SP 2018. godine u Rusiji, a 2022. u Kataru !!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Richard Peti
- Comrad
#202 Re: SP 2018. godine u Rusiji, a 2022. u Kataru !!
Katar i Rusija
Sto se mene tice odlican izbor.
- Lunizz
#203 Re: SP 2018. godine u Rusiji, a 2022. u Kataru !!
Joj Bosnje sto se zali ko da su njemu kandidaturu ukrali pred avlijom.
Navrnuli ne valja Katar i ne valja,vruce pa vruce.Sto nije Engleska sto nije Australija sto nije kurc...
Protiv modernog fudbala,sta je to?Pa evo u Brazilu jedva sastavise pare za stadione,za ceste nemam pojma a fudbalska velesila.Zato ce zemo iz Katara izvrnut lovinu i kako ja gledam na to napravit ce 10 stadiona za 6 mjeseci,8 rezervnih stadiona da se nadje i 2 stadiona nako beze.
A sta nije moderni fudbal?Svijetsko u Engleskoj i Njemackoj da se napijes i galamis golog stomaka?Polupas 25 objekata i zapalis policajca!
Sasvim je svejedno sto Katar organizuje sve to,simpaticna lokacija.Cuj mala drzava hahaha jebo te pa kakve to veze ima?Doci ce nekih 300 ili 400 hiljada ljudi za vrijeme svijetskog i uzivati u najboljim hotelima i jest grozde dok te mlada neka razhladjuje palmom
Navrnuli ne valja Katar i ne valja,vruce pa vruce.Sto nije Engleska sto nije Australija sto nije kurc...
Protiv modernog fudbala,sta je to?Pa evo u Brazilu jedva sastavise pare za stadione,za ceste nemam pojma a fudbalska velesila.Zato ce zemo iz Katara izvrnut lovinu i kako ja gledam na to napravit ce 10 stadiona za 6 mjeseci,8 rezervnih stadiona da se nadje i 2 stadiona nako beze.
A sta nije moderni fudbal?Svijetsko u Engleskoj i Njemackoj da se napijes i galamis golog stomaka?Polupas 25 objekata i zapalis policajca!
Sasvim je svejedno sto Katar organizuje sve to,simpaticna lokacija.Cuj mala drzava hahaha jebo te pa kakve to veze ima?Doci ce nekih 300 ili 400 hiljada ljudi za vrijeme svijetskog i uzivati u najboljim hotelima i jest grozde dok te mlada neka razhladjuje palmom
- ultima_palabra
#204 Re: SP 2018. godine u Rusiji, a 2022. u Kataru !!
Eno Zizou digao 15 miliona za pomoc katarskoj kandidaturi 
- Baron_Samedi
#205 Re: SP 2018. godine u Rusiji, a 2022. u Kataru !!
Zizou je stara kurva. Jebe se njemu za arapima.
Slika govori vise od tisucu rijeci:
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/ne ... d-Cup.html
Slika govori vise od tisucu rijeci:
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/ne ... d-Cup.html
- fosil
#206 Re: SP 2018. godine u Rusiji, a 2022. u Kataru !!
mozda i Bosnu koji zapadneAfter the tournament, we will donate this modular seating to developing nations around the world
Tesko buraz, fino ljudi kazu "developing nations", a mi smo na dnu dna.
- BSn
#207 Re: SP 2018. godine u Rusiji, a 2022. u Kataru !!
Jao Engleza i patetike, cuj "Misery ... children in Manchester can't believe the Fifa decision" (imaju veze s nogometom k'o Tesla s parnom masinom), cuj "Devastated Beckham" (jest, razocaran jer nece dici dodatnu lovu za nominaciju - k'o sto je Zizu dig'o), etc.
Englezi su tako sitne duse u porazu, da je to za ne povjerovat.
Hvala, ne treba - imamo mi Slovence za pitanje stadiona (kako ko, doduse).

