sony dav-dz100-jel ima neko?

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Lisac

Post by Lisac »

djes' zmijo :D
nema niko, osim mozhda tebe uskoro :D

mozhe pushtati sve (DivX, DVD, SVCD, VCD, CD, JPEG, MP3, DVD+R, DVD+RW, DVD-R, DVD-RW, CD-R, CD-RW)

a za kvachice cesh znati kada probash, mada ne bi smio biti problem :D
Lisac

Post by Lisac »

raportiranje.
nije valjda da neko misli da si ti ovdje radi vlastite zabave :D :D
Lisac

Post by Lisac »

zmijo, a da za smisao pitamo monty-a :D :D
ili da trazhimo odogovore u istini mashini :D
Lisac

Post by Lisac »

zarathustra je, moja zmijo, stari ahbab :D :D uzimao je kod mene chasove iz ethike, pa zavrshio na borbi izmedju dobra i zla :D :D dobro se smjeshilo, ali mu je zato zlo namigivalo. o tome shta je odabrao izlishno je i govoriti.
Zavrshilo se tako shto mi je prodao exclusivna prava da ga zastupam na grchkom trzhishtu. historija svjedochi da je to bio mudar potez koji mu je podario besmrtnost :D :D
jedino shto je onaj zhutokljunac nietzsche zlouporabio osobnost zanemarivshi historiju. no s prelaskom iz kalvinizma u hedonizam, drushtvo je si spustilo kriterije pa je tako i mali nietzsche postao velikim samo zato jer je carstvo intelektualnog dozhivjelo strahovitu inflaciju padajuci pred najezdom kakvih dara, tijana, severina i selmi :D :D
no vrijeme je bezgreshni vodokotlic, pa ce tako i pevaljke stici tamo gdje i pripadaju noseci sa sobom palanachku filozofiju sasma s nietzscheom ispod ruke :D :D

i kako radi sony :D :D
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

:D super
Lisac

Post by Lisac »

ave zadovoljstvo :D :D pa kakvo godbilo. zadovoljstvo ne mozhe biti jadno ako nisi svjestan vlastite bijede :D ako jesi, nije zadovoljstvo :D :D neshto kao flash :D :D

bratu toplo preporucham: http://www.hauppauge.com/pages/products ... rusb2.html mozhe sve, a bogami i vishe od toga :D
wanderer

Post by wanderer »

Posto se tako cvrsto drzite teme, dozvolite mi da malo skrenem :D

Lisac, znas li slucajno radi li ovo kako treba i sa Macom :?

Jes' da se zove WinTV, ali ne bi bio prvi put...
Lisac

Post by Lisac »

moja je administracija, ustvari sasvim sluchajno, pronashla za mene lichno optimalni modus posjecvanja foruma. 3 dana taraba, chetvrti radi pa opet 2 taraba i onda 7 dan opet radi :D :D

hvala administracijo, ostali (koji moja javljanja ovdje primaju ozbiljno :D :D) oprostite na chekanju.

wanDerere za WinTV i MacOS ne znam, kao shto reche ne bi bilo prvi put. dakle znacesh jedino ako probash ili ako utroshish malo vremena surfajuci po forumima zaljubljenika u hauppage-ove tuner kartice.

zmijo klik po klik, potroshe se zupci :D :D :D a ovo sa specijalistom prodaje :D :D bice abd, bice :D
Lisac

Post by Lisac »

mislish treba ti sad, narednih par sedmica i vjerovatno vishe nikada u zhivotu.

osnove :D :D nema ba nikad u programiranju 'samo' osnova :D :D

vidi jel' ovo od pomoci
http://www.cookienest.com/content/manual-javabasics.php

sretno :D pa abd i kakav chat applet da nam izheklash :D
neko iz mase

Post by neko iz mase »

ti skrenu u Politiku
Lisac

Post by Lisac »

o bella ciao :D :D :D

tvoje je da se pobrinesh za revoluciju, a ja cu ti pokazati staze :D
Post Reply