Ružno mi nositi suknjicu, a none se bijele kao sir...
Odgovara li vam više lezeći ili stajaci solarij? Zašto?
Preferirate li turbo ili običan?
Ako koristite solarij, da li vam je koža suha poslije tretmana?
DA LI MISLITE DA ŠTETI?
Moderator: anex
Ja ih koristim poprilicno cesto.luksica wrote:A je li neko od vas koristio kreme za samopotamljivanje?
Da li su one adekvatna zamjena?
Koristila sam i kreme i losione sa dodatkom efekta za samotamnjenje (Dove, Johnson&Johnson)...jao, moram ti reci da je to velika patnja, moras nanositi na kozu s rukavicama, ravnomjerno utrljati, paziti na pregibe na kozi, na zglobove ne smijes utrljavati, paziti na predio oko noznih i rucnih prstiju i na kraju susenje, moras gotovo gola hodati po kuci da bi koza upila i da ne bi ostavljala tragove po odjeci, posteljini, namjestaju...i povrh svega ima, neki sastojak u tim kremama ima specifican miris, koji zna iti neugodan, osobito na sunculuksica wrote:A je li neko od vas koristio kreme za samopotamljivanje?
Da li su one adekvatna zamjena?

naravno da unistava ako covjek izlaze svoju kozu iz dana u dan - punu godinu dana.danas wrote:solarij -- pa niste zdravi majke mi, to unisti kozu...![]()
![]()
ovaj gore clarins sto ja ponekad koristim nije self-tanning, nego bronzer... i stesko ga je zajebati, najgore sto moze da se desi je da nije bas dobro rasporedjena boja, ali da 'pregoris' -- neces... toplo preporucujem... ima i specijalna rukavica koja se moze kupiti, a onda mozes i sam kuci uraditi... pogotovo ako samo radis noge...cHupjahalic@ wrote:
a sto se tice salona da nanose losion... ja sam isla par puta... negdje to super urade a negdje - uzas.
tako je moja jedna prijateljica prosle godine otisla, pred Novu godinu, i "sredila" se. i sama kaze da nije ni na sta licila... previse joj stavili losiona pa je bila previseee tamna.
cHupjahalic@ wrote:@surajaa to za peeling stoji ali ne mogu se sloziti s` tobom u potpunosti.
kad citas to sto si napisala vrati me nazad u 90.-e kad su tek kremice izasle na trziste.
sad je puno bolji kvalitet i ja ne odvojim nesto puno vremena da namazem tijelo.
kreme koje sam probala 90.-tih su ostavljale tragove i fleke po odjeci... sad to ne primjecujem i cak imaju lijep miris.
slazem se....debela wrote:ja samo da kazem...zao mi vas jejer se patite u zivotu bez potrebe