SP 2018 BiH - Belgija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Herr Flick
#926 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Belgijanci mogu pjehe do stadiona,nije im daleko od hotela

- Altsa
#927 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Jooo gledaj VIP lozeDaysleepeR wrote:Meni je još hladno kad se sjetim susnježice na Koševu protiv Grčke 02. 04. 1997.condy wrote:Ko bude išao nek se dobro obuče. Ja sam tri puta kisno na stadionu, biti na stadionu četri pet sati na kiši je samo takva gnjavaža...zapitaš se što će mi ovo
Kabanice za kišu su najbolje, sve drugo ne pomaže kad si toliko dugo na kiši. Bez kabanice ići je glupost totalna. Kišobran su dali u zadnje vrijeme unosit, al nekad prije nisu.
Mislim prva zvanična utakmica repke u BiH. Tada glavna grupa bile Gazije, bio ih pun sjever, goli do pasa.
Mi svi mokri do gaća, još zijanimo.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#928 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Nije Mesa moj Mesa je nas!!! Nego strucnjak daj mi potkrijepi kojim svojim fudbalskim uspjesima mozes tvrditi da je neko ovakav ili onakav???? Sta ce biti ako reprezentacija, ne Mesa jer on ne igra, dobije 5 reprezentaciju na svijetu? Ah da onda ce se dalje traziti dlake u jajetu jer jebaji ga nije besposlicarime ispunjavao zelje. I da ti kazem zaboli me na sta ce liciti samo da dobijemo Belgiju i Estoniju. Mada i sam iskreno sumnjam da cemo dobiti ove prve ne zato sto je Mesa los i ne zato sto su nasi igraci losi nego sto je Belgija jednostavno u ovom trenutku predobra a tu opet nije kriv Mesa!Altsa wrote:zato sto nemamo igru, viziju i taktiku. a za to je sve kriv tvoj Mesa. Sto se tice igrackog kadra mogli bi sve pobjediti ekipe ali sa ovakvim selektorom NE. opet ce ti liciti ni nasta tj. bezidejno, tromo i lose.hrasno38 wrote:a sto ne bi mogli???? i koju to mi mozemo znacajno bolju ekipu sastaviti u ovom trenutku!!!channel10 wrote:Zar vi stvarno mislite da mi mozemo pobjediti bilo koga sa ovom ekipom?
-
wolfie
#929 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Ova tekma je sluzbeno i zavrsila posjetom Sunnylandu.
- decko_sa_kovaca
#930 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Nece bit kriv ,a jel kriv sto igraci dolaze na okupljane ko da dolaze na odmor ,malo kafana ,malo cevapi, malo burek ,kafa, tufahija, malo sunyland . Jel kriv za poraz od kipra nakon vodstva od 0-2 jel kriv za 2 remija sa grcima jel kriv za poraz od belgije od 4-0. Ipak mislim da nismo toliko slabi il mozda jesmo ?
- Altsa
#931 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Ma covjece ovaj Hrasno nije sav svoj.Tolika zasljepljenost zeljinim igracima i trenerima nije poznata ni u psihijatrijskoj praksi.decko_sa_kovaca wrote:Nece bit kriv ,a jel kriv sto igraci dolaze na okupljane ko da dolaze na odmor ,malo kafana ,malo cevapi, malo burek ,kafa, tufahija, malo sunyland . Jel kriv za poraz od kipra nakon vodstva od 0-2 jel kriv za 2 remija sa grcima jel kriv za poraz od belgije od 4-0. Ipak mislim da nismo toliko slabi il mozda jesmo ?
Last edited by Altsa on 06/10/2017 13:59, edited 1 time in total.
- DaysleepeR
#932 Re: SP 2018 BiH - Belgija
VIP HalkaAltsa wrote: Jooo gledaj VIP loze
- Altsa
#933 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Od tada nas maler tjeraDaysleepeR wrote:VIP HalkaAltsa wrote: Jooo gledaj VIP loze
-
Fudo387
#934 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Naravno da je kriv za poraz od Kipra. Ono je teski amaterizam.decko_sa_kovaca wrote:Nece bit kriv ,a jel kriv sto igraci dolaze na okupljane ko da dolaze na odmor ,malo kafana ,malo cevapi, malo burek ,kafa, tufahija, malo sunyland . Jel kriv za poraz od kipra nakon vodstva od 0-2 jel kriv za 2 remija sa grcima jel kriv za poraz od belgije od 4-0. Ipak mislim da nismo toliko slabi il mozda jesmo ?
- MyTao
#935 Re: SP 2018 BiH - Belgija
belgija... redovna musterija nasa... Bice 2-0 za BiH!!!!!!
