Sothern storm
Moderator: _BataZiv_0809
-
BathoryAria
Njihov album se kod mene slusao jedno milion puta
. Najbolja pjesma je definitivno Slavery! Stormovci su genijalci.
-
RPM
... stormovci, kvazi-modo-rock, po meni barem OK je napraviti rock retrospektivu, osavremeniti je i dati joj neki svoj pecat, kao ovo je rock od prije 25 godina i mi ga sviramo ovako, ovi momci kao da zive u proslosti, apsolutno dosadno ... ne govorim o tehnici sviranja.
-
BathoryAria
Kao da novije znaci i bolje 
-
BathoryAria
Anyway r_faruk, dodji na http://www.rock-planet.com, sigurno ces dobiti vise informacija, a evo i njihove stranice: http://www.southernstorm.net
-
Knight
Ja bi ti album mogao nabaviti lično od njih (ako ga i oni imaju) znam da su prodavali po 20km i još se naljutili kad sam im reko da ću ga kopirat. Da su kaki dali bi mi ga džaba. Al nejse. Kupio bi ja da su ti albumi izdati da se prodaju. Al taj njihov album je izašo u 1000 primjeraka samo za promociju. A oni bi meni prodali.
A imam i ja na mp3. (naravno kopiro sam ga
)
-
Knight
ja sam u tuzli. Al ako imaš mail na yahoo mogu ti slat jednu po jednu pjesmu pa poslaću ti valjda za mjesec ili nekako poštom pa plati pouzećem. Al ću ti poslat kopiju naravno.
Njihov gitarista tezgari u bičakčiću u Sarajevu pa vas mogu uvezat ako hoćep da kupiš od njega cd. Evo baš jutros sam snjim pričo odoše u Hrvatsku svirat na motorijadi pa neće ovu nedjelju vjerovatno svirat u sa.
Njihov gitarista tezgari u bičakčiću u Sarajevu pa vas mogu uvezat ako hoćep da kupiš od njega cd. Evo baš jutros sam snjim pričo odoše u Hrvatsku svirat na motorijadi pa neće ovu nedjelju vjerovatno svirat u sa.
-
r_faruk
ma ne isplati se to tako slat, za jednu pjesmu bi ti trebalo 15 minuta, i tako citav mjesec, ali ako ti nije mrsko salji na
[email protected]
[email protected]
-
BathoryAria
Svedska - zato sto vrvi black metal bendovima (ali njih nikada necete vidjeti na tv-u niti se pominju u medijima pa treba se dobro potruditi).
-
Knight
Reko mi je ovaj lik iz storma da ti on može kopirat pa ti pokupi u bičakčiću sljedeće nedjelje. Al mi javi da znam da mu kažem.r_faruk wrote:ma ne isplati se to tako slat, za jednu pjesmu bi ti trebalo 15 minuta, i tako citav mjesec, ali ako ti nije mrsko salji na
[email protected]
- metal_rules_cura
Nisam imala vremena citati ostale komentare....bend koji ima svoju vjernu publiku i svako ko je imalo usao u svijet metala zna ko su oni i kako sviraju.Bend sacinjavaju jako kvalitetni muzicari koji se u svom sivilu trude i daju sebe za muziku koju sviraju i vole.
- metal_rules_cura
Jako dobar bend koji se raspalo,ali su imali super album(nazalost jedini).Phobius wrote:Bolji su bili Neon Knights
Ako govorimo o necemu sto je jos uvijek tu,onda Storm.