Southampton FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
maltam

#1 Southampton FC

Post by maltam »

Skoro dvije sezone pratim Soton i mogu reci da su sada pokazali ono sto su gradili godinama.

Treci na tabeli, ako nastave ovako mogli bi cak i do Evrope.

Danas 8:0 razbili Sanderlend, 4 asistencije Tadića, zvijer.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2 Re: Southampton FC

Post by Velkoski »

Prodali haman čitavu ekipu, al' dominira se i dalje!
maltam

#3 Re: Southampton FC

Post by maltam »

Nije United mrtvi prosjek. :)

United ima najjacu ekipu, ne uigranu.

https://www.facebook.com/pages/Southamp ... rcegovina/
brain bubbles

#4 Re: Southampton FC

Post by brain bubbles »

Sjajna ekipa koja zna sta zeli, sjetimo se prosle sezone, igru su gradili u napadu trojac Lambert - Rodrigez - Lallana. U odbrani su jos tu bili Lovren, Chambers, Shaw. Medjutim, svi oni su prodani (osim Rodrigeza koji je dugo povrijedjen), pa je tesko bilo za ocekivati da mogu igrati dobro kao i iste sezone. Ali je uprava odradila odlican posao, nasla adekvatne zamjene za igrace, prije svega mislim na Tadica i Pellea. Uspjeli su za sada da zadrze glavnog igraca, Shniderlina, iako se prica da bi mogao uskoro i on da ide. E sada jedino je malo cudna kupovina Longa za nekih 12 miliona eura, ali eto, valjda i on proradi :D

I da, smijesno je porediti engleze s ostalim monopol ligama
maltam

#5 Re: Southampton FC

Post by maltam »

Schneiderlin je kao na meti Arsenala, ja ne bih volio iskreno kod Wengera da ode jer ce ga unistiti.

Za dvije godine Schneiderlin ce biti jedan od najboljih veznih igraca jer ima dobar pregled igre, pas i napadacki je orijentisan, sto mi se svidja kod veznih igraca njegovog tipa.

Lici mi puno na Kroosa, ali mora jos pure jesti da dostigne njegov nivo. Nadam se da je na meti Uniteda od danas. :grin:
Logovan

#6 Re: Southampton FC

Post by Logovan »

XaviHernandez wrote:Vala mogli bi komotno u Evropu.U EPL jedino se Chelsea i City ističu,ostalo mrtvi prosjek.Propala liga zadnjih godina,glup stil totalno.
Šanse za Europu su im haman pa nikakve. United, Arsenal, Tottenham, Everton i Liverpool su jači od njih. Trebaju krv propišati u svim utakmicama u sezoni da bi se našli na mjestu koje vodi u Europu.
maltam

#7 Re: Southampton FC

Post by maltam »

Pa sta ako su jaci? Padaju i jace ekipe.

Primjer ti je United prosle sezone, Liverpool ove.
Post Reply