Složio bih se sa postom iznad, neka se ponovi igra iz Grčke. Neko je analizirao i naše golove u ovim kvalifikacijama i zaključio da oni idu iz prekida uglavnom, a mi moramo skontati neku završnicu.
Edin Džeko je sam Belgiji dao pet golova, što znači da je njihova redovna mušterija, a njihovog selektroa Vanderayckena smijenio nakon utakmice u Zenici kada smo ih dobili 2:1 .
Nemaju razloga na pustiti, jer zašto ostati neporažen i plus uz to kroz godine stalnog igranja jedni protiv drugih, stvorio se i neki rivalitet.
Nikada nas nisu dobili kući, iako su nas redovno derali sa 3+ golova kod kuće. Dakle mogla bi se nastaviti tradicija, a do sada se Bilino Polje sačuvalo.
U međuvremenu je isto Bilino Polje postalo mlako kada su reprezentativne utakmice u pitanju, a Grbavica bi mogla biti pravi lijek jer iako sam pitar, realno radi se o jednom domaćinskom stadionu, kako ga volim zvati sarajevski Craven Cottage.
Biće tu nedostataka zbog parkinga, plus ogromno gradilište koje se proteže duž Grbavice i Hrasnog. Iako se ne radi o debiju reprezetnacije na ovom stadionu, ovo je ipak prilika da se odigra prva momačka utakmica. Nemamo ništa izgubit ako se ponadamo malo (osim kojeg živca) jer i pesimistični ćemo se razočarati ako izgubimo.
Dakle, sve je moguće, prilika i Meši i Momcima za popravni.