Solo-letac u svijetu parova!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Baba_Droga

#1 Solo-letac u svijetu parova!

Post by Baba_Droga »

Soliranje medju prijateljima koji se stalno ljubakaju i maze zna NEKAD I NEKOM biti depresivno :D
Sve u svemu zna to ici na zivce, pa cak i briga drugih ljudi oko vas zasto nemate momka/djevojku, sto se ne udajete/zenite (vakat je ) :D ali......Single- ploca :P ima i sjajniju stranu....
Pa me zanima kako vi na to gledate....kako iskoristavate status Solo-letaca i kako podnosite gore navedene situacije :D :D
Zadig

Post by Zadig »

Posto sam solo...

Ne smeta mi kada se drugi ljube, (nije bas da se ovdje i previse druzim), ali samo pomislim kako prije ili poslje tog ljubljenja ona ce njemu kopat oci ili on njoj, i odma mi je godra sto sam single...
Baba_Droga

Post by Baba_Droga »

Zadig wrote: poslje tog ljubljenja ona ce njemu kopat oci ili on njoj, i odma mi je godra sto sam single...

:-D :-D ma biti single ima svoje prednosti.....Zivjeli MI :D :D
Zadig

Post by Zadig »

ma ja zivjeli...

evo ja se ziv osusio
:roll:

:D
Baba_Droga

Post by Baba_Droga »

:-D To je samo period "Macije Veljace" :-)
forUMASH

Post by forUMASH »

Baba_Droga wrote:
Zadig wrote: poslje tog ljubljenja ona ce njemu kopat oci ili on njoj, i odma mi je godra sto sam single...

:-D :-D ma biti single ima svoje prednosti.....Zivjeli MI :D :D
....ja taj status definisem kao "jebach lutalica"..... :D :D :D .....ima svoje prednosti i mane..... :oops:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

što sam stariji sve je lakše :roll: :-)
anais_nin

#8 Re: Solo-letac u svijetu parova!

Post by anais_nin »

Baba_Droga wrote:Soliranje medju prijateljima koji se stalno ljubakaju i maze zna NEKAD I NEKOM biti depresivno :D
Sve u svemu zna to ici na zivce, pa cak i briga drugih ljudi oko vas zasto nemate momka/djevojku, sto se ne udajete/zenite (vakat je ) :D ali......Single- ploca :P ima i sjajniju stranu....
Pa me zanima kako vi na to gledate....kako iskoristavate status Solo-letaca i kako podnosite gore navedene situacije :D :D
interesantno je kako u nasim generacijama ima pravo puno ekstrema...veci dio moje generacije ili vec ima klince koji idu u skolu, ili je single... :roll: najmanje je onih koji su upadali u neke veze i/ili zenili se/udavali, kao (lafo) na vrijeme :roll:

u svakom slucaju single zivot ima dosta super super elemenata u kojima treba uzivati, i koje treba iskoristiti do maksimuma, posebno da se eliminise onaj momenat neizivljenosti prije nego sto upadnes u neku vezu :D
Stitch__

Post by Stitch__ »

:D zadize mojne da ti zena ovo procita :D
Zadig

Post by Zadig »

e moj stichko...

vratio bi joj se sada da mogu..i vrijeme bih unazad vratio

ah zlatna vremena kad mi zena nije dala skoro pa sto dana
:roll:

haj, laku noc
Bumbar

Post by Bumbar »

Pa cika zadig nije valjda opet celibat...misa mu...

Ja imam prijateljicu koja izadje sa mnom na kafu...njen momak dodje nakon pola sata (nepisano pravilo) i onda se pocnu hvatati...hvala Bogu sad su se malo smirili...valjda ih popustilo to pocetno...a drzalo ih je haman 2 godine.

Uglavnom...meni super...zivjeli Singletonsi :D :D :D
Stitch__

Post by Stitch__ »

uh, zadig :(

ma nema brie jos te usisivac nije iznevjerio :D
xygirl

Post by xygirl »

nisam solo ali nekad je malo dosadno ako neko, sa kim negdje sjedite, konstantno se ljubaka :D ma nije to depresivno nego nekad mi bude neugodno :D ali srecom odmah se sjetim kako sam ja nekad na pocetku veze prijateljicama isla na zivce :D pa mi bude normalno....
a naravno da i status solo-letaca ima sjajnu stranu...
Lace

Post by Lace »

solo letac...golub prevrtac...

ma najbolja strana toga je da imas puno slobodnog vremena za vaznu osobu...sebe :D

a sad ozbiljno...veza zahtijeva prilagodbu drugoj osobi...mjenja ti navike...pa postoji period tranzicije iz solo letaca u partnerstvo :D

takodje postoji i u obrnutom slucaju...al to vec nije slatko :D

evo ja se davno navikla na solo status...samo me okolina nervira sa nekim svojim ocekivanjima...pa ljudi ne mogu ja biti s bilo kim samo da bih po vama bila "normalna" :D jes da mi fali to nesto...biti partner nekome...imati partnera al ni ovo moje nije lose...ne polazem nikome racune...iskusila sam cak i putovanja u solo aranzmanu pa znam da sam sposobna za to...i jos stosta :D

i da ...kad se neko puno ljubaka u mom prisustvu bude mi neugodno

al ima i tome lijeka :D
corsa

Post by corsa »

