivu ostavku i ne samo on već i kompletan nogometni savez, a onda dovesti nove ljude i imenovati selektora koji će zavesti spartanski režim i svakog ko mu protivriječi od igrača nabiti nogom u dupe i izbaciti iz reprezentacije. Samo teški idiot može braniti Mešu i bilo koga od igrača. Mi smo svoje kvalifikacije završili još u prvom srazu sa Grčkom kad smo im poklonili bod. Samo nismo imali hrabrosti da to sebi priznamo, već smo prosipali šuplju i bacali ublehe.
Last edited by Better Man on 31/08/2017 22:49, edited 1 time in total.
- Point.
#611 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Razumijes ti k. Izaso si iz rupe tek nakon utakmice. Tisina.It_is_a_Leclerc wrote:
Molim vas da me poštedite vašeg neznanja i budalaština. Ja sam evidentno na vrijeme prepoznao kakvi i koliki su luzeri ovi likovi i time demonstrirao da znam i razumijem.
Stidite se svog neznanja.
Last edited by Point. on 31/08/2017 22:48, edited 1 time in total.
- AmiĐa_Idriz
#612 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Ako Bog da pobjedicemo Gibraltar nekako.
JEBOTE SAD STRAHUJEMO OD GIBRALTARA KAE VALJDA CEMO IH DOBIT
Sa postovanjem pricaj o odbrani, veliki Ragnar Klavan je uradio sve da nas ostavi u igri a mi mu vako vracamo! Ragnare oprosti!Mustang1 wrote:A ja mislio Liverpoolova odbrana losa![]()
-
channel10
#613 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Ma imamo još sansi
, džabe se nervirate 
- leškarenje
#614 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Kkao je Klavan imao dva ciscenja,i lopte i igracaAmiĐa_Idriz wrote:Ako Bog da pobjedicemo Gibraltar nekako.Sa postovanjem pricaj o odbrani, veliki Ragnar Klavan je uradio sve da nas ostavi u igri a mi mu vako vracamo! Ragnare oprosti!Mustang1 wrote:A ja mislio Liverpoolova odbrana losa![]()

-
splinter
#615 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
U neku ruku mi je i drago što je ovako okončalo. Očito da savez, reprezantaciju vode ljudi iz sjene i sad je to došlo na naplatu. Šampion lige se završava iza kulisa, igrači za repku se biraju po kafanama, biraju se treneri koji poluretardirani jer takvi odgovaraju zna se kome. Večeras je dokaz, Meša se nešto dere i galami na igrače, niko se nije ni okrenuo. Samo vi svršavajte na Kolašince, Džeke, Pjaniće u njihovim klupskim utakmicama. Nisu se ni oznojili. Nke im je na dušu seljačine polupismene od kojih smo mi napravili nacionalne heroje. ZA mene od večeras ne postoje. Nažalost vratili smo se u ono tamno doba fudbala u našoj državi kad su nas Rumunije, Grčke, Moldavije tamburali na koševu.
-
Org
#616 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Da se hoće uhljupi potući u svlačionici, da sve ode u picku materinu. Majku im jebem debilnu.
Kad je ovu reprezentaciju trebalo početi podmladjivati. Al kad je bezmudi hadum na klupi. Njemu Gojak, Hodzic, Bajic i slični nisu ni 30 minuta odigrali. Zato će Vedo umrijeti u reprezentaciji.
Ne smije konj pisnuti.
Kad je ovu reprezentaciju trebalo početi podmladjivati. Al kad je bezmudi hadum na klupi. Njemu Gojak, Hodzic, Bajic i slični nisu ni 30 minuta odigrali. Zato će Vedo umrijeti u reprezentaciji.
Ne smije konj pisnuti.
-
Tipicoti
#617 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Da mi je neko jutros rekao da ce Estonija ostaviti Mesu na klupi poslije poraza na Kipru, rekao bih da je .... 