Hajmo biti pozitivni jbg
Hajmo biti pozitivni jbg
-
Bazinga1234
#936 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Hrasno i leškarenje - 2 ista tipa samo u suprotnim taborima
- leškarenje
#937 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Ma hajte molim vas 
- Billy The Pljuc
#938 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Izuzetno sam pozitivan, sve ispod primljenih tri gola smatracu uspjehom...MyTao wrote:belgija... redovna musterija nasa... Bice 2-0 za BiH!!!!!!
Hajmo biti pozitivni jbg
- bersK
#939 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Nije Meša kriv, samo mu se omaklo da uvede igrača i da ga poslije izbaci s terena.
Nije Meša kriv što ne smije da makne Ibiševića i Višću iz prvog sastava.
Nije Meša kriv što poziva poluamatere iz turskih ekipa, a odbacuje Memiševića, Bajića i druge igrače koji su u top formi.
Umjesto jebenog Seje i Hajrovića, da je pozvao ovu dvojicu gore niko mu a ne bi reko.
Pa da ne nabrajam. Od toga da svu moguću krivicu svaljuje na igrače, a pod njegovim vodstvom nismo odigrali 1 utakmicu da ne osjetiš potrebu da mu jebeš mamu milosnu.
Pogledajte za primer Srbalje. Advokaat, Čurčić, ovaj onaj - svi imali iste igrače. Dođe gospodin Muslin, napravi ekipu od tih igrača. A da ne spominjem i CZV. Imali Božovića, čovjek ogadio fudbal navijačima. Dođe Milojević - napravi ekipčinu od tima kojeg je Ludogorec naguzivo.
MEŠA NE ZNA. I pored toga što ne zna, ON JE BEZOBRAZAN. Ovaj ublehaš je svojim nestručnim i letargičnim radom uništio jednu sjajnu generaciju fudbalera i stopirao sukcesiju ekipe.
Hrasno, i ja navijam za Želju, ali reprezentacija je iznad domaćeg fudbala. Nemoj biti ovca.
Nije Meša kriv što poziva poluamatere iz turskih ekipa, a odbacuje Memiševića, Bajića i druge igrače koji su u top formi.
Umjesto jebenog Seje i Hajrovića, da je pozvao ovu dvojicu gore niko mu a ne bi reko.
Pa da ne nabrajam. Od toga da svu moguću krivicu svaljuje na igrače, a pod njegovim vodstvom nismo odigrali 1 utakmicu da ne osjetiš potrebu da mu jebeš mamu milosnu.
Pogledajte za primer Srbalje. Advokaat, Čurčić, ovaj onaj - svi imali iste igrače. Dođe gospodin Muslin, napravi ekipu od tih igrača. A da ne spominjem i CZV. Imali Božovića, čovjek ogadio fudbal navijačima. Dođe Milojević - napravi ekipčinu od tima kojeg je Ludogorec naguzivo.
MEŠA NE ZNA. I pored toga što ne zna, ON JE BEZOBRAZAN. Ovaj ublehaš je svojim nestručnim i letargičnim radom uništio jednu sjajnu generaciju fudbalera i stopirao sukcesiju ekipe.
Hrasno, i ja navijam za Želju, ali reprezentacija je iznad domaćeg fudbala. Nemoj biti ovca.
-
mega_mashcine
#940 Re: SP 2018 BiH - Belgija
haj na stranu to jesu li trebali biti pozvani, ali Memisevic i Bajic u top formi
ako im je ovo TOP forma, onda i ne treba da ih poziva..
ako im je ovo TOP forma, onda i ne treba da ih poziva..
-
Fudo387
#941 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Najbolje mu je ono sa Grckom u gostima.
Vodis 1-0, brzo ce kraj, odlucis da zatvoris igru...ima smisla.
Sta on radi?
Uvodi mrtvog centarfora, Djurica, ne mogu se sjetiti koga je izveo vani. Pa jebo te, koji ti je qrac? Jesi li zdrav?
I haj’ da je on njemu da instrukcije da iskoristi grcki propuh, gol bukvalno prazan, ljudi krenuli napred da izjednace...al’ jok, frajer se metilja pored aut linije, dusi loptu, k’o fol da ubije vrijeme, a veze nema sa davljenjem lopte.
To je bilo sasvim dovoljno da ga il’ nogiraju, il’ vode na skidanje sihira.
Vodis 1-0, brzo ce kraj, odlucis da zatvoris igru...ima smisla.
Sta on radi?
Uvodi mrtvog centarfora, Djurica, ne mogu se sjetiti koga je izveo vani. Pa jebo te, koji ti je qrac? Jesi li zdrav?
