Sony Ericsson problem s mrežom...

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Kimur

#1 Sony Ericsson problem s mrežom...

Post by Kimur »

Pozdrav,

Nedavno sam kupio T630 polovan(sa T-mobile simbolom) i sve je OK ali se često dešava da mreža varira tj zna biti skroz puna(5 crtica) pa zatim padne na 3 crtice nekad ne prikaže ni jednu crticu(to traje 1-2sec) i sve se to desi u 5-10sec.

Iako mreža varira kao što je gore navedeno, ni u jednom trenutku prilikom razgovora nema prekida, vec naprotiv jasno se cuje.

Interesuje me da li se moze ovaj "kvar" kako popraviti i isplati li mi se isplati zadrzati ovaj mobitel?

Hvala unaprijed.
Svi savjeti su dobrodošli :)
Qler

Post by Qler »

koliko ja znam to je standardna boljka t610 i t630 mobitela, pored toga sto cesto znaju bez objasnjenja totalno zablokirati, pa ti ne pomaze nista drugo nego da vadis bateriju :roll: to je mene i odvratilo od SE-a :roll: :-D
Kimur

Post by Kimur »

Qler wrote:koliko ja znam to je standardna boljka t610 i t630 mobitela, pored toga sto cesto znaju bez objasnjenja totalno zablokirati, pa ti ne pomaze nista drugo nego da vadis bateriju :roll: to je mene i odvratilo od SE-a :roll: :-D
Ne znam Qler, dosta sam mobitela promjenio pogotovu SE-a al ovo mi se nije desavalo i zato mi je cudno :?
Qler

Post by Qler »

ma i ja sam usvojoj mobilnoj karijeri promijenio mobitela, imao sam od svakog proizvodjaca, nokia, siemens, sony, ericsson, sonyericsson, motorola, philips, panasonic, dancal :-) , alcatel, sagem, nekima i ne znam proizvodjaca :D, i najdrazi mi je bio Philips Geniue :D pa Nokia 8210 (4 promijenio, na svakoj zaradio :D ) i poslije silnih telefona, Nokia se pokazala kao najbolja! SE mozda izgleda na papiru bolje ali u praksi je nokia mnogo bolja! bar po mom misljenju!
chino

Post by chino »

Takodjer imam SE i nikakvih problema nemam :-?
Kimur

Post by Kimur »

zaboravio sam napomenuti kad ukljucim cell info opciju(naziv celije-regije), u jednom trenutku prebaci na "kosevo" pa onda na "zeljeznicku stanicu" pa onda na "centar" a vjerujem da je to rezultat bas toga sto mi mreza na mobitelu varira :o
Qler

Post by Qler »

ma jok, to ti je zato sto se tu "celije" pokalapaju :D to ti je tako :D bozije davanje :D
Post Reply