u dilemi sam izmedju vise marki (roadstar, kenwood, pioneer), ali mi nekako sony izgleda (i zvuci
kakva su vasa iskustva sa njihovom opremom?
Moderators: _BataZiv_0809, anex
1. Ne, SONY nikad nije imao reciever vrijedan svoje pare. Uzmi Pioneer 3xxx seriju.kijametdedo wrote:kontam uzeti neki novi sound system za auto, pa sam u dilemi da li da uzmem sonyev cd/mp3 player u kompletu sa 4 zvucnika (2x60 W + 2x150W) iz ove zadnje Xplode serije.
u dilemi sam izmedju vise marki (roadstar, kenwood, pioneer), ali mi nekako sony izgleda (i zvuci) najprivlacnije.
jel to ti mene hoces da posaljes u bankrot, ili samo na love parade?JBL wrote:1. Ne, SONY nikad nije imao reciever vrijedan svoje pare. Uzmi Pioneer 3xxx seriju.kijametdedo wrote:kontam uzeti neki novi sound system za auto, pa sam u dilemi da li da uzmem sonyev cd/mp3 player u kompletu sa 4 zvucnika (2x60 W + 2x150W) iz ove zadnje Xplode serije.
u dilemi sam izmedju vise marki (roadstar, kenwood, pioneer), ali mi nekako sony izgleda (i zvuci) najprivlacnije.
2. 4 zvucnika takva zvucnika su bezze. Kupi 2 kvalitetna prednja (NE SONY) i steti pare za pojacalo (u toj klasi Magnat Xcite) i sub (SPL Dynamics recimo). Na kraju kupi jos nesto za rear fill ako ti treba.
ako imas love za sony i xplod onda valja dodati malenkost za nesto puno bolje...kijametdedo wrote:jel to ti mene hoces da posaljes u bankrot, ili samo na love parade?JBL wrote:1. Ne, SONY nikad nije imao reciever vrijedan svoje pare. Uzmi Pioneer 3xxx seriju.kijametdedo wrote:kontam uzeti neki novi sound system za auto, pa sam u dilemi da li da uzmem sonyev cd/mp3 player u kompletu sa 4 zvucnika (2x60 W + 2x150W) iz ove zadnje Xplode serije.
2. 4 zvucnika takva zvucnika su bezze. Kupi 2 kvalitetna prednja (NE SONY) i steti pare za pojacalo (u toj klasi Magnat Xcite) i sub (SPL Dynamics recimo). Na kraju kupi jos nesto za rear fill ako ti treba.
nineac wrote:JBL nisi bogami upravu!
Koax zvučnici u dimenziji 6x9 ili 7x10 cola su po meni najbolji izum!
Prvo, koax ovalni zvučnik u tim dimenzijama ima bolju zvučnu sliku od bilo koje normalnog okruglog zvučnika od 25cm slične snage i odvojenih komponenti!
drugo, daleko lakša ugradnja, a time što ih staviš na zadnju tablu daje bolju zvučnu sliku!
Takođe, jeftiniji!
Bilo koji cd 4x30w može gurati koax 6x9 iz pioneer-ove serije TS-6900 i Ts-6910!
SPL Subwoofer je dalek skuplji!
Od kad nisam vidio da neko spomene Nakamichinineac wrote:
1.NAKAMICHI
2.BECKER
3.CLARION
4.PHILIPS
5.ALPINE
6.KENWOOD
7.PIONEER