I haj’ da je on njemu da instrukcije da iskoristi grcki propuh, gol bukvalno prazan, ljudi krenuli napred da izjednace...al’ jok, frajer se metilja pored aut linije, dusi loptu, k’o fol da ubije vrijeme, a veze nema sa davljenjem lopte.
To je bilo sasvim dovoljno da ga il’ nogiraju, il’ vode na skidanje sihira.
- van Basten
#942 Re: SP 2018 BiH - Belgija
sinoć se ne pojaviše na Audiciji, iako su bili najavili njihov dolazak? da to nisu kritike javnosti došle i do njih pa odlučili da se uozbilje malo ipak? 
- salik79
#943 Re: SP 2018 BiH - Belgija
idemo ludo idemo jako
-
Bazinga1234
#944 Re: SP 2018 BiH - Belgija
O kakvoj top formi pričas? I zašto će nam 4 napadača na spisku iako ćemo igrati sa jednim u sastavu?bersK wrote:Nije Meša kriv, samo mu se omaklo da uvede igrača i da ga poslije izbaci s terena.
.
I kakve veze imaju njih dvojica sa Salihovicem i Hajrovicem kad su sva četvorica različite pozicije?
I ko bi trebao umjesto Visce u prvih 11?
-
yasaq
#945 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Dobra nam priprema za utakmicu

- jazzer
#946 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Valjda ce sutra biti druzeljubiviji na terenu
http://scsport.ba/dzeko-se-nasalio-sa-i ... -na-nivou/
http://scsport.ba/dzeko-se-nasalio-sa-i ... -na-nivou/
- bersK
#947 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Bazinga1234 wrote:O kakvoj top formi pričas? I zašto će nam 4 napadača na spisku iako ćemo igrati sa jednim u sastavu?bersK wrote:Nije Meša kriv, samo mu se omaklo da uvede igrača i da ga poslije izbaci s terena.
.
I kakve veze imaju njih dvojica sa Salihovicem i Hajrovicem kad su sva četvorica različite pozicije?
I ko bi trebao umjesto Visce u prvih 11?
Umjesto istrosenog Visce, pametniji mu je potez bio da povuce nekog iz U21.
Samo pogledaj koliko u nasem sastavu ima igraca rodjenih poslije 93, a koliko kod Belgijanaca. Dje smo mi, a dje su oni. Ne mogu neki igraci vjecno pobogu. Al ko sto sam reko - Mesa je blokirao sukcesiju igraca.
Samo se sjeti koliko je igraca od kojih se ocekivalo da ce biti prvi tim presjedilo godinama na klupi. Jel to treba Begovic vjecno da brani npr? Pa ja bih eto vec sutra stavio Sehu ili Kenu za golmana. Momentalno. Sta je to Begovic bolji od njih? Ili bilo ko na klupi od recimo Jajala i Hadzica?
-
megaman4
#948 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Bazdarevic jednostavno nije za repku jer nema potreban autoritet ali i znanje. Ne mora automatski znaciti to sto je bio vrhunski igrac a to jest bio, da ce biti i vrhunski trener.Fudo387 wrote:Naravno da je kriv za poraz od Kipra. Ono je teski amaterizam.decko_sa_kovaca wrote:Nece bit kriv ,a jel kriv sto igraci dolaze na okupljane ko da dolaze na odmor ,malo kafana ,malo cevapi, malo burek ,kafa, tufahija, malo sunyland . Jel kriv za poraz od kipra nakon vodstva od 0-2 jel kriv za 2 remija sa grcima jel kriv za poraz od belgije od 4-0. Ipak mislim da nismo toliko slabi il mozda jesmo ?
Kad sam vidio sa kojim su igracima Belgijanci dosli, sokirao sam se.
Bukvalno najjaca postaca ce biti. Jedino nema Romea Lukakua. Ubit ce nas ljudi jer su trkacki i fizicki prejaki.
Kakav bolan optimizam? Kad nisi Kipar dobio, sad se vaditi protiv njih???
To samo kod nas ima.
-
Bazinga1234
#949 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Ok ali KOGA?bersK wrote:
Umjesto istrosenog Visce, pametniji mu je potez bio da povuce nekog iz U21.
Ovo za Begovica nije vrijedno komentarisati,Sehic brani u Azerbejdžanskoj ligi i to mu je vrhunac karijere a Begović brani u Engleskoj. Al dobro navijači Zelje i Sarajeva su uglavnom "objektivni" kad se radi o reprezentaciji.
- AmiĐa_Idriz
#950 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Cuvaju se za Bosnu veceras.van Basten wrote:sinoć se ne pojaviše na Audiciji, iako su bili najavili njihov dolazak? da to nisu kritike javnosti došle i do njih pa odlučili da se uozbilje malo ipak?