Vremenom se covjek sve gore osjeca kao single. Pogotovo ako si u drustvu gdje ljudi sve vise furaju te neke duge veze i zene se. Onda se zapitas, pa sta ja radim!? Ali onda ti se desi situacija koju ne bi mogao iskoristiti da nisi solo. Uglavnom sve ima svoje prednosti i mane! Ali ipak, po mom skromnom misljenju, svako treba naci ono, NESTO! ;-)
mačak u čizmama

Post by mačak u čizmama »

Lace wrote: i da ...kad se neko puno ljubaka u mom prisustvu bude mi neugodno
meni je jako lijepo vidjeti kad se ljube :)
Lace

Post by Lace »

mačak u čizmama wrote:
Lace wrote: i da ...kad se neko puno ljubaka u mom prisustvu bude mi neugodno
meni je jako lijepo vidjeti kad se ljube :)
kiss tu i tamo ok..lijepo i vidis da znace jedno drugom...al kad se bacaju jedno na drugo...balave posvuda...nako...onome ko je tu bude malo neugodno...najradije bi ih uputio da uzmu negdje sobu :-? :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Lace wrote: evo ja se davno navikla na solo status...samo me okolina nervira sa nekim svojim ocekivanjima...pa ljudi ne mogu ja biti s bilo kim samo da bih po vama bila "normalna" :D
s ovim se potpuno slazem :D mada nasoj sredini nikad udovoljit...ako nemas momka/curu onda te more zbog toga...ali more te i ako imas partnera, jos ne daj Boze, dugu vezu, ono pa sta nije ok s tobom sto se ne udajes/ne zenis :oops: :D ma nije se rodio ko je mahali udovoljio....a onda kad se vjencas, sto ne radjas itd itd....zato je fenomenalno selektivno pritiskat mentalno "mute" dugme kad takvi pocnu pametovat :D

ja samo znam da bih radije bila sama nego s nekim eto tako reda radi :roll:
black

Post by black »

anais_nin wrote:
Lace wrote: evo ja se davno navikla na solo status...samo me okolina nervira sa nekim svojim ocekivanjima...pa ljudi ne mogu ja biti s bilo kim samo da bih po vama bila "normalna" :D
s ovim se potpuno slazem :D mada nasoj sredini nikad udovoljit...ako nemas momka/curu onda te more zbog toga...ali more te i ako imas partnera, jos ne daj Boze, dugu vezu, ono pa sta nije ok s tobom sto se ne udajes/ne zenis :oops: :D ma nije se rodio ko je mahali udovoljio....a onda kad se vjencas, sto ne radjas itd itd....zato je fenomenalno selektivno pritiskat mentalno "mute" dugme kad takvi pocnu pametovat :D

tako i ja kazem.. :-) soliranje nekad je ok nekad ne...sve ima svoje prednosti i mane..ali dosade i ona stalna pitanja imas li nekoga, kad ces se zeniti vrijeme je bla bla..mene izvlaci sto izgledam daleko mladje od stvarnih godina.. :D a ljubakanje ne smeta ako je u granicama kulture a ne ono da dodjem u situaciju da moram gledati okolo dze ima paucine.. :D
Baba_Droga

Post by Baba_Droga »

A joj meni zao sto se moja mahala vise brine za mene i to sto se "jos" ne udajem :D nego za svoje probleme!

Zadnji put me jedna komsinica "Sena Internet" pitala jesam li nasla momka.......odgovor je bio "Nisam momka....ali sam nasla curu" :D :D

Jadnica ostala je zbunjena :? :D :D
Lace

Post by Lace »

black wrote:
anais_nin wrote:

tako i ja kazem.. :-) soliranje nekad je ok nekad ne...sve ima svoje prednosti i mane..ali dosade i ona stalna pitanja imas li nekoga, kad ces se zeniti vrijeme je bla bla..mene izvlaci sto izgledam daleko mladje od stvarnih godina.. :D a ljubakanje ne smeta ako je u granicama kulture a ne ono da dodjem u situaciju da moram gledati okolo dze ima paucine.. :D
ljubi tebe ja...pred svima :D :) :)
Baba_Droga

Post by Baba_Droga »

:-)
black

Post by black »

ljub :D
Baba_Droga

Post by Baba_Droga »

Halo ba...kakvo je to ljubakanje pred rajom :D Vidite kako to zna biti neugodno :D :D
Lace

Post by Lace »

black wrote:ljub :D
ljub back :D

neka baba...evo i tebi ljub...al su ti manje sanse :D
Post Reply