Sony Walkman crash

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Bobi

Post Reply
User avatar
Phia
Posts: 1442
Joined: 01/12/2006 00:33
Location: Sarajevo
Contact:

Sony Walkman crash

Post by Phia » 31/07/2007 00:46

Kao prvo neka me neko ispravi ako je već bila ova tema negdje..
Imam problem sa ovim sony-jevim playerom koji su svojevremeno davali na coca-colinoj nagradnoj igri..
Ne mogu nikako da uđem na editovanje muzike na ovom Walkman launcher-u na svom compu..stalno mi javlja 'updating sonicstage database' i onda crashira..dok mi na laptopu sve radi savršeno..
Ima li neko možda rješenje za ovo?


shin
Posts: 7011
Joined: 19/09/2005 10:52

Post by shin » 31/07/2007 10:11


User avatar
Phia
Posts: 1442
Joined: 01/12/2006 00:33
Location: Sarajevo
Contact:

Post by Phia » 31/07/2007 21:09

Hvala ali ovaj repair tool se plaća a nemam volje da se peglam s tim.Probati ću instalirati drugi windows..

xon_sa
Posts: 1181
Joined: 30/10/2005 14:16

Post by xon_sa » 31/07/2007 22:04

Prebaci regional settings na English ili tako nesto, pretpostavljam da koristis bosnian, croatian ili tako nesto, a SonicStage se bas ne voli sa njima.

Btw. ako je situacija ista kao sa svim ranijim verzijama walkmana onda cisto sumnjam da ces moci editovat ista na drugom kompjuteru, jer je cijeli koncept zamisljen tako da player koristis samo ti, dakle na jednom kompjuteru.

User avatar
Phia
Posts: 1442
Joined: 01/12/2006 00:33
Location: Sarajevo
Contact:

Post by Phia » 31/07/2007 23:02

xon_sa wrote:Prebaci regional settings na English ili tako nesto, pretpostavljam da koristis bosnian, croatian ili tako nesto, a SonicStage se bas ne voli sa njima.

Btw. ako je situacija ista kao sa svim ranijim verzijama walkmana onda cisto sumnjam da ces moci editovat ista na drugom kompjuteru, jer je cijeli koncept zamisljen tako da player koristis samo ti, dakle na jednom kompjuteru.

Hvala ti mnogo!!!Radi perfektno! :D ;) :-)

User avatar
Phia
Posts: 1442
Joined: 01/12/2006 00:33
Location: Sarajevo
Contact:

Post by Phia » 31/07/2007 23:11

xon_sa wrote:Prebaci regional settings na English ili tako nesto, pretpostavljam da koristis bosnian, croatian ili tako nesto, a SonicStage se bas ne voli sa njima.

Btw. ako je situacija ista kao sa svim ranijim verzijama walkmana onda cisto sumnjam da ces moci editovat ista na drugom kompjuteru, jer je cijeli koncept zamisljen tako da player koristis samo ti, dakle na jednom kompjuteru.

Hvala ti mnogo!!!Radi perfektno! :D ;) :-)

User avatar
Fair Life
Posts: 14269
Joined: 02/03/2004 00:00

Post by Fair Life » 06/08/2007 03:12

xon_sa wrote:Prebaci regional settings na English ili tako nesto, pretpostavljam da koristis bosnian, croatian ili tako nesto, a SonicStage se bas ne voli sa njima.

Btw. ako je situacija ista kao sa svim ranijim verzijama walkmana onda cisto sumnjam da ces moci editovat ista na drugom kompjuteru, jer je cijeli koncept zamisljen tako da player koristis samo ti, dakle na jednom kompjuteru.

Moze raditi i sa drugim (bilo cijim) kompjuterom...

Ako je nekome ko posjeduje ovaj Sony MP3 player dokundacilo da se bori sa Sonic Stage programom za konvertovanje u attrac format i prebacivanje na player... ondaK nek zaviri na link ispod...

http://www.drvoid.com/

http://www.drvoid.com/download.php

Post Reply