fosil wrote:mozda i Bosnu koji zapadneAfter the tournament, we will donate this modular seating to developing nations around the world
Tesko buraz, fino ljudi kazu "developing nations", a mi smo na dnu dna.
Hvala, ne treba - imamo mi Slovence za pitanje stadiona (kako ko, doduse).
- respo
#208 Re: SP 2018. godine u Rusiji, a 2022. u Kataru !!
ajd ok moskva na 1 sat od nas
sta ako se koja utakmica bude igrala u vladivostoku?
pa bice dalje od japana
sta ako se koja utakmica bude igrala u vladivostoku?
pa bice dalje od japana
- Trasimaco
#209 Re: SP 2018. godine u Rusiji, a 2022. u Kataru !!
Kad putujes Rusijom, stojis u vremenu. 
- ultima_palabra
#210 Re: SP 2018. godine u Rusiji, a 2022. u Kataru !!
Prejadni su... napredna zemlja u svakom pogledu, ali kad je u pitanju fudbal - autisticni, zatvoreni u sebe i skloni balkanoidnim teorijama zavjereBSn wrote:Jao Engleza i patetike, cuj "Misery ... children in Manchester can't believe the Fifa decision" (imaju veze s nogometom k'o Tesla s parnom masinom), cuj "Devastated Beckham" (jest, razocaran jer nece dici dodatnu lovu za nominaciju - k'o sto je Zizu dig'o), etc.
respo - Moskva je na 2 sata od nas
- Baron_Samedi
#211 Re: SP 2018. godine u Rusiji, a 2022. u Kataru !!
Boris Dezulovic je ljetos imao fin clanak. Izdvojio bih:
...Nikad, naravno, nisam priznao da Engleze volim zbog tankih stativa, bijelih lopti i Keeganove kose, to bi zvučalo djetinje upravo onoliko koliko i jest, niti sam smio naglas reći kako su oni jedini narod na svijetu kojemu arogancija dobro stoji: bez nje ne bi bio moguć jedinstveni engleski humor, samoironija izrasla upravo iz samozadovoljstva, poput engleske trave, iz petsto godina njegovane prepotence.
U toj su aroganciji oni apsolutni svjetski prvaci, ali čitajte engleske novine nakon utakmice: nitko nije tako okrutan, nikad ne tražeći uzroke poraza dalje od britanskih obala, i nitko tako nemilosrdno ne zajebava engleske luzere kao sami Englezi. Oni ne pamte, kao mi, lopovske suce i poništene golove, već mitske Battyjeve, Pearceove i Waddleove promašene penale, Beckhamov crveni karton u meču protiv Argentine 1998., Gazzin drugi žuti u produžecima polufinala 1990., ili Ramseyjevu nerazumnu zamjenu Bobbyja Charltona 1970.
...
i td.

...Nikad, naravno, nisam priznao da Engleze volim zbog tankih stativa, bijelih lopti i Keeganove kose, to bi zvučalo djetinje upravo onoliko koliko i jest, niti sam smio naglas reći kako su oni jedini narod na svijetu kojemu arogancija dobro stoji: bez nje ne bi bio moguć jedinstveni engleski humor, samoironija izrasla upravo iz samozadovoljstva, poput engleske trave, iz petsto godina njegovane prepotence.
U toj su aroganciji oni apsolutni svjetski prvaci, ali čitajte engleske novine nakon utakmice: nitko nije tako okrutan, nikad ne tražeći uzroke poraza dalje od britanskih obala, i nitko tako nemilosrdno ne zajebava engleske luzere kao sami Englezi. Oni ne pamte, kao mi, lopovske suce i poništene golove, već mitske Battyjeve, Pearceove i Waddleove promašene penale, Beckhamov crveni karton u meču protiv Argentine 1998., Gazzin drugi žuti u produžecima polufinala 1990., ili Ramseyjevu nerazumnu zamjenu Bobbyja Charltona 1970.
