Pozdrav. Nedavno sam kupio Sony Bravia 4K i od danas mi se pojavljuje problem sa konekcijom na internet. Prilikom slusanja muzike na YT, konekcija iskace uz obavjest "an error occurred".
Ukoliko neko moze pomoci kod rjesenja problema, bio bih zahvalan
Soy Bravia problem sa konekcijom
Moderator: Benq
-
Abracadabra
#2 Re: Soy Bravia problem sa konekcijom
Probaj router restartovat, ako vec nisi.
-
klej1
#3 Re: Soy Bravia problem sa konekcijom
nisam, pokusat cu s tim. mada, svi drugi aparati uredno rade.Abracadabra wrote:Probaj router restartovat, ako vec nisi.
- REDDEVILS
#4 Re: Soy Bravia problem sa konekcijom
TV - Postavke - Mreža - Osvježite internetski sadržajklej1 wrote:nisam, pokusat cu s tim. mada, svi drugi aparati uredno rade.Abracadabra wrote:Probaj router restartovat, ako vec nisi.
I kod mene se to dešavalo probaj osvježiti internetski sadržaj na TV u
Kod mene je Sony W 815B
-
klej1
#5 Re: Soy Bravia problem sa konekcijom
hvala, od kako sam sinoc restartovao ruter, nije bilo problema. ipak, mislim da je do brzine interneta (par ljudi mi rece da je, vjerovatno, u tome problem), jer na full rezoluciji you tube snimka trazi minimalno 10 mb konekcije. parica na bht mi ne podrzava preko 20 mb. ako bude do toga, uvest cu telemach internet (vec imam analognu) i koristiti ga samo za taj tv.REDDEVILS wrote:TV - Postavke - Mreža - Osvježite internetski sadržajklej1 wrote:nisam, pokusat cu s tim. mada, svi drugi aparati uredno rade.Abracadabra wrote:Probaj router restartovat, ako vec nisi.
I kod mene se to dešavalo probaj osvježiti internetski sadržaj na TV u
Kod mene je Sony W 815B