Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ne vidim nigdje moguci kiks grcke kad su u pitanju 3 male repke. za nadat se da ce ih belgija uzeti, mada ja mislim da grci mogu kuci x izvuci sa belegijom.
mislim da mi moramo sve 4 dobiti za baraz. takodjer mislim da necemo dobiti belegiju.
karanana wrote:ne vidim nigdje moguci kiks grcke kad su u pitanju 3 male repke. za nadat se da ce ih belgija uzeti, mada ja mislim da grci mogu kuci x izvuci sa belegijom.
mislim da mi moramo sve 4 dobiti za baraz. takodjer mislim da necemo dobiti belegiju.
Pa evo protiv Kipra i Belgije, sta znam mozda i Dzibra iznenadi nekog pa otkine bod. Samo da mi ne budemo ti baksuzi.
karanana wrote:ne vidim nigdje moguci kiks grcke kad su u pitanju 3 male repke. za nadat se da ce ih belgija uzeti, mada ja mislim da grci mogu kuci x izvuci sa belegijom.
Pa evo protiv Kipra i Belgije, sta znam mozda i Dzibra iznenadi nekog pa otkine bod. Samo da mi ne budemo ti baksuzi.
a u isto vrijeme ne vjerujes da mi mozemo kiksat protiv kipra nego da cemo ih glat dobit? pa prije cemo mi kiksati protiv njih nego njihova braca.
ginuce kiprani protiv nas da braci pomognu.
Estonija je dobila Hrvatsku 3:0...Dao bih sve za X.
Potajno se nadam kiksu Grcke protiv Estonije, mada isto tako Imam onaj osjecaj da ce ga Grci zabiti u 95`min. za 1:0.
karanana wrote:
a u isto vrijeme ne vjerujes da mi mozemo kiksat protiv kipra nego da cemo ih glat dobit? pa prije cemo mi kiksati protiv njih nego njihova braca.
ginuce kiprani protiv nas da braci pomognu.
Pa reko sam da i mi kiksamo jednu. Od 12 znaci 9 a oni od 12 znaci 8. Onda bi imali isto bodova ako se ne varam, o gol razlika bi odlucivala.
Evo mi 3 pobjede i jedan poraz ili nerjeseno od 4 utakmice, a Grci 2 pobjede, dva poraza ili dvije nerjesene iz 4 utakmice. Imam ja veze neke nekad. Tako sam i za repku u kosarci pogodio.
Mezzo-x wrote:
Poslije utakmice Gre-Bel ce sve biti jasnije...
Možda i neće. Mi remiziramo protiv Kipra i pobijedimo Gibraltar, a Grci pobijede Estonce i izgube od Belgije i obje reprezentacije bi imale po 15 bodova.
Lukaku, De Bruyne, Mertens, Carasco, Witsel, Vertonghen, Alderweireld i tako ta raja . Ne zna se koji je bolji trenutno.
Jos im Hazard srecom povrijeden.
Lukaku, De Bruyne, Mertens, Carasco, Witsel, Vertonghen, Alderweireld i tako ta raja . Ne zna se koji je bolji trenutno.
Jos im Hazard srecom povrijeden.