-
peepeep
#618 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Kod nas su uvijek neke zakulisne igre i teorije zavjere.hrasno38 wrote:
A sta treba da radi kad nije dobio ni jednu jedinu loptu kako treba.....halo on je napadac a ne neko ko treba da otima lopte i gradi igru. Mi tu igru nemamo od kada je otisao Miske i Mesi bi bilo puno bolje da je zvao Medu kakav god da je uvijek vise pokaze od pojedinih.
Ova reprezentacija veceras je imala neki veliki problem ili neku veliku kurcobolju iz nekog razloga jer ponovit cu da kada Kolasinac ne ide u duele nesto se cudno desava.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#619 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
ovaj voditelj ne može da vjeruje šta nas je snašlo. pa ljudi moji ovo je ravno da zrinjski pobijedi everton.
- ljevoruki
#620 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Jebo majku je li ovaj Begovic ikad ista odbranio, sve sto ide po golu i udje.
nosite se vise svi u pm, za sta se ja sekiram.
Mrs!
nosite se vise svi u pm, za sta se ja sekiram.
Mrs!
-
farisovo
#621 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
sa svakim selektorom ce biti ista stvar, jer odredjeni igraci moraju igrati - a ocito je da im se ne igra.Better Man wrote:Još se jednom i to po ko zna koji put potvrdilo da smo teški amateri. Još kad je imenovan za selektora moja najbolja prijateljica koja je inače željovac za Mešu je rekla da je papak i mislim da se sad vidi da je bila apsolutno u pravu. Meša je teški amater bez ikakvih trenerskih rezultata osim što je neki tamo klub u Francuskoj uveo u prvu ligu. O igračima ne treba trošiti riječi. Teški amateri, manekeni, koji bi rekao na silu i preko volje igraju za reprezentaciju. Meša ako ima obraza podnijeće neopozivu ostavku i ne samo on već i kompletan nogometni savez, a onda dovesti nove ljude i imenovati selektora koji će zavesti spartanski režim i svakog ko mu protivriječi od igrača nabiti nogom u dupe i izbaciti iz reprezentacije. Samo teški idiot može braniti Mešu i bilo koga od igrača. Mi smo svoje kvalifikacije završili još u prvom srazu sa Grčkom kad smo im poklonili bod. Samo nismo imali hrabrosti da to sebi priznamo, već smo prosipali šuplju i bacali ublehe.
- Haris033
#622 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
splinter wrote:U neku ruku mi je i drago što je ovako okončalo. Očito da savez, reprezantaciju vode ljudi iz sjene i sad je to došlo na naplatu. Šampion lige se završava iza kulisa, igrači za repku se biraju po kafanama, biraju se treneri koji poluretardirani jer takvi odgovaraju zna se kome. Večeras je dokaz, Meša se nešto dere i galami na igrače, niko se nije ni okrenuo. Samo vi svršavajte na Kolašince, Džeke, Pjaniće u njihovim klupskim utakmicama. Nisu se ni oznojili. Nke im je na dušu seljačine polupismene od kojih smo mi napravili nacionalne heroje. ZA mene od večeras ne postoje. Nažalost vratili smo se u ono tamno doba fudbala u našoj državi kad su nas Rumunije, Grčke, Moldavije tamburali na koševu.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#623 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
A kako necemo izgubiti kad stavi covjek u reprezentaciju Cimirota kome treba stravu saljevati kad dobije loptu (zajebavam se)
- O'zone
- Globalni moderator
#624 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Hahahahahhahahah krenuo sa posla vodimo....došao kući gubimo....
Nećemo se zajebavati. Nije ovo ništa čudno za našu reprezentaciju čak šta više ovo je sasvim normalno.
Zato Keep calm and go to sleep
Nećemo se zajebavati. Nije ovo ništa čudno za našu reprezentaciju čak šta više ovo je sasvim normalno.
Zato Keep calm and go to sleep
- pecpec
#625 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Ovde je jedno samo realno ova utakmica je prodana i namjestena.