ljevoruki wrote:Ukljucujuci i Belgiju.dezurni_ucenik wrote:karanana wrote:X je manje- vise kraj jelde?
Ne. Ako ih pobjedi Belgija u gostima, a mi sve do kraja uzmemo drugi smo.
Ispravio sam komentar ranije.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
ljevoruki wrote:Ukljucujuci i Belgiju.dezurni_ucenik wrote:karanana wrote:X je manje- vise kraj jelde?
Ne. Ako ih pobjedi Belgija u gostima, a mi sve do kraja uzmemo drugi smo.
Ništa lexilium, samoljevoruki wrote:Mislim da je Vedo visak, nece se vidjeti na terenu jer nema nikoga da mu stvori sansu. Bolje i Medo setac umjesto drugog napadaca koji ce biti bezvrijedan.Mirza007 wrote: OK, ali koga je to mogao staviti a nije?
Kolasinac I Krunic izvan konkurencije. Besic nije dugo igrao. Njih bi Mesa stavio u tim da mogu.
Desnog beka nemamo od Mujdzine povrede a ofanzivnog veznog od kako se oprostio Miske.
Lako se rijesiti igraca ali ko ce ih zamjeniti (recimo uzmi ovaj sastav i promjeni par imena po svom izboru)?
Na zadnjem veznom je dilema Jajalo ili Cimirot, ja bih radije Cimirota jer je brzi i pokretljiviji. Iako su obojica u 5 deka.
Lulic se godinama forsira na lijevom krilu, na prste jedne ruke mozes nabrojati kad je odigrao dobro.
Ide i drugi lexilium.
Da, jer je inace logicno stavljati ofanzivno orjentisanog Pjanica iza defanzivno orjentisanog Cimirota.Mirza007 wrote:Ma kakvi. Ali mi je bitno da ti znas koju poziciju Pjanic igra.shbc wrote:Je li ti uopste znas sta Cimirot igra?Mirza007 wrote: Onda dobijemo dvojicu koja nisu na svojim pozicija. Ovako samo jednog.
Ma ja, nek' smo im vratili, nek' nas zapamte, eno sjebali se kako smo im vratili.Partijaner wrote:A nek zvizde sta ima veze, pamti pa vrati.
Dosta je vise tog merhametluka, vazda nas jebu tamo na strani i mi trebamo biti nijemi na neke stvari, zvizdat treba svakom ko bude nekorektan protiv nas.Logovan wrote:Ma ja, nek' smo im vratili, nek' nas zapamte, eno sjebali se kako smo im vratili.Partijaner wrote:A nek zvizde sta ima veze, pamti pa vrati.
evo pogledaj ovdje ima li stamrgreen wrote:ima li iko link za bht prenos ?????