...
i td.
- respo
#212 Re: SP 2018. godine u Rusiji, a 2022. u Kataru !!
nevazno sat-2 spomenuh moskvu jer ce sigurno ona biti a bit ce vjerovatno i ovi gradovi od satultima_palabra wrote:Prejadni su... napredna zemlja u svakom pogledu, ali kad je u pitanju fudbal - autisticni, zatvoreni u sebe i skloni balkanoidnim teorijama zavjereBSn wrote:Jao Engleza i patetike, cuj "Misery ... children in Manchester can't believe the Fifa decision" (imaju veze s nogometom k'o Tesla s parnom masinom), cuj "Devastated Beckham" (jest, razocaran jer nece dici dodatnu lovu za nominaciju - k'o sto je Zizu dig'o), etc.
respo - Moskva je na 2 sata od nassvi gradovi u kojima se igra su na 1 ili 2 sata razlike od nas, osim jednog koji na 4 cini mi se...
al zamisli tamo negdje u sibiru
kaze utakmica u 16 sati na tribinama ovi u sorcevima
ona u 21 sat ovi u bundama
- Baltazar_khan
#213 Re: SP 2018. godine u Rusiji, a 2022. u Kataru !!
Ja ću još jednom napomenuti da mi je jako drago što ga je Engleska ispušila. Za mene su oni dušmani na istoj razini kao i oni što su nas granatirali 4 godine. Samo kad se sjetim njihovih lordova koji su crtali i škrabali po famoznim mapama i zajebavanja sa našom zemljom... Zato, crknite engleski dušmani 
- Jack Be Nimble
#214 Re: SP 2018. godine u Rusiji, a 2022. u Kataru !!
Bas sam se pitao koliko ce dugo proci dok neko ne kaze "hajmo se u januaru igrati 2022".
http://eurosport.yahoo.com/04122010/58/ ... nuary.html
http://eurosport.yahoo.com/04122010/58/ ... nuary.html
-
Richard Peti
- Edin H.
#216 Re: SP 2018. godine u Rusiji, a 2022. u Kataru !!
Da li se NS BiH ocitovao
u svezi suspenzije sest zvanicnika FIFE zbog korupcije koja je uslijedila nakon istrage i clanka u The Times-u 
-
sasa_t
#217 Re: SP 2018. godine u Rusiji, a 2022. u Kataru !!
Bez daljnjih podizanja tenzija. Ja bih ovu izjavu shvatio da je Engleska ispusila domacinstvo od Belgije. Al brate od Rusije? Oni sto su te granatirali 4 godine su od njih granate nabavljali i to za dzabeBaltazar_khan wrote:Ja ću još jednom napomenuti da mi je jako drago što ga je Engleska ispušila. Za mene su oni dušmani na istoj razini kao i oni što su nas granatirali 4 godine. Samo kad se sjetim njihovih lordova koji su crtali i škrabali po famoznim mapama i zajebavanja sa našom zemljom... Zato, crknite engleski dušmani
Nego, STOP nacionalizmu, rasizmu i korupciji u nogomet
- Bosanski_kralj
#218 Re: SP 2018. godine u Rusiji, a 2022. u Kataru !!
Informiši se malo o prijateljstvu Engleza sa našim istočnim komšijama.sasa_t wrote:Bez daljnjih podizanja tenzija. Ja bih ovu izjavu shvatio da je Engleska ispusila domacinstvo od Belgije. Al brate od Rusije? Oni sto su te granatirali 4 godine su od njih granate nabavljali i to za dzabeBaltazar_khan wrote:Ja ću još jednom napomenuti da mi je jako drago što ga je Engleska ispušila. Za mene su oni dušmani na istoj razini kao i oni što su nas granatirali 4 godine. Samo kad se sjetim njihovih lordova koji su crtali i škrabali po famoznim mapama i zajebavanja sa našom zemljom... Zato, crknite engleski dušmani.
