sony xperia xz
Moderator: Benq
-
Kapri
#1 sony xperia xz
Nesto se malo pise o ovom telefonu a hvale ga.Ima li iko zna li neko nesto o njemu?
- BarbaDue
#5 Re: sony xperia xz
Ja mislim da je zabranjeno pisao o njemu!
-
Kapri
#6 Re: sony xperia xz
Jel bas' Eto vidis to nisam znala 
- semirsar
#7 Re: sony xperia xz
Da citiram "Na internetu je dostupan veliki broj iskustava vlasnika ovog telefona. Sony Xperia XZ nije savršen ali je reč o veoma dobrom modelu poznatog brenda."Kapri wrote:Niko ne zna nista?
Al' djaba, kad se lijeno malkice protegnut' do guglja
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test ... ia-XZ-32GB
- Quaresma
#8 Re: sony xperia xz
kao korisnik Xperie Z5, mogu toplo preporuciti XZKapri wrote:Nesto se malo pise o ovom telefonu a hvale ga.Ima li iko zna li neko nesto o njemu?
sony ima sjajnu podrsku, sve svoje flagship telefone apdejtovao na nougat odnosno 7.1.1 cak i one stare dvije godine, malo ko se sa ovim moze pohvaliti
- crnivrag
#9 Re: sony xperia xz
I kod mene je Xperia Z5, mada ipak čekam da vidim kakav flagship će Sony prestaviti na IFA konferenciji u septembru.Quaresma wrote:kao korisnik Xperie Z5, mogu toplo preporuciti XZKapri wrote:Nesto se malo pise o ovom telefonu a hvale ga.Ima li iko zna li neko nesto o njemu?
sony ima sjajnu podrsku, sve svoje flagship telefone apdejtovao na nougat odnosno 7.1.1 cak i one stare dvije godine, malo ko se sa ovim moze pohvaliti
Šuška se da će to biti Xperia XZ1 sa prilično jakim i dobrim performansama.
Pa ćemo vidjeti, možda to bude moj sljedeći izbor, a inače sam fan Sony-a (bivšeg Sony Ericsson-a), i stalno koristim njihove telefone, a išlo je ovim redom:
Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson K800i, Sony Ericsson C905, Sony Ericsson Satio, Sony Xperia Z2 i sada Sony Xperia Z5.
- avaks
#10 Re: sony xperia xz
A i ja sam ih dosta promijenio a smartphone sam batalio zbog slabe podrške, u to vrijeme 
Evo koliko gledam dosta su napredovali po tom pitanju, još ako neki bez plaho bezela izbace moglo bi se pazariti
Evo koliko gledam dosta su napredovali po tom pitanju, još ako neki bez plaho bezela izbace moglo bi se pazariti
- Quaresma
#11 Re: sony xperia xz
ne pčekuj previše, ustvari biće sigurno XZ Premium manjem kućištucrnivrag wrote:I kod mene je Xperia Z5, mada ipak čekam da vidim kakav flagship će Sony prestaviti na IFA konferenciji u septembru.Quaresma wrote:kao korisnik Xperie Z5, mogu toplo preporuciti XZKapri wrote:Nesto se malo pise o ovom telefonu a hvale ga.Ima li iko zna li neko nesto o njemu?
Šuška se da će to biti Xperia XZ1 sa prilično jakim i dobrim performansama.
Pa ćemo vidjeti, možda to bude moj sljedeći izbor, a inače sam fan Sony-a (bivšeg Sony Ericsson-a), i stalno koristim njihove telefone, a išlo je ovim redom:
Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson K800i, Sony Ericsson C905, Sony Ericsson Satio, Sony Xperia Z2 i sada Sony Xperia Z5.
postoje glasine da ce biti i Xperia XZ Compact bas sa jakim hardwareom, 1080p rezolucija na 4.7 incha (koliko je vec kod compacta) ali ce biti neki downsize na 720p sto je vec vidjeno na Z5p i XZ Premium
ja nisam bas fan Sonya, ali mi je drag sony ericsson bio, nekako mi se svidjao njihov UI i UX onaj period prije i malo poslije iphonea.
Xperia Z5 mi je bio dobar deal, i u pocetku je bila jako losa podrska, od izlaska Z5 pa do dolaska Marshmallowa na taj uredjaj, Z5 je imao samo jedan update.
ali nakon marshmallowa Z5 je postajala sve bolja i bolja, i baš sam nekako imao sreće s njim.
- Maharadza
#12 Re: sony xperia xz
Nema optičku stabilizaciju slike a lafo "premium" uređaj?!
- MTV
#13 Re: sony xperia xz
Moje stanje sa Sony Ericssonom: K300i, K750i, K550i, C500, s500. Sve ove jos imam osim K300.crnivrag wrote: Pa ćemo vidjeti, možda to bude moj sljedeći izbor, a inače sam fan Sony-a (bivšeg Sony Ericsson-a), i stalno koristim njihove telefone, a išlo je ovim redom:
Od Sony-ja nisam imao nista.
Inace bilo je i Nokia a sada je Samsung.
-
Mega Man X
#14 Re: sony xperia xz
Gledo sam i ja MrMobile recenziju.. to je izgleda više u imenu nego da ima sad neki features specijalni, osim možda 960 fps slow mo kameru, ali i to snimi po 3 sekunde i opet se vrati u normalu. Malo bezveze vala.Maharadza wrote: Nema optičku stabilizaciju slike a lafo "premium" uređaj?!