Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zarathustra je, moja zmijo, stari ahbab uzimao je kod mene chasove iz ethike, pa zavrshio na borbi izmedju dobra i zla dobro se smjeshilo, ali mu je zato zlo namigivalo. o tome shta je odabrao izlishno je i govoriti.
Zavrshilo se tako shto mi je prodao exclusivna prava da ga zastupam na grchkom trzhishtu. historija svjedochi da je to bio mudar potez koji mu je podario besmrtnost
jedino shto je onaj zhutokljunac nietzsche zlouporabio osobnost zanemarivshi historiju. no s prelaskom iz kalvinizma u hedonizam, drushtvo je si spustilo kriterije pa je tako i mali nietzsche postao velikim samo zato jer je carstvo intelektualnog dozhivjelo strahovitu inflaciju padajuci pred najezdom kakvih dara, tijana, severina i selmi
no vrijeme je bezgreshni vodokotlic, pa ce tako i pevaljke stici tamo gdje i pripadaju noseci sa sobom palanachku filozofiju sasma s nietzscheom ispod ruke
moja je administracija, ustvari sasvim sluchajno, pronashla za mene lichno optimalni modus posjecvanja foruma. 3 dana taraba, chetvrti radi pa opet 2 taraba i onda 7 dan opet radi
hvala administracijo, ostali (koji moja javljanja ovdje primaju ozbiljno ) oprostite na chekanju.
wanDerere za WinTV i MacOS ne znam, kao shto reche ne bi bilo prvi put. dakle znacesh jedino ako probash ili ako utroshish malo vremena surfajuci po forumima zaljubljenika u hauppage-ove tuner kartice.
zmijo klik po klik, potroshe se zupci a ovo sa specijalistom prodaje bice abd, bice