Nego, STOP nacionalizmu, rasizmu i korupciji u nogomet
-
sasa_t
#219 Re: SP 2018. godine u Rusiji, a 2022. u Kataru !!
Nemam se sta informisati. Skoro otvoreni ljubavni odnos Srbije i Rusije nikad nije bio niti blizu onoga kojeg su imali sa Engleksom.
Nemojte suplju prosipat.
Cuj informisi se...
Nemojte suplju prosipat.
Cuj informisi se...
- fosil
#220 Re: SP 2018. godine u Rusiji, a 2022. u Kataru !!
Danas djeca vole roditelje samo zato sto im daju dzeparac. Sve je to suplja, volim te do posljednjeg feninga...
-
sumirprimus
#221 Re: SP 2018. godine u Rusiji, a 2022. u Kataru !!
Rusija prehladna,Katar prevruc... 
- burek_in_space
#222 Re: SP 2018. godine u Rusiji, a 2022. u Kataru !!
Okanite se politike na ovom podforumu. 
-
sumirprimus
#223 Re: SP 2018. godine u Rusiji, a 2022. u Kataru !!
dje ba politka,rusija je prehladna,a katar prevreo,pa kad god igrali...
a da ne spominjemo,navijace i kd jenih i kod drugih..
kod prvih moŠ poginut,jer su im 90%navijaca skinheadsi,mrtvi nacionalisti,a kod drugih navijaca i nema...fakticko stanje...
kod prvih moŠ poginut,jer su im 90%navijaca skinheadsi,mrtvi nacionalisti,a kod drugih navijaca i nema...fakticko stanje...
- burek_in_space
#224 Re: SP 2018. godine u Rusiji, a 2022. u Kataru !!
Upozorenje se odnosi na one koji su poveli prichu o dobrovoljcima, prijateljima BiH i slichno.sumirprimus wrote:dje ba politka,rusija je prehladna,a katar prevreo,pa kad god igrali...
Shto se tiche ruskih navijacha, hocemo li po gajbu pive da ce babushka Vladimir da smiri sve vodje navijacha u roku od 24 sata, kad za to dodje vrijeme?!
- Obuca9
#225 Re: SP 2018. godine u Rusiji, a 2022. u Kataru !!
Rusija prehladna
http://en.wikipedia.org/wiki/Climate_of_Russia
Pa neće se igrati u decembru i janauru, pa da je prehladna. Šta sve čovjek neće pročitati ovdje. Prvenstvo se igra u junu i julu, a u ta doba je po meni Rusija idealna za Prvenstvo, prosječna temperatura u junu i julu, niti u jednom gradu nije ispod 20 stepeni celzijusa, a to je idealna temperatura za fudbal. Puno bolja nego da se igra na +35.
Ali to je Bošnjo i njegovi stereotipi. Rusija je prehladna, tamo je vazd snijeg. Moldavija je zaostala zemlja puna kurvi, Indija je zaostala zemlja u kojoj ne postoje ni kompjuteri i slično, a ustvari jedini koji su zaostali to smo mi.
http://en.wikipedia.org/wiki/Climate_of_Russia
Pa neće se igrati u decembru i janauru, pa da je prehladna. Šta sve čovjek neće pročitati ovdje. Prvenstvo se igra u junu i julu, a u ta doba je po meni Rusija idealna za Prvenstvo, prosječna temperatura u junu i julu, niti u jednom gradu nije ispod 20 stepeni celzijusa, a to je idealna temperatura za fudbal. Puno bolja nego da se igra na +35.
Ali to je Bošnjo i njegovi stereotipi. Rusija je prehladna, tamo je vazd snijeg. Moldavija je zaostala zemlja puna kurvi, Indija je zaostala zemlja u kojoj ne postoje ni kompjuteri i slično, a ustvari jedini koji su zaostali to smo mi.