Solo-letac u svijetu parova!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Baba_Droga

Post by Baba_Droga »

:) wow Lace ...... :P
anais_nin

Post by anais_nin »

Baba_Droga wrote:A joj meni zao sto se moja mahala vise brine za mene i to sto se "jos" ne udajem :D nego za svoje probleme!

Zadnji put me jedna komsinica "Sena Internet" pitala jesam li nasla momka.......odgovor je bio "Nisam momka....ali sam nasla curu" :D :D

Jadnica ostala je zbunjena :? :D :D

:lol: :lol: :lol: meni je najbolje bilo kad su me pitali "sta vise cekas?" (ko da je voz u pitanju :lol:) jer sam bila u vezi skoro 5 godina... :lol:

al' toliki je pritisak da se zadovolje drustvene norme da je to jadno...ne znam ja samo kontam da je garant osjecaj usamljenosti grozan kad si s nekim koga ne volis...to je gore nego biti sam...barem ja to tako dozivljavam...
Baba_Droga

Post by Baba_Droga »

Ma dosadno ljudima...(heklanje vise nije u modi) ....mislim sigurno niko od nas nije ostavio dojam nesretnika sto nema momka ili djevojku....pa se pitam jel to oni nas sazaljevaju?! :P

Ma kazem dosadno ljudima.....to je u nasem mentalitetu da se ljudi vise brinu o problemima drugih nego o sebi i svojim problemima.

Ali znaju biti simpa ti svi komentari :) ......dok je nas ...i za njih ce biti materijala za ubijanje dosade .....pa zasto im ne bi to priustili! :D :D
Ina

Post by Ina »

Soliranje ?!? Kao licno opredjeljenje i status moze biti sasvim zadovoljavajuce :) ...Nemas obaveza, odgovornosti, nema pravdanja, objasnjavanja, dokazivanja i slicno...S druge strane uzelis se svega toga i jos necega mnogo ljepseg sto donosi zajednistvo i veza...paznja, podrska, ljubav, nesebicno davanje, mazenje&pazenje ali i svadjanje :-D
Dvije strane medalje...
No, ono od cega se najvise jezim i razlog zbog kojeg se nerviram jeste stalno "satiranje" i silna pitanja prijatelja i rodbine upucena na moju adresu tipa, pa sta se to desava sa tobom, sta nije uredu ?...u kombinaciji sa savjetima...manje ili vise zajedljivim, vrijeme je da se mjenjas, probirac otirac i slicno...
Zatim, tu je i sada dugogodisnje etiketiranje ... godine prolaze i nisi bas u poziciji za ovo ili ono ili drugim rijecima receno ja sam vec kao "stara" cura ( Ne znam zasto ce mi ovo "kao" :lol: )...stoga moram misliti na planiranje obitelji jer moji reproduktivni organi trebaju izvrsiti svoju svrhu prije nego sto postanu nefunkcionalni a ja trebam postati zena u pravom smislu rijeci...Kao da sam sada pola zene i ne znam se radovati veseliti, uzivati i biti zadovoljna sobom i svojim zivotom...i svojim tijelom, ne ?!? :)
Post Reply